Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Včera dušené přírodní plátky karé, k s obilninovo zeleninovou směsí Good Lunch od Bonduelle, švestkový kompot.
K večeři humus, chřest na másle a vajíčko na hniličko
Dnes pečená kuřecí stehna, bramborovo batátová kaše, večer buřty na ohni
Zítra vaří místní jídelna, v sobotu restaurace na výletě.
V neděli ještě nevím, dala bych si pečenou rybu a zeleninu na páře, manžel roastbeef
tak uvidíme… oprava ne k tomu směs se směsí;)
Příspěvek upraven 23.04.26 v 17:51
Včera jsem se utrh a uvařil hot dogs a k tomu šťouchaný brambory.
Člověk může bejt gurmán i ve všední den. ![]()
@KalamityJohn píše: Více
@Betty MacDonald píše: Více
Mně tý práce zatraceně ubylo. Vinohrad chcípnul
Zřejmě kombinace lantern flies a letošní tuhý zimy, raší mi asi dvě hlavy z šedesáti.
U nás špikovaná králičí stehna na česneku, brambory. Zelný salát s křenem a pekla jsem v neděli večer kokosušenky, tak je právě slepuju nugetou, páč pán domu nerad suchý
![]()
@KalamityJohn píše: Více
Shit happens. Hlavně nevím, jestli se na to už nemám vyprdnout. Nikdo to po mně nepřevezme. Na druhou stranu by to mělo bejt moje rozhodnutí a ne invazní brouci a matička příroda, ta děvka. ![]()
Člověk se nerad vzdává toho, do čeho léta dával energii, radost, čas. Ale dokud aspoň trochu té radosti dostane zpátky, tak proč končit.
@Konys píše: Více
Vypadá to bezvadně ![]()
Já budu asi dělat piškot, nahoru jahodovy puding a potřít zakysanou smetanou s čokoládou…
Dcerka už je lepší? Ta bezesna noc do 3 ráno jak jste byli vzhůru, zněla beznadějně
…ale taky to znám - mladsi syn býval hodně nemocný, už z toho vyrostl naštěstí…
@Gerberka diky za zeptani..
Je to mnohem lepsi. Ale jen diky Prednisonu. Na kterym byla dva dny. Kazdy den jsem musela psat alergolozce, ona mi pak kdyz mela cas volala a kazdy den mi rikala co mam jak davat.. Hodne mi pomohla. Tohle bysme jen tak nedali svepomoci. Zitra jdeme na kontrolu k detske, ale necham si očr jeste pres vikend.. At vime, ze bude v pondeli fakt i bez kortikoidu v pohode. A kdyztak pofrci do skolky v utery. Bojim se to upechat, at nas to nehodi zpet. Ma dvoje dychatka, az do konce kvetna.
@adresa píše: Více
Máš recht, asi to přes léto vytrhám a příští jaro zasadím nové. Poučen chybami z minula. ![]()
Chambourcin se prej má pěstovat na horní drát, tak to asi vyzkouším.
Dneska jsem vařil žrádlo pro psy - kuře - a žrádlo pro nás - kuře na indii.
V sobotu zahajujeme grilovací sezónu, tak nám držte palce, ať vyjde počasí. Tady pod horami je to vždycky nejistý. ![]()
Co budete grilovat? Že bych se přiučil.