Perete nové papučky, než je dáte dítěti do školky?

Anonymní
31.8.25 21:30

Papučky perete?

Je mi trochu blbý ten dotaz, ale když koupíte nové papučky a děti je zkouší před vámi perete/čistíte je nějak než dáte do školky?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
76332
31.8.25 21:31
@Anonymní píše: Více

ne - proč? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16215
31.8.25 21:35
@stinga píše: Více

Taky nechápu důvod, peru jen spodní prádlo, než se začne nosit :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.8.25 21:38

Tak hodně dětí dojde zvenku do obchodu kdo ví jak čistých a zkouší to tam. Pak nějaké sajrajty z výroby a jak děti jsou jíst a sáhnout si ve školce na všechno tak taky mám starost, aby něco dítko nechytlo.

A ještě se hrozně bojím jak ve školce bývají vši, máme miminko, nevím jak bych to řešila. Měl někdo miminko když jste to doma chytili?

• Citovat
  • Upravit
11800
31.8.25 21:44

Ne :nevim: nějak mě nenapadlo že by se mělo…prepiram oblečení a plysaky, ale boty ne…moje děti si boty neolizujou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16215
31.8.25 21:45

Však si to vyper, to potřebuješ svolení? :nevim: A proc se tak bojíš vší u miminka? Kdyby o toho ditete ve skolce :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8939
31.8.25 21:48

Jako nové? Ne. Zbytečné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3007
31.8.25 21:53

Ne :nevim: Oni snad ani k praní určené nejsou. Peru oblečení, zejména co jde na hole tělo, papuce jdou na ponožky…jedeme barefoot, takže vesměs evropská výroba, žádné chemické sraj*y ze Sheinu :nevim:
Vši neřeším, mám 2 krátkovlasé kluky, nicméně nevidím důvod na extra stres kvůli miminu, proč? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1608
31.8.25 21:58

Jak souvisí vši a bačkory? Vši jsou ve vlasech. Peru všechno, nedovedu si představit ani sobě obléknout něco nového nevypraného, ale bačkory mě dosud nenapadly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16215
31.8.25 22:24
@smile_xxx píše: Více

Já jen spodní prádlo, kdybych přála něco vic, tak skrz prach, nebo něco špinavého, jinak ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4475
31.8.25 22:40

Papuče a ani boty neperu. Ano, mohl si je někdo zkoušet před námi, ale tak nějak naivně doufám, že stejně jako my, používají při zkoušení čisté ponožky. :lol:
Jinak existují dezinfekce na obuv. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14602
31.8.25 22:54

Ty jsi ta maminka, co děti sprchuje po příchodu domů, když použijete MHD? Jestli jo, tak bys už asi měla zvážit pomoc odborníků…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16215
31.8.25 23:01
@Michelle_M píše: Více

8o 8o 8o To tu někdo psal? 8o 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14602
31.8.25 23:13
@Dahlia0409 píše: Více

Jo, něco v tom smyslu, že nesnese, když mají děti teď v létě holé nohy v kraťasech a sednou si na sedačku v MHD, musí jít doma rovnou do sprchy, protože by si mohly sáhnout na nohy a roznášet tak nemoci. Přišlo mi to jako podobný typ chorobné úzkosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin