Co dnes vaříte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23958
5.5.26 21:24

Veka s pomazánkou ze surimi tyčinek a cibulí, poslední dvě oplatkové trubičky s čokoládovou náplní… 8)
Teď mě napadlo, že by před spaním neškodilo nějaký ovoce, jdu si do mrazáku pro tvarohovýho nanuka - fejkovej Míša z Kauflandu, koupeno v akci za 7,90Kč/ks… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21899
6.5.26 14:22

Dneska fazolovy kotlik, k veceri pomazanka z uzene makrely a domaci zitny chleba s orechy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21039
6.5.26 19:46

Dneska pršelo od rána a tak jsem udělal Jambalaya. A naučil jsem se novej trik. Syrový, oloupaný krevety položit na rejži na posledních 6 minut a v páře se tam udělaj a natáhnou chuť z koření.

Pak stači zamíchat a servírovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3779
7.5.26 19:38

@KalamityJohn

Šťastní to lidé, kteří můžou napsat, že pršelo…

My máme hrozný sucho :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21039
7.5.26 19:50
@Gerberka píše: Více

Hele my taky. Teď se to snad už otočí ale měli jsme celý týdny bez deště. Žena brblá a zalejvá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5081
8.5.26 06:59

U nas ted lilo silene dva dny.. Liberec-Jablonec n N., jako alergici jsme stastni.
Jinak dcera si poridila anginu, muz je s ni od stredy na očr.. Ve stredu jdou na vyter a odbery, kde se vyloučí mononukleoza :roll: Nejak se posledni dva mesice motame v bludnem kruhu.. :roll: Snad uz bude lip..
Jinak vcera jsme meli veprove na horcici s ryzi. Dneska jsem doma a muz sel do prace, tak upecu kruti a kuřecí spodni stehna a k tomu brambory, možná okurkový salát. Zitra muz udela segec s hk. Mam na nej uz vic jak tyden strasnou chut.
Dneska s malou upecu buchtu s pudinkem a zakyskou, vršek posypu grankem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23958
8.5.26 08:45

Včera na oběd smažený sýr /koupen polotovar, obalený, předsmažený, mražený, cena cca 165,.Kč/kg, jsou to trojůhelníčky/ s vařenými brambory, tatarkou a okurkovým salátem… 8)
Dnes budou zbytky ze včerejška - vařené brambory /ohřáté v mikrovlnce/ a gothaj se sýrem /včera osmažený, dnes ohřátý společně s brambory v mikrovlnce/ a strouhaná mrkrv s jablkem, studená z ledničky, nebudu ohřívat v miktovlnce… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5081
8.5.26 11:07

Buchta hotová. Teď uz z trouby voni maso. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3779
8.5.26 12:17

@Konys
Dáváš vanilkový pudink? Já i jahodový nebo čoko ale nejradši také vanilkový

Kuřecí závitky se šunkou a sýrem pečené v troubě, rýže
Pečené „bochanky“ z mletého masa (recept z mojí 7. třídy z vaření :) ) s brkasi
Asi smažený sýr a hermelín

Po minulem nezdaru s makovou buchtou tentokrát dvoubarevná s čoko polevou mňam ta se povede vždy :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2684
8.5.26 12:54

Včera rybka s br. kasi a zeleninou, brokolicovy krem pro dcerusku a pro me, pro tatínka jsem upekla sekanou, kterou mame ze zabijacky, co u nas na vesnici uspořádali hasiči. Dneska hovezi na mrkví a hrášku s ryzi. Zitra spenatove lasagne a porkova polevka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5081
8.5.26 13:07

@Gerberka většinou vanilku, nekdy cokoladovy. Jahodovy atd nekupuju vubec, nam to nechutna jak je to navoněný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106005
8.5.26 15:15

Já dělám nějakou pikantní krkovičku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42367
8.5.26 16:33

Dnes sázím rajčata, tak vařil chlap, opráskl vepřovou pečeni, k tomu brambory a tatarka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42367
9.5.26 08:05

Dnes vepřová roláda s brkaší, okurkový salát a večer udělám hraběnčiny řezy :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17290
9.5.26 08:29
@Betty MacDonald píše: Více

Taky chci rajčata, ale nemůžu se k tomu dostat… na léto budu potřebovat na lečo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí