Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Jo, opravdu jsem koupila luxusní kus masa. Tak krásnou krkovici jsem už dlouho neviděla ![]()
Jela jsem pro to maso do místního vyhlášeného řeznictví a byla to láska na první pohled. Sice o dost dražší, než jinde, ale stojí to za to
grilovat marketovou flákotu se mi nechtělo.
K tomu náš oblíbený babiččin podmáslový chléb a zelenina.
Akorát ten vítr, no…tady pořád fouká, gril jsme předělávali pětkrát, ale vždycky se vítr stočil a tak jsme vyuzení i my ![]()
Tak poslušně hlásím, že maso je naprosto dokonalý
mňam…
Přeji všem dobrou chuť, ať jíte cokoliv ![]()
Tak jsem udelal taky misa dort, jahody musi pockat. Tekla mi slina, jak sem ho tu videla.
@Winter garden píše: Více
Díky, už je mi dobře.
Buď to byla jednodenní viróza, nebo trochu podezírám drcený ostropeřec. Chtěla jsem si začít jarní kúru, píšou dvojnásobnou dávku na začátku, takže docela dost… A byl to už otevřený sáček z minulého roku.
Jestli to bylo ono, tak jsem hezky ušetřila! ![]()
No a bylo to ten den, co mi pak večer bylo zle. Zatím opravdu nemám odvahu testovat, jestli to bylo tím. Načatý sáček vyhodím, ale bojím se i toho nenačatého. ![]()
Jo, puboši a jejich televize v ledničce, všude stejné. ![]()
(Nejen puboši, dospělí chlapi taky
)
@Titty píše: Více
PG dostal na pocovidouvou mlhu Tebocan. Take bylinky. Doma jsem mu dala tabletu a sedli jsme do auta. Za deset minut se drbal a dostal vynadano, ze je jako pejsek, ze si asi spatne umyl ruce po vytvarce a ted to svedi. Za dvacet minut uz mel po tele rozsahle fleky a nez jsem sjela z dalnice a dorazila aspon do lekarny, tak mel na sobe fleky pupenu velikosti malych lentilek, to jsem nikdy neviděla. Alergickou reakci uz mel v minułosti na jahody, ale tohle… Takze bych asi koupila jiny novy oripravek a zacala pomalu, co kdyby to bylo fakt tim. Taky se na ostropestrec chystam, zvazuju tento https://www.natima.cz/…kych-kapsli/
@Winter garden píše: Více
Jo, určitě chci tentokrát začít pozvolna. Ale dám ještě šanci tomu, co mám doma, vloni mi po něm nic nebylo. Mám tento:
https://www.vasbylinkar.cz/
@Titty píše: Více
Na ten jsem koukala uz kdysi. Je to ranec penez
, asi tim padem zustanu bez kury. ![]()
@Havlova píše: Více
Kupujem to jako filety z dvoulibrových - kilovych - sumců z rybí farmy, ale fakt že jsem je vždycky viděl až jako filety.
Třeba je to z verlyb ![]()
@KalamityJohn píše: Více
Takže z nějakých mikrosumečků? Sumec si představím toho našeho, poctivého, ten musí mít minimálně 70 cm.