Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Mango_Lassi píše:
Mně přijde k ničemu kecat o tom na internetu. Pokud chci problém skutečně vyřešit, mluvím o tom s tím, koho se to přednostně týká, tj. se svým partnerem. Poté třeba jdu do poradny. Mně terapie svého času velmi pomohla.
Ale v tom asi nejsem typická žena - chci problém řešit a ne kecat o něm s neznámými lidmi
Někomu to kecani právě pomáhá ,potřebuje to že sebe dostat ,mluvit o tom
@Venetia píše:
Někomu to kecani právě pomáhá ,potřebuje to že sebe dostat ,mluvit o tom
Nejsem ten typ
@Mango_Lassi píše:Řešit problém je typicky mužské myšlení …my ženy to chceme rozebrat,vypovídat se ,získat nějakou podporu
Mně přijde k ničemu kecat o tom na internetu. Pokud chci problém skutečně vyřešit, mluvím o tom s tím, koho se to přednostně týká, tj. se svým partnerem. Poté třeba jdu do poradny. Mně terapie svého času velmi pomohla.
Ale v tom asi nejsem typická žena - chci problém řešit a ne kecat o něm s neznámými lidmi
@jednoslunicko píše:
Ale nooo táááák …I když - docela by mně zajímalo, jak toto vidí muž. Za mně je to úskok a potupa sama sebe jako hrom …
Kdyz uz bude tehotna tak uz se nebude nic moct delat, ja bych to udelala
@jednoslunicko píše:
Ale nooo táááák …I když - docela by mně zajímalo, jak toto vidí muž. Za mně je to úskok a potupa sama sebe jako hrom …
Je to nemorální a podvodné jednání v podstatné věci.
Na druhou stranu, technicky, možnost to je.
@Mango_Lassi No tak každý to má jinak, někomu pomůže vypsat se anonymně tady, někdo pokecá s kámoškou a někdo raději s někým na terapii, to je přeci na každém, jak mu to vyhovuje. Možná když jí tady napíšeme, že terapie by mohla pomoct, tak tam třeba půjde.
@zudina píše:
Pevně doufám, že si děláš jen prd*l. ![]()
Nicmene zivot neni cernobily. Obcas neco hodne chceme a kdyz to mame, je to utrpeni. Druhy dite muze byt treba postizeny. Zivot by se mel zit tak jak prichazi a brat ho takovy jaky je, byt vdecna za to co uz mam
@zudina Tak třeba by řekl, že druhé dítě opravdu nechtěl a opustil jí těhotnou. Tohle se prostě nedělá, dítě je rozhodnutí obou.
@zudina píše:
Ty musis byt uplne zuzo partnerka
.
Takova vylozene ferova na kterou je spoleh. Doufejme, ze stejna nejsi i v ostatnich oblastech zivota.
@Venetia píše: Řešit problém je typicky mužské myšlení …my ženy to chceme rozebrat,vypovídat se ,získat nějakou podporu
V pořádku. Na tomto fóru jsem muž
Já bych nedokázala kvůli jedné touze rozbít rodinu a opustit člověka, kterého miluji. Fakt bych si na tvém místě zašla za psychologem/psychiatrem a promluvila si o tom. A že jste byli domluveni na dvou? My jsme s manželem už tolikrát byli na něčem domluveni, ale postupem se ty plány měnili jak se měnila situace. Nemůžeš ho donutit do něčeho co nechce. A dávat ultimatům rozvod mi přijde teda strašné. Je to pro mě citové vydírání. Hlavně by si měla myslet i na své dítě co máš a že by ho rozvod na 100% poznamenal. Já chápu rozvod když ten vztah nefunguje, lidi se nemilují a nebo tam jsou problémy. Ale vy máte jinak fungující vztah a chcete všechno zahodit jen kvůli jedné touze.
@zudina píše:
Ona už nebude moct nic udělat. On má možností dost, třeba kopnout ji za takový podraz do zadku.