Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
78010
3.10.26 00:25
@jege píše: Více

Na Vladimově případu názorně vidíš, jak spolehlivě se lidé stávají inertními vůči dokola opakované, už od začátku nezajímavé informaci.
Jestli vám babičky v dětství říkávaly, že stokrát opakovaná lež se stává pravdou, zde je zjevné, že ve vašem případě toto pravidlo selhává :jazyk:
Můžete se vzít za ruce a jít spolu kolem světa, evidentně máte shodné komunikační postupy, díky nimž se vůči vám lidé dělí na dva tábory:
ten první vás pro smrtelnou nudu skáče, a ten druhý si na vás vytvořil alergii a preventivní odmítání čehokoli, co můžete sdělit.
Což je ten nejlepší dopad vašich výlevů, jaký si toho fórum mohlo přát. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41034
3.10.26 00:25
@Hanča1234 píše: Více

Vůbec? Nikdy? Co takhle hezký hýžďový sval a pod.? ;) :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41034
3.10.26 00:29
@sirikit píše: Více

Klopka také vyskakovala… ;) :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18385
3.10.26 00:31
@Virgin_Mojito píše: Více

Vím, že nic nevím ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41034
3.10.26 00:31
@zmrzlik píše: Více

Já také ne, ale ony si to volají jedna na druhou a mají v tom bordel. Holt, старость - не радость! :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18385
3.10.26 00:32

Nemusí to být jen kvůli sexu, někdy je to spíš pozornost, pocit důležitosti, co postrádají víc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78010

To je úplně v pohodě, vždyť sem choď, jak je ti libo. :kytka:
Ale tvoje vstupy jsou na téže úrovni, jako když ke stolu štamgastů ve vesnické hospodě jednou za kvartál bohorovně nakráčí lufťák a začne jim družnou zábavu nebo hádku moderovat.

Záleží na tvojí motivaci.
Jestli ti jde o to, abys lidi otrávila a přiměla k různě formulovanému povzdechu "twl, komu jsme co udělali, už sem leze zas… :roll: :pocitac: ", děláš to dobře. :palec:
Ale pokud chceš zapadnout a čas od času přijít poklábosit, jak komu dupou štěňata, nezvolila jsi úplně nejvhodnější způsob.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41034

Ani se mnou ne? 8o :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18385
3.10.26 00:35
@marin píše: Více

Ano, hlavně musím AI naučit, jak mě má oslovovat :P :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41034
3.10.26 00:38
@Centropen píše: Více

Ne, není, a když tady minule odporovala Siri, tak byla také persona non grata. A už najednou není? ;) :lol:

Jen počkej, zajíci, i na tebe dojde! Siri je tak přesvědčena o své výjimečnosti, že se časem poštěká se všemi, a buďto stáhneš ocas a budeš s ní souhlasit, anebo budeš také persona non grata a dečku ti demonstrativně pošle zpět! :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78010
3.10.26 00:40
@jege píše: Více

Ovšem Mango není retardovaná ani nelije, takže smůlička. :*

Je prostě chytrá ženská, která nemá potřebu balit svoje postřehy do navoněnýho růžovýho papíru, což na ní cením.
Upřímně - když tu pár týdnů nejsi třeba ty, je to, minimálně pro mě, úleva, protože tvoje příspěvky vnímám buď jako vatu bez obsahu, nebo záměrné pruzení, a pro četbu toho pro mě zajímavého je holt musím nějak probrodit. :roll:
Když se naopak na nějaký čas odstřelí Mango, přežiju to, ale mrzí mě to, a když se vrátí, potěší mě to, a její příspěvky naopak vysloveně vyhledávám.
Onty totéž. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41034
3.10.26 00:42

Njn, ta štěňata za to nemohou, jelikož zvířata si majitele nevybírají! ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41034
3.10.26 00:50
@sirikit píše: Více

Nepsalas už jednou něco podobného? Začínáš se nějak opakovat – a prý kdo tu furt kolem dokolečka opakuje „zajímavé“ příměry. ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78010
3.10.26 00:51
@Centropen píše: Více

Přesně tak.
Ukázková množka. :mrgreen: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78010