Mimčo v únoru 2012
- Otevřená skupina
Téma pro všechny, kdo čekají příchod miminka v únoru 2012
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)
- Fotoalbum (541)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Přesně tak, já to taky pořád čtu a hledám to na internetu a portovnávám se svýma příznakama.Fakt už sem asi blázen nebo co
Taky se ho zkusím zeptat na ty vycházky.Člověk nemůže ani jet někam na výlet.
Dneska mi ředitelka v práci řekla, jestli si nechci vybrat dovolenou-jakože bych si nechala ukončit neschopenku a pak bych si ji znova dala.Ona se snad úplně zbláznila!Ale jinak to tam bylo docela dobrý
A co děláte holky?Já koukám na telku a cpu se nektarinkama ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky já jsem taky dívám na televizi..u mě ted jede seriál tisíc a jedna noc nějak jsem se to tho zadívala a je to zajímavé
.No ty sousedy v paneláku máme taky příšerný
Nad náma bydlí jacísi muslimové a ty žijí uplně jiným životem než …takže v noci to zní jako by tancovali kozáčka
Já ty svoje příznaky neřeším až na to píchání v podbříšku mám na děloze 2 srusty z předchozích těhotenství a když se ta děloha natahuje tak i srůsty se nathují a to je příšerná bolest
![]()
Já věcičky budu chystat až v prosinci to jdu na genetiku a až budu na 100% vědět pohlaví miminka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U mě teď taky valí tisíc a jedna noc.Začala sem to sledovat.Co mám dělat, že?
aspoň, že existuje ta telka a internet ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem douklidila kuchyň a udělala večeři.Teď si taky sednu k televizi a usnu ![]()
Všechny těhotné jsou stejně bláznivé,já už studuju i porod.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jěště je internet:o)My být těhotné tak před 20lety tak jsme namydlený:o)Ivčo ty už se připravuješ na porod??ty se chceš děsit celé těhotenstvi:o)Já jsem se hrozně bála pokaždý a bojím se i teď.Já jsem si taky říkala,že si musím vše zapamatovat jak co u porodu dělat,ale miminko má svůj postup:o)Prostě na porod se připravit nedá…:o):-D
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ne,že bych to studovala nějak podrobně,spíš tak informativně.Vůbec se tím nehodlám stresovat.Je jasné,že se na to člověk nepřipraví,ale myslím,že je lepší mít představu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, tak pro mě je porod noční můrou.Děsně se bojím už teď.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já si představuju to nejhorší,takže mě snad nic nepřekvapí a nepřipouštím si,že bych to nezvládla,vždycky to každá ženská zvládne a zachvíli se z toho oklepe
.My to taky zvládnem!Jen doufám,že narazím na pečlivé a pohodové doktory.
Koukala jsem Verčo,že jsi taky přišla mezi těhulky únor/březen,taky tam chodím,když tady nejste,ale jsem ráda,že tady máme naší komornější skupinku
.
Dneska jsme trochu jezdili po nákupech a to vedro v autě mi opravdu nedělá dobře,jsem ráda,že jsem zase doma vklidu a v chládku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahojte holky já jsem taky dnes lítala po nákupech.,nebýt v autě klimoška tak to semnou sekne:-(Na tu diskuzi jsem se koukla:o)Ale tady se známe déle tak je to lepší:o)Já se z porodu nejvíc bojím té druhé doby porodní…ten začátek když se začne tlačit.:-/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem od rána lítala kolem plotny a jsem docela hotová,asi si na chvilku zdřímnu,jak se máte vy?
Budete chtít u porodu manžela?Ty máš s tím Verčo zatím jaké zkušennosti.Já jsem nejdřív myslela,že tam určitě půjdeme spolu,ale teď mi připadá lepší,aby byl se mnou jen před porodem a toho vlastního aktu bych ho asi raději ušetřila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, dnes je šílený vedro-hrůza ![]()
u porodu bych taky chtěla manžela, jenže on se k tomu nějak nemá.Ani se mu nedivím.Chtěla bych ho tam mít u sebe pořád a na ten samotnej porod by mohl být někde vedle,aby to neviděl a pak jak by bylo po všem, tak by přišel.
Hlavně ho nechci do ničeho nutit.musí se rpzhodnout sám.A na druhou stranu, nevím, jestli bych ho u toho vůbec chtěla.Ale v nejhorším případě se mnou bude sestra.Je nejlepší na světě a řekla, že mě v tom nenechá ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Myslím,že nejdůležitější je,abysme tam nebyli sami před porodem,protože to může trvat dlouho a představuju si,že tam můžeš potřebovat pomoc a manžel bude velká podpora.Ten samotný porod bude rychlovka a stejně asi nebude nic okolo vnímat.Manžel by pak přišel k hotovému a byl by ušetřenej pohledu na to nejhorší.Ale od porodu radši už dál,ať se zbytečně nenervujem dopředu.
Vedro máme doma taky příšerný,poprvé v životě mám teplejší ruce než manžel.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahojte holky u mě manžel byl u porodu u obou dětí.A ted chci aby tam byl taky.Kdyby tam nebyl tak bych se bála.PA tam chodila jen kontrolovat.a pak tam nikdo nebyl jenom já a manžel.Proč tam nechcete holky manžely při tlačení?Já si myslím,že by to zrození měli vidět otec si k dítěti vytvoří lepší vztah.Alespon u nás to tak je:o)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
můj manžel je asi slabší povahy a fakt se na to moc netváří.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahojky no to bude lepší když to opravdu neuvidí:-)Mě nastaly hrozný stavy:-(Je mi špatně už každý den někdy celý den na nic nemácm chut a vůbec nemůžu spát skoro celou noc.Holky jste na to stějně nebo je vám líp?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- Veroniqe , 15.6.16 22:32
- IvčaL , 8.6.16 16:15
- MarFr , 14.12.15 14:28
- Kattarina2 , 15.10.15 21:33
- Martina28 , 18.5.15 13:00
- Tojo , 28.2.15 22:22
- Petulinaxx , 28.1.15 08:06
- Ewik I , 22.1.15 14:29
- Pavlix , 13.10.14 22:13
- Ivanka1971 , 17.6.14 06:44
- Evka73 , 26.5.14 10:35
- lowlands , 21.5.14 21:30
- Lenka86 , 6.5.14 09:16
- slizone , 30.4.14 13:48
- Rakosnicek1983 , 6.3.14 19:39
Moderátor skupiny
Členové skupiny
Nové diskuze
Jakým způsobem učíte zeměpis? Tipy na výuku
- 16.5.26 21:54
- Midaku
- 3
V šestém měsíci jen kilo nahoře
- 17.5.26 00:19
- Vladusxx
- 18
Francouzské okno nebo sedací? Nemohu se...
- 17.5.26 06:24
- SovaRozarka
- 42
Fakt nechutná věc - napité klíště v puse
- 16.5.26 21:06
- Anezka1990
- 16
Chirurgická extrakce horního zubu a...
- 16.5.26 22:06
- Anonymní
- 9
Dědictví, když má dítě “nového otce”
- 16.5.26 17:57
- Aletheia
- 5
KET a 10tý den - test negativní/krev...
- 16.5.26 21:25
- Satalie
- 4
VÝŽIVOVÝ PORADCE - zkušenosti (ATAC, WELKO)
- 16.5.26 14:58
- ka2ka
- 2
FOTO: test slábne - 1 den zpoždění
- 16.5.26 17:24
- Daisy98
- 12
Carum carvi, jsou to německé čípky, máte...
- 16.5.26 13:36
- Evulka44
- 4
Nové příspěvky
Francouzské okno nebo sedací? Nemohu se...
- 17.5.26 06:31
- Kelsey1
- 44
Sport vision - nosí se tam nějaká...
- 17.5.26 06:28
- j.a.n.i1
- 15
Vliv rozchodu rodičů na batole
- 17.5.26 06:22
- j.a.n.i1
- 150
Přijímačky na osmiletá gymnázia 2026
- 17.5.26 05:52
- zuzu224
- 2096
Rakovina děložního hrdla (čípku) IV....
- 17.5.26 05:45
- Suzume-chan
- 67
Milenky sem nová diskuze
- 17.5.26 02:42
- Anonymní
- 105448
Co říkáte "kauze" prezidenta s Macinkou?
- 17.5.26 02:33
- pajina88
- 3615
Psycholog Třebíč
- 17.5.26 01:42
- Eli78
- 81
Co dnes vaříte?
- 17.5.26 00:53
- sharunka03
- 65139
Těhotenství a nové zaměstnání