Mimčo v únoru 2012

• Otevřená skupina

Téma pro všechny, kdo čekají příchod miminka v únoru 2012

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

• Fotoalbum (541)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
175
14.7.11 22:14

žaludek mám taky na vodě,ale zase mám pořád hlad.něco sním a zachvíly zase potřebuju jist.Koukám z okna a knám se žene zase bouřka.Já ji nemám ráda a vzlášt když je manžel na noční:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
15.7.11 07:59

Krásné ráno holky.Já se taky šíleně bojím bouřky.manžel jezdí až kolem půlnoci domů,takže je to pro mě vždycky hrozný.Těď když nechodím do práce, tak na něho čekávám.Dneska jdu za ženskýma do práce popřát jim krásné prázdniny.Mají poslední prac.den a pak je školka zbytek prázdnin zavřená.To se tam zase zdržím dlouho, než mi povykládají všechny novinky.Snad mě nevyhmátne kontrola, to pak nevím, co bych dělala :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
15.7.11 08:41

Ahoj holky,my jsme se včera večer s manželem přestěhovali zpátky od rodičů do našeho bytečku.Konečně jsem viděla,jak to tady hezky zrekonstruovali,jsem moc ráda,že je to hotové,akotát mě teď ještě čeká spousta uklízecí práce.No nebudu to hrotit,vždycky jenom chvilinku a už zase odpočívat,ono se to nezblázní,do února času dost :lol:

já se taky hrozně bojím bouřky,doufám,že to nepřenesu na mimčo,to pak budeme pod postelí dva,když nebude doma tatínek :lol:

Marti: hezky si to užij dneska v práci a neboj kontrola nebude.

Jinak já mám taky pořád hlad a hlavně mám chuť jenom na to, co zrovna nemám doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
15.7.11 12:12

Ivi , vy se máte…jste samy,tiše závidím.S tou prací to nepřeháněj,nezblázní se to.Jojo do února daleko. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
15.7.11 12:16

Nepřeháním to,uklízím 10 minut a jdu si sednout.Ted jsem si uvařila oběd,včera jsem měla v obchodě hroznou chuť na rybí prsty,tak jsem si je pěkně osmažila a snědla jeden s jedním bramborem :-P (nějak to nebylo zase ono)

Vy bydlíte s tchýňi,vid?Je to alespoň pohodová tchýňe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
15.7.11 12:46

Jo je zlatá.Nemůžu si stěžovat.No ale uvidíme, jak to bude až bude v důchodě.jestli si nepolezem na nervy :-D Teď má taky dva měsíce prázdnin, vaří ve školní jídelně, takže s vařením si taky moc hlavu nelámu :-D Ona to dělá ráda, ale zase bych se chtěla víc.osamostatnit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
15.7.11 13:03

Teď bych tedy brala,aby mi někdo vařil,všechno mi smrdí a pak na to nemám vůbec chuť.Ale je fakt,že jsem moc ráda,že bydlíme sami.Teď jsme byli měsíc u rodičů a prarodičů a i když jsou fajn,tak jsem radši ve svém.Máme to k nim kousek,takže se můžeme stejně často navštěvovat.

Bydlíte taky v bytě nebo v domečku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
15.7.11 15:06

krásné odpoledne holky Tady se dějě věcí…Ivča už je přestěhovaná:o)Marťa jde na rozlučku s ženskýma s práce a já se válím u své babči na lehatku:o)Už jste se mrkly po nějakých věcičkách na mimi?Já jsem přemýšlela,že bude dost problém sehnat zimní bundu to už budeme břichatky:o)Ivčo bydlíme v paneláku v 3+1.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
15.7.11 15:23

Jen se hezky válej a ty toho odpočívání zrovna moc neužiješ,tak si to dvojnásob zasloužíš :lol:

Zatím jsem na oblečky nekoukala a jak jsem psala dříve,tak to asi ani nebudu potřebovat.Máme toho doma spoustu.Ale určitě to půjdu alespoň omrknout a pochybuju,že odolám.Bundu myslíš na sebe?O tom taky přemýšlím,koukala jsem na nějaké těhu kabáty,ale nevypadaly zrovna jako na 9měsíc.Tak nevím,třeba nám bude vedro :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
15.7.11 15:47

Myslím bundu na sebe.Při -10 pod nulou se mi nehce chodit ve svetru.:o)No snažím se odpočívat co nejvíc,ale už mě to přestává bavit.Už nic nebolí tak je to zatím v pohodě:o)Ten hořčík je važně dobrá věc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
15.7.11 15:54

No my bydlíme v domečku.Já jsem původně z bytu.Ale přestavujem si to k obrazu svému.Teď nás čeká nová koupelna přes prázdniny a do vánoc bych chtěla stihnout ještě pokojíček pro mimi.jinak s tou zimní bundou mám taky docela problém.Dívala sem se na netu a mají tam snad jednu jedinou bundu za 1990Kč, to je hrůza!!!No tak nevím v čem budu chodit.Asi nahá. :lol: a stím hořčíkem- to máš na předpis nebo sis ho koupila sama.mě teda pořád pobolívá v pravým podbřišku až se kolikrát bojím, jestli to není slepák.byla sem s tím na pohotovosti a když sem jim řekla, že jsem těhotná, poslali mě hned na gynekologickou pohotovost a samozřejmě mě nic nenašli :-( Ale bolí to pořád.tak nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
15.7.11 16:31

Marti ten hořčík mám na předpis 1ráno a 1večer.Jen jsem ji řekla,že mě pobolívá v podbříšku a občas pichne nebo škubne.Tak to se máš že máte domeček.To není jak panelák tady jsou zdi snad z papíru takovej rambajs.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
15.7.11 17:33

Přesně,za ten měsíc u rodičů jsem zapomněla,co je to panelák.Do toho tady teď ještě všichni začali s rekonstrukcí,takže mi buší u hlavy.Soused ze spoda kouří jedno cigáro za druhým a do toho ještě bydlíme u pěkně rušný silnice.Snad si brzy zase zvyknu a mimčo taky.Včera jsem od manžela dostala mexickou bolu,je to taková speciální rolnička pro těhotné,pořád si s tím hraju,má to užasně uklidňující zvuk,to se mi teď bude hodit :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
15.7.11 17:49

Tak to jo, panelák znám velmi dobře.Žila sem tam 27 let :-) Takže kouření u sousedů, hádky atd.bylo na denním pořádku :cert: A s těma oblečkama pro miminko ještě počkám do třetího měsíce až bude všechno v pořádku.
A doktorovi to zkusím říct znovu ve čtvrtek, že mě píchá v podbřišku.Říkala sem mu to minule a on se jen tak smál a říkal, že je to normální.Tak fak nevím.Mě to normální nepřipadá.Oni to berou všechno jako samozřejmost.My za to přece nemůžeme, že nás něco bolí.měli by tu být pro nás a ne my pro ně :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
15.7.11 17:59

Pořád někde čtu,že píchání v podbřišku způsobuje natahování vazů,na které se upíná děloha.Pozná se to prý tak,že je to horší,když ležíš na boku nebo stojíš a když si lehneš na záda,tak to přejde.U mě to docela funguje,ale kdyby mě to bolelo bez přestávky,tak bych to taky řešila a doktor má být od toho,aby nás uklidnil a povzbudil a ne se posmíval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny

Členové skupiny