Mimčo v únoru 2012

• Otevřená skupina

Téma pro všechny, kdo čekají příchod miminka v únoru 2012

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

• Fotoalbum (541)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
11219
11.7.11 13:19

Já jsem z Prahy,takže tady je docela dost takových kurzů a cvičení u nosu.Alespoň bych se tam třeba seznámila s nějakými dalšími těhulkami a vyměníme si zkušennosti :-D

Vždycky jsem alespoň trochu sportovala,takže mi to teď dost chybí.Mám navíc trochu problémy s bolestí zad,takže se musím hýbat,abych potom unesla to velké bříško :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
11.7.11 13:22

Tak to jsme na tom stejně s těma zádama.Když jsem ležela po transferu poctivě těch 10 dní, tak mi to dalo zabrat na ty záda.do budoucna si myslím, že s tím budu mít problémy.sem i vysoká, takže mě to stopro nemine :-) a ty čekáš taky svoje první?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
11.7.11 13:34

Taky to bude moje první.Tři roky jsem řešila velké hormonální problémy po vysazení antikoncepce a po 10 měsíčním snažením se nám to podařilo přirozeně,přestože nás posílali na IVF :-P .Chodila jsem akorát na cvičení podle Mojžíšové a myslím,že mi to hodně pomohlo.

Můžu se zeptat kolik je ti let?Mě je 28 a podle tvého označení Martina28 bych hádala,že tobě taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
11.7.11 13:39

:-D Taky 28. to je dobrý :-D na mimčo už máme nejvyšší čas.pořád si říkám, jesli už nejsem stará :-D Všechny moje spolužačky už mají dvě, některé dokonce i tři dětičky školkou a školou povinné(měli je hned po škole)a já až teď.Ale je to taky asi deformací z povolání.jsem učitelka MŠ a když to tam kolikrát vidím, tak je to fakt dost dobrá antikoncepce :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
11.7.11 13:47

Já jsem chodila dlouho do školy,takže mi ani nepřijde,že by to bylo nějak pozdě.Navíc jsou kolem mě spíš samé starší maminy.Spíš si někdy připadám,jestli nejsem naopak ještě trochu sama dítě a dokážu někoho vychovávat :lol:

To ty máš na to super praxi.Jako učitelka ve školce nebudeš mít žádný problém :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
11.7.11 14:00

No to nevím :-D Říká se, že nejhorší děti jsou právě děti učitelek :-D A hlavně nejhorší je to, že se to o de mě očekává, ta správná výchova,že?Takže se budu muset hooodně snažit :lol: Ale abych pravdu řekla, mám docela strach…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
11.7.11 14:24

Já mám právě asi z té výchovy a starání se o mimi větší strach než z porodu (ten moc neřeším).S dětmi nemám vůbec zkušennosti,ale doufám,že se to ve mě třeba objeví :-P .Navíc jsem si v nějaké knížce přečetla,že takový strach je jen důkazem toho,že nám na dítěti opravdu záleží a chceme se o něj starat co nejlépe,takže se tím pravidelně uklidňuji. :lol:

V nejhorším snad pomůže babička.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
11.7.11 15:25

Taky spoléhám na „záchranu“ u rodičů :-D Já se teda spíš bojím toho porodu než výchovy.Myslím si, že nejsem žádná citlivka, a že toho snesu hodně, ale představa té bolesti mě straší ve snech :-)
A už máš něco nakoupeného?nějakou maličkost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
11.7.11 15:34

holky vy jste se teda rozepsali nestíhám číst:o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
11.7.11 15:39

Ahojky, jo je toho dneska dost :-D A co ty, jak se máš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
11.7.11 15:58
Martina28 píše:
Taky spoléhám na „záchranu“ u rodičů :-D Já se teda spíš bojím toho porodu než výchovy.Myslím si, že nejsem žádná citlivka, a že toho snesu hodně, ale představa té bolesti mě straší ve snech :-)
A už máš něco nakoupeného?nějakou maličkost?

Nekupovala jsem ještě nic,ale jak jsme si psali s Veronikou,tak rodiče dřív měli dětský bazárek,takže mi několik let schraňovali ty nejhezčí věci.Oblečků máme tak na trojčátka a kromě toho ještě přebalovák,lehátko,vaničku a ani nevím,co mamka ještě vytáhne :lol:
Jsem za to moc ráda,moc nám to pomůže,i tak toho bude ještě hodně.

Dneska jsem sama doma,všichni jsou v práci a nechce se mi nic dělat,tak jsem pořád na netu,klábosím :-P a čtu různé chytré články o těhotenství a miminkách,teoreticky budu připravená :-P ,s praxí je to horší :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
11.7.11 17:55

Ty se máš,je toho totiž spousty a ne zadarmo,co si budem povídat…ale zvládli to i jiní, zvládnem to taky :-) Já taky pořád sedím u Pc a koukám po různých článcích,manžel nechce, abych vůbec něco dělala, takže když má volno a je doma(jako dnes a zítra),tak musím odpočívat,ale když je v práci, tak doma uklízím a tak…aby mě neviděl.Je to hrozný to nic nedělání :zed: A představa, že nedělán nic celých devět měsíců je katastrofální :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
11.7.11 18:18

My se budeme asi ve čtvrtek stěhovat od rodičů domů,takže mě tam čeká sposta drobného uklízení,hrozně se na to těším,že už konečně budu k něčemu.Teď jsem se tři týdny jen povalovala,tak musím pomalinku,abych něco nevyvedla.Ale manžel bude jenom rád,že už trochu něco dělat,začínám být trochu přehnaně úzkostlivá a to se mu moc nelíbí.Někde mě trochu píchne a už si radší jdu hned lehnout.o víkendu jsme se byli podívat na nábytek a já jsem tak po hodině strávené v obchodě fňukala,že radši už pojedeme domů.

Dost mě totiž vyplašilo to krvácení ve 4tt,kdy mě doktoři dokonce poslali přes víkend do nemocnice.Teď mám strach aby se to neopakovalo.

Myslím,že těch 7 až 8 zbývajících měsíců uteče jako voda a ani nebudeme vědět jak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
11.7.11 18:24

mám se dobře :o)Holky vy si tu stěžujete jak nesmíte nic dělat…závidím vám to hned bych měnila.ja musím lítat,vařit,uklízet…:o)A jěště je horko do toho už se těším až budou človíčkové spát a budu mít klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
11.7.11 18:28

Jasně, ono je rozdíl těhulkovat poprvé a po třetí.Úplně tě obdivuju, jak to zvládáš, to já bych asi nezvládla s tou mou nevolností.Dětičky a ještě tohle…ale situace tě asi donutí, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny

Členové skupiny