Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Dneska jen rychlovka, zeleninová polévka s červenou čočkou a plátky krkovice z horkovzdušky k tomu brambory
Kuřecí vývar, krůtí karboše s brkaší, okurkový salát, káva, cigáro, krájená kedlubna z Kauflandu 10,90Kč/ks - velká jako prase… ![]()
Myslím že nejlepší kombinace je ta „káva, cigáro, kedlubna“, ![]()
Tak neštovice má dcera potvrzené, je mi ji líto, ale snáší to zatím dobře.
Jinak, dodělala jsem masové kuličky k omáčce, dělala jsme postupně čerstvé, ale omáčka napříště už nezbyla, ale masa hodně, tak jsem rozmixovala, šoupla strouhaný sýr, obalila a udělala něco jako Holanďáky s br. kaší. Já je zatím neměla, ale dcerce chutnaly, tak snad jsou fakt dobrý ![]()
Já jsem měla tento týden náročný, dvakrát přesčas, v úterý do šesti, i když jsem to teda vůbec neměla v plánu
ale dnes už pohodicka ![]()
Takže vařil muž, má odpolední. Pondělí, úterý vepřové plátky na hořčici s rýží, včera a dnes kuřízky se šťouchačkama. Já dnes po příjezdu udělám vepřo knedlo zelo.
@Gerberka píše: Více
Až bude čas, zpracuju to do émiminího receptáře…
![]()
@bse.pedro píše: Více
Pedroušku, už ho slibuješ roky, od našeho legendárního srazu…potřebuju recept na chodníkovou polévku. ![]()
@Betty MacDonald píše: Více
Jsem zaneprázdněn jinými styly umělecké tvorby… ![]()
Večer klasika buřty nebo spíš klobásy. Snad bude moct na chvilku po západu slunce dcerka ven ![]()
Včera vařil kluk, udělal pro nás řízky z kuřecího masa. Umí asi tři jídla, ale řízky zvládá perfektně.