Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Bramborová kaše, rybí filé, večer roztopime gril, je tepleji než včera. ![]()
Kotletky na hrášku/ rozmarýnu, rýže
Kuřecí roladky (mamincinyrecepty.cz), brkase Špagety s 2 omáčkama - lečo a tuňák
Semlbaba
Moučník makový a nahoře zapečený sníh z bílků (neznáte to někdo?
, budu to dělat poprvé)
Polévka bramborová s pohankou lámanou
Já dneska takto 🥺 děti doma vepřové výpečky s bramborovou kaší a snad se dostanu nějak rozumně domů jinak je k večeři čekají párky 🤭
@Gerberka píše: Více
Setkala se mi migrenová aura a ztuhlá krční páteře, už jsem doma.
Cestou domů jsme koupili roztomilé malé cukety, kuřecí prsa a křídla, muž to naložil a dá to na gril a k tomu ještě udělá zeleninový salát a já dnes nic dělat nemusím 😊
@Štěpínek1 píše: Více
Já tedy znám jen malé cukety, roztomilé u nás neprodávají.
Bože ty se máš.
Nedá se ten chlap vypujčit aspoň na víkend?
Jezis marja..
Tak at je ti brzy lepe..
Ja taky trpim na migreny, bez Sumatriptanu v batohu nikam nechodim.. posledni rok mi pri migrene tuhne jazyk, boli v krku a vynechavaj nohy.. taky mi migrena s rokama zraje jako vino..
![]()
Drž se.
![]()
V patek hned po praci jsme spěchali k prehrade, byl tam program pro deti.. a pout´. Tam probehla zmrzka, domaci hranole, klobasa z grilu atd.. Vcera doma k obedu testoviny s krutim, smetanou a zampikama.. Odpo ta pouť na prehrade.. Uzili jsme si to. Dneska bude k obedu rajska s hovezim a asi testoviny. Odpo si opečeme buřty ![]()
@jamik1416 píše: Více
Myslím že by se vcelku rychle vrátil, on sice hodně pomůže když je třeba, ale pak uklidí po svém a já to po něm dávám do kupy 🤭 ale včera bylo fajn že se o vše postaral.
Dneska budou šunkofleky k tomu okurka nebo červená řepa, co kdo bude chtít 😊
@Konys ten jsem si včera vyfasovala taky. Já tuhle auru zažila poprvé a doufám že naposledy 🙏🏼
Já včera řízky jinak.. Měla jsem tři… Takže vyřešeno na celý víkend