Přijímačky na osmiletá gymnázia 2026

Napsat příspěvek
Velikost písma:
144
3.5.26 08:38
@jajackie píše: Více

I kdyby to neměla škola v kritériích, není to tak vždycky, že při rovnosti bodů rozhoduje priorita? Že automaticky to místo dostává ten uchazeč, který má vyšší prioritu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10881
3.5.26 08:41

HMG predani skolam, uverejneni opravenych archu v DIPSY atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10881
3.5.26 08:44
@cherryinbloom píše: Více

To ne, neni to automaticke, to si nastavuje skola. Jedna z nasich ma prio taky jako rozzarovaci kriterium pri rovnosti, ale asi az jako 6. Predtim maji vysledky ruznych casti JPZ a skolni casti a 1. - 3. misto v alespon krajskem kole olympiady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
3.5.26 11:30

@verusak.berusak to úplně nechápu, který den tedy budeme v dipsy vidět první informace my? Aspoň ty body.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16289
3.5.26 11:56
@verusak.berusak píše: Více

Mně se líbí jako pomocné kritérium součet bodů z horšího pokusu. Přijde mi to hodně férové, protože když to napíše někdo 20+35 a 35+20, a někdo jiný 35+35 a 34+33, měl by dostat šanci ten druhý, přestože oba mají v součtu lepších výsledků 70.
Kdybych byla ředitel 8G, nastavím to takhle. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
3.5.26 12:54
@pandaHela píše: Více

My jako rodiče uvidíme ty obodované archy až 12.5.

Příští týden to dostanou ředitelé škol, aby vytvořili seznam a aby si ty body seřadili podle svých kritérií při rovnosti bodů. Tak to chápu já.

Ale vy máte tak vysoký body, že i kdyby nějaký bod ztratila kvůli neopatrnosti, tak vás to nijak neohrozí, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
3.5.26 17:35

Chtěla bych se zeptat, jestli má někdo zkušenost – po nahlédnutí do spisu se dá nějak citlivě zeptat na přibližné pořadí dítěte? Sdělí to ředitel?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
3.5.26 18:01
@zozozuzu píše: Více

A vy máte školní kolo? Jako že se jdete dívat na spis ze školního kola? Protože jinak budou ty archy ze státního kola nahraný do Dipsy, tak není moc důvod chodit do tý daný školy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10881
3.5.26 18:33

Presne tak, 12.5. archy s body za JPZ, 15.5. celkove body + prijat/neprijat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
3.5.26 19:34

Holky, jak se to blíží, tak mě teda začíná lehce chytat nervozita :roll: :lol: co vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
3.5.26 20:04

Byla jsem nahlížet do spisu před třemi lety, když ještě nebylo Dipsy, a prostor by pro to nebyl. Byla tam spousta lidí, hrozný frmol, ani nevím, jestli tam byla ředitelka, papíry jsem dostala od sekretářky. Jeden pražský gympl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11343
3.5.26 20:06

Nám před dvěma lety ani na jedné ze dvou škol, kde jsme byli, neřekli vůbec nic.

Byli jsme tam tehdy zjistit alespoň body, protože archy v Dipsy byly až poté, ale nedozvěděli jsme se ani ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
3.5.26 21:45

Já se právě čím dál víc bojím té nepozornosti, stíhají mé myšlenky na ztrátu třeba 40 bodů za posun o řádek v celém testu apod. 8o nebo myslím na nepopsanou geometrii atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
3.5.26 21:47
@pandaHela píše: Více

Mě tedy chytá úplně stejná panika, tím, že má syn tu poruchu pozornosti a tohle se mu prostě taky stává :zed: no.. už jen týden do zveřejnění archů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
3.5.26 21:47
@Irena84 píše: Více

Me taky, někdy si říkám, že bych to radši nevěděla, až třeba za rok :) nejhorší je myšlenka, že má v zadání výsledky na 90 a třeba půlku opsala blbě a všechno bylo k ničemu. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin