Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Holky brzy se uzdravte - velké i malé holky
i klouček ![]()
@Konys jak děláš prosím ten perník? Čokoládu a kokos přímo do těsta nebo až na upečený nahoru?? Děkuji
Já jsem nedávno dělala poprvé londýnské ořechové řezy, povedlo se a bylo to moc dobré
Jinak z nás šunkofleky, pórková polévka…
Zítra středa, už se zas blíží víkend a velký vaření
… určite bude pečené filé, karbosky a asi kuřátko na mražené zelenině - to je super pohodlné
…
@Gerberka píše: Více
Děkuji ![]()
Polejvam ho cokoladou nahoru a na to posypu kokosem. Ale jde to zakomponovat i dovnitř. My mame radi takhle. Nejcasteji ale delam pernik, ze do testa lzici nafrkam tvarohovy kydance (tvaroh, vejce, cukr) a do kazdeho tvarohu pak jeste lzickou trochu dzemu.. To mame hrozne radi.
Ja dneska nakonec nepekla, protoze mala jak kasle…tak ji cokolada jeste drazdi.. Tak pockame az se ji to zklidni.
@Konys píše: Více
To zní dobře! Chápu to správně, že perníkové těsto vyliješ na plech a potom dáváš ten tvaroh a džem?
@Gerberka děkuji! Už je to lepší, zítra už zkusím opatrně jíst i něco normálního.
Moc děkuju, super nápad čoko poleva a posypat kokosem, určitě zkusím…s tím tvarohem a džemem bych moc neuspěla naopak u nás ![]()
Hezky se všichni uzdravte
, to počasí ale zatím za moc nestojí ![]()
@Gerberka píše: Více
Díky, dcerka zatím ok, tak snad už bude klid ![]()
Uzena kureci stehna a soulet. K veceri pomazanka z peceneho cesneku, zitny chleba, zelenina.
Po strašidelné noci, kdy dcera do tri do rana mela strašně záchvaty kašle, jsem byla vděčná, že nám na dnešek zbyly zapečené brambory.. Takže byla jen ohřejvačka. Je tu ješte pár kousků buřtů na pivu, tak bude zobačka k večeři. Zitra chce dcera kureci na kari s rýží. Tak snad ho bude taky vic.
![]()
Dýňová polévka a pečená kuřecí stehna s bramborou a zeleninový salát
Dneska jsem dělala po strašně dlouhé době pstruha na másle a k tomu bylo ratatouille