Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@stinga píše: Více
Taky nechápu důvod, peru jen spodní prádlo, než se začne nosit ![]()
Tak hodně dětí dojde zvenku do obchodu kdo ví jak čistých a zkouší to tam. Pak nějaké sajrajty z výroby a jak děti jsou jíst a sáhnout si ve školce na všechno tak taky mám starost, aby něco dítko nechytlo.
A ještě se hrozně bojím jak ve školce bývají vši, máme miminko, nevím jak bych to řešila. Měl někdo miminko když jste to doma chytili?
Ne
nějak mě nenapadlo že by se mělo…prepiram oblečení a plysaky, ale boty ne…moje děti si boty neolizujou ![]()
@Anonymní píše: Více
Však si to vyper, to potřebuješ svolení?
A proc se tak bojíš vší u miminka? Kdyby o toho ditete ve skolce ![]()
Ne
Oni snad ani k praní určené nejsou. Peru oblečení, zejména co jde na hole tělo, papuce jdou na ponožky…jedeme barefoot, takže vesměs evropská výroba, žádné chemické sraj*y ze Sheinu ![]()
Vši neřeším, mám 2 krátkovlasé kluky, nicméně nevidím důvod na extra stres kvůli miminu, proč? ![]()
@Anonymní píše: Více
Jak souvisí vši a bačkory? Vši jsou ve vlasech. Peru všechno, nedovedu si představit ani sobě obléknout něco nového nevypraného, ale bačkory mě dosud nenapadly.
@smile_xxx píše: Více
Já jen spodní prádlo, kdybych přála něco vic, tak skrz prach, nebo něco špinavého, jinak ne
Papuče a ani boty neperu. Ano, mohl si je někdo zkoušet před námi, ale tak nějak naivně doufám, že stejně jako my, používají při zkoušení čisté ponožky. ![]()
Jinak existují dezinfekce na obuv. ![]()
Ty jsi ta maminka, co děti sprchuje po příchodu domů, když použijete MHD? Jestli jo, tak bys už asi měla zvážit pomoc odborníků…
@Dahlia0409 píše: Více
Jo, něco v tom smyslu, že nesnese, když mají děti teď v létě holé nohy v kraťasech a sednou si na sedačku v MHD, musí jít doma rovnou do sprchy, protože by si mohly sáhnout na nohy a roznášet tak nemoci. Přišlo mi to jako podobný typ chorobné úzkosti.
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.
Je mi trochu blbý ten dotaz, ale když koupíte nové papučky a děti je zkouší před vámi perete/čistíte je nějak než dáte do školky?