Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Havlova píše: Více
Já to pochopil. Ty znáš řízky napříč. Ale v obchodech se prodavaj normalni filety. A sumce z našeho rybníku taky porcuju podélně.
@KalamityJohn píše: Více
Já znám i filety. Jen by byly podstatně větší a měly by tím pádem i dost jinou kresbu, a to i po naporcování. Ale pak mi došlo, že myslíš asi jinou rybu. My měli v rodině 3 rybáře. A 2 z nich mírně pološílené - Norsko, Španělsko- Ebro (tam prý lovili sumce na kapry), dírky,…
Já se právě za rybáře vydávat nemùžu. Za mlada jsem sice pytlačil pstruhy a umím je chytat do ruky, ale teɗ jen chovám a krmím sumce v rybníce.
Je fakt, že je rozdìl v masu mezi sumcem z farmy a sumcem z našeho rybníka. V chuti i textuře.
@KalamityJohn píše: Více
To je samozřejmé. To je stejné jako u domácích kuřat a kuřat z obchodu.
Tak dnes kuřecí vývar s játrovými knedlíčky a domácími nudlemi. Dojí se krkovice s bramborama, já k tomu tatarku
pak ugrilujeme to kuře a hermelín, to jistí večeři. A po grilovačce udělám linecký mřížkovaný koláč s tvarohem
… mám podezření, že je to drahouškova droga
ten největší plech, a je to na dva dny, já z toho dva mikrokousky
a to jsme jen dva ![]()
My dnes sunkafleky z uzenych zeber. Z vyvaru udelam k veceri poradnou cesnecku.
Včera večer jsme byli s klukem doma sami a tak jsme si udělali oheň a na něm hovězí steaky. K tomu Old Vine Zinfandel.
Bude mi chybět, až se odstěhuje. Za měsíc se žení a někdy na podzim ho NG pošle do Iráku.
Muz koupil Pho vyvar v Albertu od Cibule. Tak tu klohni Pho k veceri. Priste mu ji objednam z restaurace, protoze ty polozky na to… jako raketa
![]()
Tak bude doma veselo, s největší pravděpodobností má dcerka neštovice, dneska přišla třemi pupínky navíc. Dneska ráno odešla s jedním, s tím, že nevíme, co to je. Zítra voláme doktorku. A to mají mít zítra akci ve školce čarodějnickou já sháněla kostýmy atd. No tak snad si to užije aspoň syn.