Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím všechny, řeším neuvěřitelný problém. ![]()
Zamiloval jsem se do svojí snachy, ačkoliv jsem stále ženatý. Mám pocit, že i já jí nejsem lhostejný, a stává se ten cit stále intenzivnějším.
Syn už nejspíše něco tuší, manželka zatím ne. Jak dál z téhle situace? Tohle může totálně rozložit celou rodinu. Nemá někdo osobní zkušenosti, nebo alespoň zkušenosti z okolí? ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ahoj Péťo, jsem ráda, že budeme mít situaci popsanou od více účastníků rošády.
![]()
Nazdar Péto, co Božka? Pořád v Maroku? Tedy vlastně pardon - v lázních? nebo na odpoledne dojíždí do práce? A co vnouče, ještě na rohypnolu? Kdy jedete na Zličín, zajela bych se taky na tu vášeň kouknout.
To je tady nějaká trhlá famílie,ne…nedávno jsem tu zahlídla něco o tchánovi,pak zas otec mi dělá do ženy?? Co to má bejt?
![]()
@vonajebohyne Myslím si, že by byl lepší ten výlet na Zličín, udělaly bychom takovou trošku jako porotu mohla bych vyrobit tabulky s body od jedné do desíti!
Admini delějte s tím něco blbost je sice neomezená,ale tohle je už na diagnózu. Ze servru děláte šaškárnu prvniho kalibru ![]()
@Sworley píše:
To je tady nějaká trhlá famílie,ne…nedávno jsem tu zahlídla něco o tchánovi,pak zas otec mi dělá do ženy?? Co to má bejt?![]()
No co, prázdniny to jsou a nuda v Brně, ne?
@Anonymní píše:
Zdravím všechny, řeším neuvěřitelný problém.Zamiloval jsem se do svojí snachy, ačkoliv jsem stále ženatý. Mám pocit, že i já jí nejsem lhostejný, a stává se ten cit stále intenzivnějším.
Syn už nejspíše něco tuší, manželka zatím ne. Jak dál z téhle situace? Tohle může totálně rozložit celou rodinu. Nemá někdo osobní zkušenosti, nebo alespoň zkušenosti z okolí?
Odmilovat se.
Tak Péto, a ted mi řekni, co uděláš. Boženka si to právě přečetla a pláče mi tu a střídavě zuří, že ti rozbije hubu a rozšlape protézu, jak přijede.
A nemáš prý říkat, že ses zamiloval, když ji š.káš.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat