Trpět či odejít?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7257
29.7.18 07:24
@Emimin7 píše:
Tak proto vyhrali Babis a Zeman. :cert:

Ale jdi ty trolle,tvuj favorit byl urcite Drahos,co? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1774
29.7.18 07:43
@zoidberg píše:
Jako muž nedokážu pochopit vaše touhy a hormonální výkyvy a tedy ani posoudit kdo je snad více v právu. Jen mě udivuje, ze bytost takhle ovládaná touhou může svobodně volit, řídit automobil nebo o mít rovnoprávnost. Tohle by se měli vyšetřit a omezit.
:mrgreen:
Aneb chlap když chce sex, tak je primitivní zvířátko, ovládané půdy.

Žena chce mimíska a naplňuje tím přirozený smysl života, který muž nemůže pochopit - a musí se mu podřídit! :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
29.7.18 08:03
@zoidberg píše:
Jako muž nedokážu pochopit vaše touhy a hormonální výkyvy a tedy ani posoudit kdo je snad více v právu. Jen mě udivuje, ze bytost takhle ovládaná touhou může svobodně volit, řídit automobil nebo o mít rovnoprávnost. Tohle by se měli vyšetřit a omezit.

pobavil jsi mne…po dlouhé době jsem se zase zasmála ;) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
27.12.20 16:48
@Anonymní píše:
Zkoušela jsem už všelijak přemlouvat. Nic nezabírá. A to že bych šla respektuje. Ani mě nepřemlouvá. Že s ním prostě nehne nic.

Nechápu jeho pohled na věc. Ale pokud je ochotnej kvůli dítěti o tebe přijít, tak se zbal. Nemiluje tě, miluje sám sebe a nerad by přišel o své pohodlí. Proto nechce druhé. Přesně vtomhle žije má známá. A co odešla, tak se jim láska začala vracet. Tatínek má najednou zájem jen o ně a své koníčky zacal vynechavat :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12905
27.12.20 17:27
@Anonymní píše:
Taky to tak trochu cítím :,( kdyby miloval, tak by mu nebylo tak jedno, že trpím

No a ty ho miluješ, že by ti bylo jedno, že on by trpěl s druhým děckem? Za mě dítě musí chtít oba.

Edit: pardon, reakce na starý příspěvek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8288
28.12.20 06:42
@Bábrdl píše: Řada žen má nějaké představy před mateřstvím (budu mít velkou rodinu, budu mít jedináčka) a pak je změní. To by mě zajímalo, kolik z nich by tu slyšelo „poslechni manžela, je v právu“, kdyby manžel nastoupil, že jsme mluvili o třech dětech, takže třetí, nebo odejdu… Asi žádná…

Ale už vidím, že když žena stále touží po větší rodině, chlap otočil a je rezolutně proti, že by to žena vzala úplně v pohodě. Je jasné, že ji to bude hrozně moc uzirat. Přirozené pochopitelne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8288
28.12.20 06:45
@Bábrdl píše:
Zatímco, když bude chlap dotlačený, do dítěte, vztah bude úžasný jak z červené knihovny :jazyk:

Může být, jak píše Amélie nad tebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria