Trpět či odejít?

Anonymní
28.7.18 08:55

Trpět či odejít

Ahoj. Chtěla jsem se zeptat zde na názory nejlépe těch, co to zažili, pokud toužím po druhém dítěti a partner již nechce. Mám to překonat či odejít? Jak se s tím vyrovnat, nemít druhé vyrovnat? Touha je veliká a je to moc bolestivé. Bojím se, že v 45 třeba budu litovat, že jsem neodešla a neměla šanci na jiný život. Nyní je mi přes 30. Syn půjde do první třídy. S partnerem jsme 11 let. To že jsme to měli mít vyřešeno na začátku mi prosim nepište. V podstatě jsme chtěli dvě, ale malej byl náročnej atd. A on to nechce zažívat znovu a mě to moc bolí. Jediné řešení tohoto problému vidím bohužel asi rozchod, ale bojím se, abych neudělala chybu. Opravdu nevím jak dál.
Děkuju ????

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9148
28.7.18 08:59

no, já jsem aktuálně ve vztahu, u kterýho vím, že stojí za ledascos. Nepodřídila bych ho touze po dalším dítěti. Tak popřemýšlej spíš o vztahu, proč jseš schopná takhle uvažovat…ovšem je pravda, že jak hormony zavelí..zkus na partnera, že se bojíš, co bude, kdyby se dejme tomu synovi něco stalo..proto jsem já chtěla víc dětí..a taky, aby nebyla nuda..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
28.7.18 08:59

To zalezi jaky mate jinak vztah, jak vam to klape atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32477
28.7.18 09:02

No já ti teda nevím, ale já bych asi svého muže nedokázala opustit kvůli tomu, že nechce druhé dítě. Je on rezolutně proti nebo by se s ním dalo ještě mluvit? Já tohle neznám, protože dokážu svého muže přemluvit na cokoliv :D Na začátku můžeš mít představy jaké chceš, dokud dítě nemáš, tak nevíš, do čeho jdeš. Nikde není psáno, že i vaše druhé dítě by muselo být náročné. A co říká manžel na to, že kdyby nebylo druhé, že ho opustíš? Aby viděl, že je to fakt vážné. A když se teda třeba s ním rozejdeš, myslíš, že hned najdeš někoho, kdo bude chtít dítě atd…To taky není tak jednoduché.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.7.18 09:03

Tímto vztah prostě trpí, protože já nejsem v pohodě :? A když ženská není v pohodě, tak nic není v pohodě. Má to vliv i na intimní život, protože většinou po tom brečím. I když nechci, přijde to samo.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.7.18 09:06

Zkoušela jsem už všelijak přemlouvat. Nic nezabírá. A to že bych šla respektuje. Ani mě nepřemlouvá. Že s ním prostě nehne nic.

• Citovat
  • Upravit
32477
28.7.18 09:07
@Anonymní píše:
Zkoušela jsem už všelijak přemlouvat. Nic nezabírá. A to že bych šla respektuje. Ani mě nepřemlouvá. Že s ním prostě nehne nic.

No tak když je mu to takhle jedno, tak bych asi šla, protože bych si myslela, že když se mě tak lehko vzdá, tak mě nemiluje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.7.18 09:08

Taky to tak trochu cítím :,( kdyby miloval, tak by mu nebylo tak jedno, že trpím

• Citovat
  • Upravit
32477
28.7.18 09:11
@Anonymní píše:
Taky to tak trochu cítím :,( kdyby miloval, tak by mu nebylo tak jedno, že trpím

Respektuje, že bys odešla? No co to jako je? Nebyla bych s někým, kdo má ke mně takový přístup.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
28.7.18 09:12

Já bych ho přemluvila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.7.18 09:13
@g.sandova píše:
Já bych ho přemluvila.

A jak? Píšu, že s nim nehne ani to, že chci odejít

• Citovat
  • Upravit
5918
28.7.18 09:14

To je dost divný přístup ne? Pokud nechce dítě další, tak ho prostě nechce. Co to má společného s tím, zda zakladatelku miluje.

A to, vyhrožování odchodem. Vy si umíte představit, že muž, který má se ženou jedno dítě, by ženě řekl, že buď budou mít další nebo se on teda sebere, rozbije rodinu a půjde si to druhé dítě udělat jinam? A že žena by řekla - „miláčku, když je to tak, já sice dítě rozhodně nechci, ale abychom byli spolu, tak dobře…“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
28.7.18 09:14

Hele to že můžeš jít, to je ego. Fůra lidí se nenechá do čehokoliv tlačit…nesměšovala bych to s tím, jak moc Tě miluje nebo nemiluje..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.7.18 09:15
@Monchichik píše:
Respektuje, že bys odešla? No co to jako je? Nebyla bych s někým, kdo má ke mně takový přístup.

Já vím…asi si to nechci připouštět. Kdybych byla sama, tak jdu, ale je tady už dítě. Vím, že jsem se na to už před lety měla dívat jinak. Mít ale tenhle rozum

• Citovat
  • Upravit
19388
28.7.18 09:15

@Mart81 jsou takoví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat