Mimčo v únoru 2012
- Otevřená skupina
Téma pro všechny, kdo čekají příchod miminka v únoru 2012
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)
- Fotoalbum (541)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Jo a srdíčko mě doktor ukázal, ale neslyšela sem ho, jen tak rychle tlouklo…
asi bylo ještě brzy
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Martina28 píše:
Já toho beru spoustu-utrogestan,anopyrin, prednison, norprolac a vitamíny. Mám to popsaný jak pro blbýho, abych se v tom vyznala
To je teda docela drsný a na jak dlouho to ještě máš?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Určitě tak do 12.až 13.týdne,ale když si to tak vezmu, tak už je to za chvíli. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Martina28 píše:
Jo a srdíčko mě doktor ukázal, ale neslyšela sem ho, jen tak rychle tlouklo…asi bylo ještě brzy
Srdíčko je myslím slyšet až od pátého měsíce,zatím je tam vidět jen taková černá tečka,která se objevuje a zase mizí?Jak máš velké mimi.My měli teď v pátek 7 mm.To je neuvěřitelné,že něco tak pidi už má srdíčko.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To já nevím jak je velké.Naposledy když jsem byla na kontrole,dr.mi nedal ani obrázek(nevím jestli sem si o něj měla říct sama nebo jestli mi ho dá sám)a řekl, že je to ještě moc malé, srdíčko mi ukázal a průkazku ještě taky nemám.Řekl, že mi ji dá až příště, má teď 14.dní dovolenou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ivčo,první sem rodila o 1 den dříve než jsem měla 1termín porodu,U druhého 3dny před 1termínem.Přála bych si aby mi to vyšlo 29.2 to bych měla krásný dárek narozeninám:o)Teda holky vy berete prášků ani nevím co to je?Já mám jen vítamíny calibrum a kyselinu listovou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobré ráno,tak už jsem zase od šesti na nohou,ale to je ještě dobré.
Já taky ještě nemám obrázek,myslím,že si o to budu muset říct a ještě si vyslechnu nějaké komentáře,jako že se mu to nechce tisknout.Průkazku taky nemám,co jsem četla,tak se dnes běžně dává až ve 12 týdnu.Je to dost zvláštní,není na nás vidět,že jsme těhu a kdyby jsme se někde složili,tak to ani nikdo nemůže zjistit.
Už se moc těším až ten Utrogestan přestanu brát,myslím,že bez toho by mi bylo úplně dobře,ale je to důležité než se vytvoří placenta,aby se mimčo udrželo v děloze.Chvíli jsem brala taky Acsorutin,protože jsem asi tři dny krvácela,ale naštěstí je to už v pohodě.Beru to tak pro jistotu,když jsem před tím měla hormonální problémy.
Tn termín porodu jsi Verčo trefila zatím vždycky docela pěkně.Ty máš tedy narozeniny jednou za 4 roky?Bylo by hezké slavit společně s mimčem.Já mám zase svoje narozeniny jako termín poslední menstruace,takže se mi to dobře pamatuje.Jinak bych si tajně přála,aby to bylo 21.2.2012,jednak pro to,že se většina významných rodinných událostí děje 21.A taky proto,že se to datum čte z obou stran stejně ![]()
Hezký den, I.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobré ranko,Já jsem dnes vzhůru od 7hodin.U nás řádila bouřka tak se vubec nevyspala.Nevím jak je to s průkazkami…u 1.dítěte jsem ji dostala v 11tt.U druhé v 6tt.tak jsem zvědavá kdy dostanu ted:-)Mít narozeniny 29.2 má své plus i minus…Narozeniny slavím každý rok,ale když není 29. Tak 28.Ale zase budu mladá:o)21.2.2012 je pěkné datum.Ale já se znám a mimčo bude chtít v uplně jiný den.:o)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Krásné ráno hokly, já jsem vzhůru od osmi.U nás byla v noci taky pořádná bouřka.Sotva jsem vstala, už u nás jeden pán pokládá dlažbu ve sklepě,takže máme o zábavu postaráno.Pořád něco budujeme
Já bych zase chtěla, aby mi termín vyšel na 16.2., to má taťka narozeniny, takže by to měl dědeček pěkný dárek
S těma práškama mám docela obavy, bojím se, že až je všechny vysadím ublíží to miminku
ale snad ne, snad doktoři ví, co dělají…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vysazení se určitě neboj,po dvanáctém týdnu už bude mimčo samostatnější,bude mít vyvinutou placentu a léky už nebude potřebovat.Doktoři určitě vědí dobře,kdy ti můžou co vysadit,ale asi bych se pro jistotu pořádně vyptala,jestli to můžeš udělat najednou,nebo vysazovat postupně,abys byla v klidu.
S tou průkazkou to asi hlavně záleží na doktorovi,v tom případě mi jí ten můj nedá nikdy,protože nesnáší papírování.I s neschopenkou jsem musela vystát další hodinovou frontu u sestřičky,aby mi tam jenom napsala jméno a adresu.
Jinak koukám,jak máme každá vymyšlené to svoje datum,tak jsem moc zvědavá,jak to nakonec dopadne ![]()
S Veronikou jsme se bavili o jménech, Martino ty máš už nějaké jména?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak my máme s manželem vymyšlené dvě jména pro holčičku-Jolana nebo Liliana ,to jsme se shodli hned,ale kdyby to byl kluk, tak fakt nevím, to se asi neshodnem
on chce po jejo tatínkovi, kterej umřel, když mu bylo 11,ale je to takový neobvyklý jméno- Váňa.Navíc se tak jmenuje i jeho brácha a já nejsem zastáncem pro jména po rodičích.Přijde mi to divný.nevím jak tohle dopadne,asi se pohádáme ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pro holčičky máte krásná jména a s tím klukem se to podá,uvidíš,určitě objevíte něco,co se bude oběma líbit.
U nás to bylo celkem jednoduché,já mám asi sto let vymyšlenou Karolínu a manžel s tím nemá problém.U kluka jsme taky nemohli nic vymyslet,ale nakonec se nám oběma moc líbí Lukáš.
A jak se dneska cítíte?Mě je dneska trochu lépe,sice už jsem třikrát snídala,protože jím pořád,ale mini porce.Možná to vyladím,že mi už nebude špatně.
Dneska nám konečně v bytě montují novou kuchyň,takže bychom se snad mohli koncem týdne přestěhovat konečně domů.Nemůžu se dočkat.Snad potom nebudu zklamaná,že jsem sama zavřená v paneláku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě je dneska docela dobře, snídala jsem jen dvakrát
,ale asi si půjdu ještě něco zobnout.a s tou samotou-já jsem nejradši sama doma, to je božský
klid.A když je mi smutno, tak zajedu k našim,mám to 10 kilometrů, tak je to dobrý.Jinak bydlíme s tchýní, je to milionová ženská, ale taky ji nemusím vidět pořád ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem u našich tedy většinou přes den taky sama doma,ale večer je tady vždycky plný barák lidí.Doma mi ráno v 7 manžel odejde do práce a zase tak nejdřív v 7 se vrátí.Ale teď budu mít skoro nový byteček a budu tam muset ještě spoustu věcí přeorganizovat,takže se rozhodně ze začátku nudit nebudu.Navíc,když jsem zjistila,co všechno je potřeba na mimčo zařídit a promyslet,tak to je další práce navíc.Doma mám taky blízko několik kamarádek,které mě určitě nenechají ve štychu.A po práci se mi rozhodně nestýská.
Chtěla bych chodit na nějaké těhotenské cvičení a třeba plavat do bazénu,tak snad mi to doktor od druhého trimestru dovolí,abych se trochu odreagovala.Co ty nepřemýšlíš o něčem takovém?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Určitě přemýšlím,ale nemám žádnou kamarádku, která by byla těhotná a samotné se mi jezdit nechce.A ještě dojíždět do Brna…Ale ráda bych..uvidíme.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- Veroniqe , 15.6.16 22:32
- IvčaL , 8.6.16 16:15
- MarFr , 14.12.15 14:28
- Kattarina2 , 15.10.15 21:33
- Martina28 , 18.5.15 13:00
- Tojo , 28.2.15 22:22
- Petulinaxx , 28.1.15 08:06
- Ewik I , 22.1.15 14:29
- Pavlix , 13.10.14 22:13
- Ivanka1971 , 17.6.14 06:44
- Evka73 , 26.5.14 10:35
- lowlands , 21.5.14 21:30
- Lenka86 , 6.5.14 09:16
- slizone , 30.4.14 13:48
- Rakosnicek1983 , 6.3.14 19:39
Moderátor skupiny
Členové skupiny
Nové diskuze
Zlomenina stehenní kosti u šestiměsíčního...
- 2.5.26 18:05
- K23
- 4
Co se zbylým Mercilonem?
- 2.5.26 18:12
- j.a.n.i1
- 10
Jak na psychiku v “čekacím období”
- 2.5.26 17:41
- Anonymní
- 5
Střevní viróza dehydratace
- 2.5.26 17:51
- Anonymní
- 4
Praskání koženkového oblečení
- 2.5.26 17:25
- Eliška
- 4
Vrátila jsem se po šestileté mateřské do...
- 2.5.26 18:16
- Lily-of-the-valley
- 78
Výsledok tehotenského testu
- 2.5.26 16:00
- jamik1416
- 4
Zpoždění 9 dní, těhotenství nepředpokládám
- 2.5.26 16:12
- Lemrucha
- 4
Paní učitelky, dotaz
- 2.5.26 17:38
- Anonymní
- 112
Úzkosti a alternativní léčba
- Lucisshe
- 14
Nové příspěvky
Vrátila jsem se po šestileté mateřské do...
- 2.5.26 18:31
- Hanča1234
- 84
Muž se přihlásil do aktivní zálohy,...
- 2.5.26 18:31
- asddsa
- 41
Zlomenina stehenní kosti u šestiměsíčního...
- 2.5.26 18:29
- Dennnn123
- 5
Doplatek alimentů - voják
- 2.5.26 18:28
- stinga
- 409
Lze najít pořádného chlapa, který se umí...
- 2.5.26 18:25
- jege
- 90
Milenky sem nová diskuze
- 2.5.26 18:25
- Adull
- 102493
Úzkosti a alternativní léčba
- Lucisshe
- 14
Co se zbylým Mercilonem?