Mimčo v únoru 2012

• Otevřená skupina

Téma pro všechny, kdo čekají příchod miminka v únoru 2012

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1686
19.7.11 10:46

A stím akné mám teď taky problém.Toho sem se nejvíc bála, že budu chodit jak puberťák :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
19.7.11 10:48

tak já jsem z Kopřivnice a je mi 27 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
19.7.11 10:50

Já jsem z Prahy.Facebook sice mám,ale vůbec tam nechodím,vystačím si s emailem a e-miminem :lol: .
Marti jakto,že máš vycházky?Mě sestřička říkala,že v prvním trimestru vycházky dávat nemůžou,že až později.Ale taky mi řekla,že se jim ještě nikdy nestalo,že by přišla k těhotné kontrola,tak to prý nemám moc prožívat.Ale stejně jsem radši většinou doma,kromě rychlých nákupů s manželem nebo návštěv u rodičů.
jak to máš z vycházkami ty Kattarino?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
19.7.11 10:53

Já mám vycházky od 14 do 18 hod. Ale když potřebuji, tak jdu do města i mimo vycházky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
19.7.11 10:55

Mě napsali vycházky až tři týdny po transferu v CARu a mohla sem si vybrat jestli 4 nebo 6 hodin a kdy jestli ráno nebo večer.Ale ve čtvrtek jdu na kontrolu, tak ho zkusím spacifikovat o víc a spoň na prázdniny.Přes zimu je mi to jedno.To je každej rád, že je doma v teplíčku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
19.7.11 10:56

Mě taky každej říká, že na těhotný kontroly nechodí, ale já sem tak poctivá, že se fakt bojím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
19.7.11 11:07

Snad už mi taky na příští kontrole nějaké vycházky doktor dá,i když je s ním hrozná domluva.Hlavně,že nemusím do práce,to bych asi nezvládla.Dva dny jsem si zkusila,jaké to je sedět 8 hodin v kanclu a pak mě šíleně boleli záda a třetí den jsem začala krvácet.Navíc nemáme tam úplně nejpohodovější vztahy,takže se tam nehrnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
19.7.11 11:12

Máš pravdu Ivčo, doma je nejlíp.Co se budeš stresovat.Já bych si taky nedokázala představit, že bych šla do práce.To bych se ráno musela dlouho přemlouvat, abych vstala.Je mi po ránu vždycky tak špatně, že se mi vůbec nechce vylézt.a toho doktora se zeptej.Přece nebudeš sedět pořád doma.nejsi ve vězení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
19.7.11 11:35

S doktorem to proberu a věřím,že to povolí,sedět pořád doma taky není zrovna moc prospěšný.Na kontrolu jdu příští pátek v 10tt,to už bych taky mohla být víc v klidu,že už se nic nestane.To krvácení ve 4tt mě pěkně vyděsilo.Dneska taky začnu brát už jeno dva utrogestany,myslím,že to neuškodí,když to o jeden snížim.Jaké máš ty M. dávkování?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
19.7.11 11:55

Já beru utrogestan 1-1-1
prednison 1-0-0
norprolac 0-0-1
Anopyrin 0-0-1
A sem zvědavá kdy už to přestanu brát.myslím si, že je mi špatně i z toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
19.7.11 12:01

Holky, můžu se zeptat, na co to berete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
19.7.11 12:03

Já pořádně ani nevím. mě to dali v CARu ale je to asi na udržení těhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
19.7.11 12:16

Já mám utrogestan na udržení těhu,kvůli tomu krvácení a hormonálním problémům pře těhu.Musím to brát dokud se nevytvoří placenta,tedy do konce třetího měsíce.Mám po tom docela závratě,takže začnu snižovat na ty dva denně,jeden budu polykat a druhý zavádět a snad to bude v pohodě.Každý doktor má jiné dávkování,kdo se v tom pak má vyznat.Ten můj mi říkal tři a v nemocnici dva :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
19.7.11 12:24

díky za objasnění. Já nic takového nemám, tak mě to zajímalo. Potřebuji si skočit do obchodu, tak se s vámi holky zatím loučím. Mějte se krásně a užívejte hezkého dne. Papapa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
19.7.11 12:35

Taky se loučím holky.Jedu do Brna.Večer napíšu.Ahojky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů