Mimčo v únoru 2012

• Otevřená skupina

Téma pro všechny, kdo čekají příchod miminka v únoru 2012

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

• Fotoalbum (541)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1686
28.1.15 05:45

Ahoj holky! Tak Já už se z těch nemocí asi picnu. Pavlínka je od října neustále nemocna. Jestli byla 5 dni v kuse zdrava, to je moc. Navíc jsme mame neustálou rymu a už mě to vážně štve. Přes Vánoce byla taky nemocna, takže to bylo super :| a po vánocích už jsem to psychicky nevydržela, šla opět k dr. (Mimochodem chodíme tam tak jednou týdně, aby si nás poslechl) a už sem byla vážně vytocena, protože nám nechtěl nic napsat. Tak teda uznal, že rýma, a kašel, který trvá přes tři týdny se sám nevyléčí, dostali jsme Atb a světe div se, za tři dny bylo po nemoci. To kdyby nám dal hned, tak jsme se nemuseli celý vánoce trápit…
Tak to bylo tohle. V pondělí dobrany Atb a v patek to začalo. Vysoký horečky, průjem, nechuť k jídlu. V neděli pohotovost, tam nám vůbec nic neřekli, jen že máme nasadit dietu (to vím i bez nich) příště už tam nejedu. Pri dotazu na to co mame dělat, když nám nic nejí, jak to do ní dostat nam bylo sdeleno, ze ji musíme preprat, jinak půjde na kopačky. Fakt super. jsme si tam s manželem pripadali jak totalni blbci…Diagnóza na zprávě - průjem..
V noci se mi zdálo, že je jakasi osypana, ale myslela jsem, že sou to podniky z té teploty. Ráno se vzbudila úplne slita, tak sem vytáhla chytrou knihu a zjistila, že to asi bude sesta nemoc. Po důkladné telefonické konzultaci s dr.mi to bylo potvrzeno. No, aspoň, že to nebylo nic horšího. Takže jsme byli tři dny osypani a byl klid. Čekala sem, kdy to dostane Valuš, protože ta to neměla a nic, takže asi už to ani nedostane. No a vyrážka zmizela a začala brutální rýma a kašel. A to jsme nikde nebyli. A venek, ten vidíme jen za oknem…tak mi holky řekněte, co dělám spatne? Proč jsme pořád nachlazení.? Já už fakt nevím. Co dáváte na nachlazení vy?
Jako jestli už nebude jaro, tak skončím v blázinci. Sem neustále zavřena doma. Venku na procházce jsem nebyla dobry dva, tři měsíce. No vlastně jsme byli dvakrát lyžovat v Novém městě na Moravě, ale bez Pájinky a to je celý. Ach jo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
28.1.15 21:16

@Martina28 opravdu s tebou soucítím a jsme na tom dost podobně, jen s tím rozdílem, že si to doma neustále všichni přehazujeme, týden je nemocný Luky, pak týden já, týden Májinka, já mám teď od září už desátou rýmu a fakt už mě to nebaví. Před týden Májinka dobrala antibiotika na angínu a v mezičase jí rostou zuby nebo jsem řešila ekzém.
Doktorka mi těď doporučila kapky Kaloba, že je můžu dávat už i Májince, ale zatím jsem neměla možnost vyzkoušet. Jinak většinou dávám Prospan, sobě a Lukymu zázvorový čaj s medem. Dneska jsem začala Lukymu dávat i Oscilococcinum, přestože na homeopatika moc nevěřím, ale už nechci, aby byl zase nemocný, má vždycky hnusný kašel.
Ven taky chodíme hodně málo a když jsme celkem v pohodě, tak je tam většinou nejhorší počasí :zed:. Taky už čekám na jaro, jak na smilování, až konečně vylezeme z nory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
28.2.15 19:59

Holky ahoooj, opožděně všem tříleťákům všechno nejlepší k narozeninám!!! A Veru, moc gratuluju k prďolce! Za chviličku už to jsou skoro dva měsíce, tak už vám to jde určitě všechno líp, ne??
Jinak teda koukám, že se taky potýkáte s nemocemi. Kluci byli na konci roku taky nachlazení, přes Vánoce ok a 1.1. Oli zahájil zvracením, manžel náběh na chřipku, já průjem :lol: No teď už se tomu směju, ale nervy jsem měla uplně v kýblu, Oli nakonec zase měl kašel a rýmu, málem jsme jeli i na pohotovost s uchem, skončil na atb, Šíma to od něj chytil, jako vždy, ale tam jsme to bez atb zvládli, ovšem trvalo to tři týdny, takže prostě měsíc byli kluci nemocní. Já to pořád ustávala ustávala, až jsem měla najednou ucpané dutiny a myslela jsem, že umřu. Jo a do toho ještě Oli má bouličku u oka, tak jsme museli na oční a nakonec ještě do nemocnice na ultrazvuk. Naštěstí to není nic vážného, zatím to máme akorát sledovat, až když to bude zlobit, tak bude muset na zákrok. No za měsíc jsem zhubla víc než 4 kg (to bylo jediné pozitivní :mrgreen: ). A už jsem naštvaná a odmítám se stýkat s kýmkoliv, kdo je trošku nastydlý, protože Oli je hrozně háklivej. Koupila jsem mu Multiimun, tak mu to dávám každý den a teď zatím dobré. :mrgreen: Myslíte, že to s tím jarem bude lepší?? No snad jo.

Mějte se hezky, holky, a hlavně buďte zdraví!!!

Přidávám fotku s kloučkama :) papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny

Členové skupiny