Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Dneska jsme dojedli kureci kari s ryzi. Zitra upecu stehna s brkaší a okurkový salát. V nedeli muz udela hovezi na česneku, spenat a brknedlik.
K obedu minutkova kruti jatra, vecer tatarak pro muze, ja cizrnovy salat s tunakem. Zitra na obed rizky a novy brambor s pazitkou, okurkovy salat.
@KalamityJohn takže milý Johny, dnes krkovice v česnekové marinádě (test fungl nového grilu) a zítra jako předkrm hermelín a pak se bude opalovat kuře. Ještě nevím, jestli vcelku na plechovce (jestli bude hezky) nebo rozčtvrcený(v případě, když bude foukat severák od Praděda).
Dneska bude kuřecí vývar se zeleninou a nudlemi, kuřecí kousky se zeleninou směs ala čína s rýží a ještě jsem večer udělala Míša dort 😊 odpoledne budeme grilovat.
@Betty MacDonald píše: Více
Výborně! Na uhlì nebo na plynu? Já griluju na plynu, je to jednodušší a grilujem proto víc.
@KalamityJohn píše: Více
Na uhlí. Plyňák jsme měli, je to vážně jednodušší, ale chyběla nám ta dřevitá vůně. Tak teď jsme pořídili gril na uhlí. Pak zas třeba na plyn, co víš…
@Titty píše: Více
Ze stejneho duvodu jsme koupili na uhli. Plynovy je hned a bez prace, ale to si to muzu ugrilovat v troube.
Dnes gril hamburgery s masem a s haloumi. Moc mi syr chutnal, pro me lepsi, nez s hovezim. Ale snedly se 4 salatovky, dve baleni rajcata dve papriky
. Uz ta zelenina zavina byt chutna.
Vecerbude raznici s bramborem. Upecu jahodovou “bublaninu” s tvarohem a jahodami. Zitra k obedu fazolovy gulas, vecer bude zlute maso s ryzi, aby byly krabick na pondeli a utery.
Ja dnes okounika a brambory z plechu. Vecer syreckova pomazanka a zitra mam silenou chut na bramboraky. A mozna thajskou sladkou polevku s kokosovym mlekem.
I my jsme radi citit tim čoudem
Taky jsme koupili na uhli. Muzuv bracha ma plynovy a nam to prijde jak sporak na ven..
![]()