Mimčo v únoru 2012
- Otevřená skupina
Téma pro všechny, kdo čekají příchod miminka v únoru 2012
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)
- Fotoalbum (541)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Já jsem z Prahy,takže tady je docela dost takových kurzů a cvičení u nosu.Alespoň bych se tam třeba seznámila s nějakými dalšími těhulkami a vyměníme si zkušennosti ![]()
Vždycky jsem alespoň trochu sportovala,takže mi to teď dost chybí.Mám navíc trochu problémy s bolestí zad,takže se musím hýbat,abych potom unesla to velké bříško ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak to jsme na tom stejně s těma zádama.Když jsem ležela po transferu poctivě těch 10 dní, tak mi to dalo zabrat na ty záda.do budoucna si myslím, že s tím budu mít problémy.sem i vysoká, takže mě to stopro nemine
a ty čekáš taky svoje první?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky to bude moje první.Tři roky jsem řešila velké hormonální problémy po vysazení antikoncepce a po 10 měsíčním snažením se nám to podařilo přirozeně,přestože nás posílali na IVF
.Chodila jsem akorát na cvičení podle Mojžíšové a myslím,že mi to hodně pomohlo.
Můžu se zeptat kolik je ti let?Mě je 28 a podle tvého označení Martina28 bych hádala,že tobě taky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky 28. to je dobrý
na mimčo už máme nejvyšší čas.pořád si říkám, jesli už nejsem stará
Všechny moje spolužačky už mají dvě, některé dokonce i tři dětičky školkou a školou povinné(měli je hned po škole)a já až teď.Ale je to taky asi deformací z povolání.jsem učitelka MŠ a když to tam kolikrát vidím, tak je to fakt dost dobrá antikoncepce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem chodila dlouho do školy,takže mi ani nepřijde,že by to bylo nějak pozdě.Navíc jsou kolem mě spíš samé starší maminy.Spíš si někdy připadám,jestli nejsem naopak ještě trochu sama dítě a dokážu někoho vychovávat ![]()
To ty máš na to super praxi.Jako učitelka ve školce nebudeš mít žádný problém ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No to nevím
Říká se, že nejhorší děti jsou právě děti učitelek
A hlavně nejhorší je to, že se to o de mě očekává, ta správná výchova,že?Takže se budu muset hooodně snažit
Ale abych pravdu řekla, mám docela strach…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já mám právě asi z té výchovy a starání se o mimi větší strach než z porodu (ten moc neřeším).S dětmi nemám vůbec zkušennosti,ale doufám,že se to ve mě třeba objeví
.Navíc jsem si v nějaké knížce přečetla,že takový strach je jen důkazem toho,že nám na dítěti opravdu záleží a chceme se o něj starat co nejlépe,takže se tím pravidelně uklidňuji. ![]()
V nejhorším snad pomůže babička.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky spoléhám na „záchranu“ u rodičů
Já se teda spíš bojím toho porodu než výchovy.Myslím si, že nejsem žádná citlivka, a že toho snesu hodně, ale představa té bolesti mě straší ve snech ![]()
A už máš něco nakoupeného?nějakou maličkost?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Martina28 píše:
Taky spoléhám na „záchranu“ u rodičůJá se teda spíš bojím toho porodu než výchovy.Myslím si, že nejsem žádná citlivka, a že toho snesu hodně, ale představa té bolesti mě straší ve snech
A už máš něco nakoupeného?nějakou maličkost?
Nekupovala jsem ještě nic,ale jak jsme si psali s Veronikou,tak rodiče dřív měli dětský bazárek,takže mi několik let schraňovali ty nejhezčí věci.Oblečků máme tak na trojčátka a kromě toho ještě přebalovák,lehátko,vaničku a ani nevím,co mamka ještě vytáhne ![]()
Jsem za to moc ráda,moc nám to pomůže,i tak toho bude ještě hodně.
Dneska jsem sama doma,všichni jsou v práci a nechce se mi nic dělat,tak jsem pořád na netu,klábosím
a čtu různé chytré články o těhotenství a miminkách,teoreticky budu připravená
,s praxí je to horší ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ty se máš,je toho totiž spousty a ne zadarmo,co si budem povídat…ale zvládli to i jiní, zvládnem to taky
Já taky pořád sedím u Pc a koukám po různých článcích,manžel nechce, abych vůbec něco dělala, takže když má volno a je doma(jako dnes a zítra),tak musím odpočívat,ale když je v práci, tak doma uklízím a tak…aby mě neviděl.Je to hrozný to nic nedělání
A představa, že nedělán nic celých devět měsíců je katastrofální ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My se budeme asi ve čtvrtek stěhovat od rodičů domů,takže mě tam čeká sposta drobného uklízení,hrozně se na to těším,že už konečně budu k něčemu.Teď jsem se tři týdny jen povalovala,tak musím pomalinku,abych něco nevyvedla.Ale manžel bude jenom rád,že už trochu něco dělat,začínám být trochu přehnaně úzkostlivá a to se mu moc nelíbí.Někde mě trochu píchne a už si radší jdu hned lehnout.o víkendu jsme se byli podívat na nábytek a já jsem tak po hodině strávené v obchodě fňukala,že radši už pojedeme domů.
Dost mě totiž vyplašilo to krvácení ve 4tt,kdy mě doktoři dokonce poslali přes víkend do nemocnice.Teď mám strach aby se to neopakovalo.
Myslím,že těch 7 až 8 zbývajících měsíců uteče jako voda a ani nebudeme vědět jak.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
mám se dobře
)Holky vy si tu stěžujete jak nesmíte nic dělat…závidím vám to hned bych měnila.ja musím lítat,vařit,uklízet…:o)A jěště je horko do toho už se těším až budou človíčkové spát a budu mít klid.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jasně, ono je rozdíl těhulkovat poprvé a po třetí.Úplně tě obdivuju, jak to zvládáš, to já bych asi nezvládla s tou mou nevolností.Dětičky a ještě tohle…ale situace tě asi donutí, že?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- Veroniqe , 15.6.16 22:32
- IvčaL , 8.6.16 16:15
- MarFr , 14.12.15 14:28
- Kattarina2 , 15.10.15 21:33
- Martina28 , 18.5.15 13:00
- Tojo , 28.2.15 22:22
- Petulinaxx , 28.1.15 08:06
- Ewik I , 22.1.15 14:29
- Pavlix , 13.10.14 22:13
- Ivanka1971 , 17.6.14 06:44
- Evka73 , 26.5.14 10:35
- lowlands , 21.5.14 21:30
- Lenka86 , 6.5.14 09:16
- slizone , 30.4.14 13:48
- Rakosnicek1983 , 6.3.14 19:39
Moderátor skupiny
Členové skupiny
Nové diskuze
Těhotenská cukrovka - Porod Apolinář Císař
- 2.5.26 22:24
- Cirrus fibratus
- 2
Špatná energie z člověka.
- 2.5.26 22:10
- Klávesa289
- 3
Může dítě znovu chytit neštovice, když je...
- 2.5.26 22:13
- nozu
- 6
Roztroušena skleróza
- 2.5.26 20:19
- Anonymní
- 70
Peeling pleti - následné akné
- 2.5.26 21:36
- kudrata_indianka
- 7
Přechod na jeden spánek - prosím rady
- 2.5.26 22:02
- Damned
- 3
Jak je situace vážná?
- 2.5.26 21:37
- Rosebery
- 6
Kdy posíláte dítě s kašlem do školy?
- Anonymní
- 19
Zlomenina stehenní kosti u šestiměsíčního...
- 2.5.26 22:20
- Jazmine
- 14
Co se zbylým Mercilonem?
- 2.5.26 21:11
- j.a.n.i1
- 12
Nové příspěvky
Milenky sem nová diskuze
- 2.5.26 22:28
- jege
- 102554
Muž se přihlásil do aktivní zálohy,...
- 2.5.26 22:27
- Anonymní
- 47
Mounjaro injekce - kdo také hubne?
- rmot
- 4912
Kdy posíláte dítě s kašlem do školy?
- Anonymní
- 19
Těhotenská cukrovka - Porod Apolinář Císař
- Cirrus fibratus
- 2
Zlomenina stehenní kosti u šestiměsíčního...
- 2.5.26 22:20
- Jazmine
- 14
Vrátila jsem se po šestileté mateřské do...
- 2.5.26 22:16
- Švédka87
- 105
Nezvládám mateřství 2měsíčního miminka
- 2.5.26 22:14
- Šmoulice
- 56
Lze najít pořádného chlapa, který se umí...
- 2.5.26 22:14
- D. C.
- 102
BDSM seznamka
- 2.5.26 22:13
- romilos
- 15