Mimčo v únoru 2012
- Otevřená skupina
Téma pro všechny, kdo čekají příchod miminka v únoru 2012
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)
- Fotoalbum (541)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
To mě mrzí Verčo,že je ti tak špatně,ale mimčo se asi má pořádně k světu.Mě teď akorát trochu víc bolí prsa a nedělalo mi dobře to vedro o víkendu,ale nic dramatického.Jen se mi hodně točila hlava.Musím také každé dvě hodiny něco sníst a ještě si hodně vybírám,aby mi to nepodráždilo žaludek.
Tak držím palce,ať se to zlepší a můžeš se alespoň v klidu vyspat.
Můj manžel sice říká,že je to čistě na mě,jak se rozhodnu s jeho asistencí u porodu,ale taky mi to podle jeho povahy nepřijde jako nejlepší nápad.Navíc mimčo uvidí určitě hned potom.Myslím,že vztah k miminku se buduje postupně během těhotenství u obou rodičů a po narození zrovna tak,takže nevím,jestli to nějak moc ovlivní u manžela zrovna ten okamžik zrození.Táta mě i bráchu viděl za týden a náš vztah byl a je v pohodě
.Ale samozřejmě budu ráda,když bude manžel nablízku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To je vaše věc jak tam koho budete mít:o)Já bych se bála ho tam nemít.U druhé mi porod vyvolávaly a ze začátku jsem tam byla sama mohl příjit až pár minut před rozením a sestřičky byli na mě protivný,ale jakmile přišel manžel uplně otočily náladu.tak už jen proto ho tam chci mít abych nebyla ve stresu.:o)Doufám,že mě to co nejdřív přejde…pomalu nemůžu ani uvařit jak se mi dělá zle.Už aby to přešlo.Mimčo začíná být akční:o)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě teď docela bolí v podbřišku a v bedrech,tak doufám,že to bude v pohodě,radši ležím,abych něco nezanedbala.Už si fakt připadám jako cvok,někde mě píchne a hned radši všeho nechám a odpočívám
.Ať už jdu na ten další ultrazvuk a můžu se zase uklidnit.Asi budu hledat zase nějaké věcičky na mimčo,to je nejlepší relax ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, tak mě je teď dva dny dobře.Žádná nevolnost
Ale to zas přijde.
Ale za to mě šíleně bolí prsa.nemůžu se jich ani dotknout, natož spát na boku.Jinak docela dobrý.Dneska je pod mrakem-moc příjemné počasí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Počasí si taky moc chválím,na chvilku jsem vykoukla ven a je to fajn,navíc má být prý takhle krásně zima ještě týden.Vždycky jsem měla tak ráda teplo a teď mi vůbec nedělá dobře,už aby byl podzim.Dneska mám zatím taky docela klidný žaludek a záda mě už taky přešla,zato se mi chce pořád spát.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky, ráda bych se sem přidala. Jsem doma na nemocenské a chtěla bych si popovídat s někým, kdo prožívá to krásné období stejně jako já ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj Kattarino,vítám tě a moc gratuluju k těhotenství
V kolikátém jsi týdnu?Já jsem v 8 a taky jsem doma na nemocenské.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj Ivčo. Děkuji, mimochodem i já gratuluji tobě. Jsem v 6tt. Dělala jsem se seniorama, tak mi lékař automaticky napsal nemocenskou. Navíc je to mé první děťátko, tak chci, aby vše dopadlo dobře. Dívám se, že jsi ranní ptáče. To já si teď docela pospím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, vítám Kattarínu mezi námi!Já jsem taky na nemocenské a jsem v 9.týdnu.Holky to je bezva, aspoň si můžeme popovídat.Dnes jedu odpoledne do města na kosmetiku, tak se těším, že zas vypadnu na chvíli z domu.Jo a mimochodem holky, nevlezu se do žádných kalhot.No spíš je nedopnu.Tak nevím.je ještě brzy kupovat si nějaké těhu oblečení.Jediný co obleču sou tepláky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem zatím moc původního oblečení netestovala,tepláky jsou tepláky,ale včera jsem si vzala sukni a byla mi už pěkně těsná.Bříško se mi už začíná zvětšovat,mám radost,že mi mimčo roste před očima ![]()
Jak vám dneska je?Mě celkem dobře,jsem jenom hrozně unavená a lína,teď už tři hodiny zírám na koš plný nevyžehleného prádla a přemýšlím,kdy se na něj vrhnu.
Jo jo jsem trochu ranní ptáče,vždycky jsem vstávala brzy a nedělalo mi to problémy.Mám prostě v hlavě budík nastavený na 6 hodin.Navíc se teď vždycky vzbudím hlady,protože jsem už 8 hodin nejedla ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kosmetiku si Marti krásně užij,taky už musím někam vyrazit nebo doma zdegeneruju ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jojo je to na hlavu
Manžel je dnes v práci, tak mám klid
Užiju si volný den. ještě pojedu k našim.Do osmi to snad všechno stihnu
to mě končí vycházky.S tím prádlem to mám podobný.Taky se mě nikdy nechce.Ale když už nemá manžel v čem chodit, tak musím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, tak mě ještě napadlo, máte facebook?Aby jsme se mohly vidět třeba i tam.Ale taky chápu, že tady je to více anonymní…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky. Taky bych si zašla někam na kosmetiku, ale jelikož se mi udělalo docela dost akné,tak to asi nepůjde. Jsem tak ráda, že si tu můžu popovídat. Tak já se holky vlezu ještě do všeho. S tím zatím nemám problém, ale vy jste oproti mě v předu, tak uvidíme za pár týdnů
Můžu se vás zeptat, odkud jste?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- Veroniqe , 15.6.16 22:32
- IvčaL , 8.6.16 16:15
- MarFr , 14.12.15 14:28
- Kattarina2 , 15.10.15 21:33
- Martina28 , 18.5.15 13:00
- Tojo , 28.2.15 22:22
- Petulinaxx , 28.1.15 08:06
- Ewik I , 22.1.15 14:29
- Pavlix , 13.10.14 22:13
- Ivanka1971 , 17.6.14 06:44
- Evka73 , 26.5.14 10:35
- lowlands , 21.5.14 21:30
- Lenka86 , 6.5.14 09:16
- slizone , 30.4.14 13:48
- Rakosnicek1983 , 6.3.14 19:39
Moderátor skupiny
Členové skupiny
Nové diskuze
Zvládl to někdo bez AD?
- 3.5.26 18:01
- Anonymní
- 1
Početí po samovolným potratu
- 3.5.26 17:58
- Anonymní
- 1
Množství akcí ve škole
- 3.5.26 17:57
- mado
- 14
Špiněni v 5+3TT
- 3.5.26 17:23
- Liskulaska
- 4
Ppp Olomouc nemoc
- 3.5.26 15:25
- lalaláček
- 1
Těhotenství, výtok v 24tt
- 3.5.26 16:01
- Neboj
- 3
Ivp střední škola
- 3.5.26 17:21
- chs.jasmin
- 3
Toxická feminita
- 3.5.26 17:47
- Roxy ivka
- 18
Uklid v Rakousku v domacnosti
- 3.5.26 14:40
- Hanča1234
- 4
Uraz stenete
- 3.5.26 15:39
- M87
- 11
Nové příspěvky
Co dnes vaříte?
- 3.5.26 18:10
- aiera
- 65015
Co říkáte "kauze" prezidenta s Macinkou?
- 3.5.26 18:09
- Havlova
- 3523
Nesnáším budoucí tchýni
- 3.5.26 18:09
- Havlova
- 120
Množství akcí ve škole
- 3.5.26 18:08
- Anonymní
- 15
Uz mě nepřitahuje partner - ztloustnutí
- 3.5.26 18:08
- alisekR
- 51
Školka v létě zavřená, jak to řešíte vy?
- 3.5.26 18:02
- Hanča1234
- 45
Zvládl to někdo bez AD?
- Anonymní
- 1
Přijímačky na osmiletá gymnázia 2026
- cherryinbloom
- 863
Úzkostné poruchy, zkušenosti?