Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Gerberka píše: Více
Dej si cigáro jako já… Nebo si skoč na benzínku koupit tatranku… ![]()
Ke snídani palačinky, na výletě zmrzlina a oběd jsme si dali cestou z výletu, kuřecí steak s hranolky a grilovaná zelenina.
Dobrej nápad
že mě to nenapadlo taky
Páč nehulim, tak tatranka to jistí ![]()
Nakonec jsem vyhrabala oplatky a bonbóny Geisha, taky dobrý ![]()
Rychlé boloňské špagety, včera jsem ještě dělala lotusovy cheesecake.
@Gerberka píše: Více
A k tématu, u nás holandské řízky s bramborovou kaší a okurkový salát, oblíbené jídlo dětí, já dojidala svíčkovou
a na svačinku mi muž dle návodu umotal závin z listového těsta plněný zelím a šunkovou klobásou.
My dneska k snidani tunakovka s hop chlebem. K obedu restovane kureci v solamylu s hranolkama a francouzským dresinkem. Odpo jsme vyrazili na den otevrenych dveri a komentovanou prohlidku hasicarny.. Bylo to dnes nejak v celém Libereckém kraji. Bylo to zajimave a naučne.
K veceri šopák, uplne v tom vedru dneska bodl.
Ahoj a děkuji ![]()
Nepovedla se ta maková náplň, já tam asi narvala toho maku strašně moc nebo co. Korpus je jako linecké těsto, to ok, předpece se to asi 10 minut. Pak se dá ta náplň a nahoru sníh - ten byl taky ok. Ale ta náplň hrůza, to to zkazilo no.
Ono je to podobne jako londýnské ořechové řezy, které jsem dělala nedávno a byly super. S tím mákem to halt neumím. ![]()
V pečení jsem naprostý samouk a začala jsem až na starý kolena. Vařit v pohodě, to vařím od mládí, jen to pečení…
Hlásím, že u nás se snědlo skoro všechno
zůstaly dva řízky na oběd do práce, kousek dortu ke kávě, jedna porce vajíčkového salátu a plátek krkovičky. Já jsem před chvílí dorazila tvarůžkovou pomazánku, mňam, ta měla grády.
Takže zítra se zase bude vařit
zatím nevím, co a kdo, podle situace v práci.
@884135 píše: Více
Ze sušenek Lotus. Recept tady
Akorát bych tedy udělala toho základu víc, přišlo mi to dost tenký.
@Havlova píše: Více
no, asi blbě jsem tu náplň dělala
..
dala jsem vařit 250 ml mlíka, když to vřelo, tak do toho jsem dala asi 200 mg mletýho máku, vanilkový cukr a ještě trochu cukru krupice, povařila to chvilku a nechala vychladnout, byla to taková kaše, ale drolilo se to nebo co ![]()
No, ale už jsem se z toho otřepala…my máme stejně nejradši něco čokoládovýho, ořechovýho nebo ovoce s drobenkou a tak, no
Ale ty londýnský ořechový byly moc dobrý, to jo
jako - jestli se ta náplň dělá nějak jinak, osvědčeněji, tak klidně napište, kdo budete vědět a deláte to