Mimčo v únoru 2012

• Otevřená skupina

Téma pro všechny, kdo čekají příchod miminka v únoru 2012

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11219
8.4.14 12:37

@MarFr máš pravdu někdy před týdnem jsem si taky všimla, že jí očíčka modrají, takže je měla nejspíš hnědá od žloutenky a trvalo to dlouho než se odbarvily. Už je to pěkný cvalda a konečně se nebojím jí vzít do ruky :).

Dneska jsem byla na kontrole po šestinedělí, to je hrozné, jak to letí. Všechno v pořádku, jen mi tedy pan doktor další těhotenství rozhodně nedoporučuje, manžel o tom taky nechce slyšet a já mám pořád roupy, že třeba za 4 roky bych do toho ještě jednou šla :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
8.4.14 13:44

@IvčaL šmarjáááá, sotva si porodila a už chceš další dítě??? Blázne :mrgreen: Musíš taky myslet na svoje zdravíčko, když ti to doktor nedoporučuje… a už máš dvě dětičky, tak to by mohlo stačit, ne? :lol: Ale třeba na to všichni za ty 4 roky zapomenou a dočkáš se :lol: Stejně jsi blázen :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
8.4.14 20:34

@MarFr já jsem si taky nikdy nemyslela, že bych mohla chtít víc jak dvě děti, ale teď mi je tak nějak líto, že už bych nikdy neměla zažít ten pocit, když v tobě roste nový tvoreček. Ono je to hodně umocněné tím, že toto těhotenství skončilo strašně rychle a navíc nemám stále malou u sebe. Bavila jsem se s několika holkama nedonošených dětí a prý mají tyto pocity taky. Připadám si sice taky jako cvok, ale nic s tím neudělám :)
Myslím, že až mi dají malou domů, tak to bude zase o něčem jiném, teď mi prostě to břicho strašně chybí, navíc pořád chodím do porodnice, kde vidím mraky těhotných, tak až to nebudu mít denně na očích, tak se to taky srovná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
8.4.14 21:38

Ahoj holky,
Ivco, mala je krasna, snad ji brzy pusti domu.
My jsme taky meli jeste pred porodem taky roupy na treti dite, ale po tomhle otresnym zazitku uz nikdy vice…
Ja sem teda jeste na kontrole nebyla, jdu az pristi tyden.Ivco mas po cisari jeste brisko? A jakou mas jizvu? ja mam porad pul bricha citlivy a bricho mam porad jak ve ctvrtym mesici.Uz jsem z toho docela na nervy, ze mu tak zustane…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
9.4.14 06:27

@IvčaL hezky si mi to vysvětlila, už to chápu a je to asi teda pochopitelné přání mít třetí dítě :) Se tomu teď možná směju a za pár měsíců tu taky budu psát, že chci další, i když jsem v podstatě nechtěla ani druhý :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
9.4.14 12:08

@Martina28 já mám břicho už docela dobrý, jen když sedím, tak mám trochu pneumatiku a když se najím, tak se víc nafoukne. jizva je už hodně pěkná, jen trochu oteklá a necitlivá na dotek, to mi včera říkal doktor, že to ještě nějakou dobu potrvá.
Prý mám trochu sníženou dělohu, tak mám prý posilovat hodně pánevní dno, kdyby tak bylo víc času, trochu mě to děsí protože moje obě babičky měly vyhřezlou dělohu, což asi není nic moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
9.4.14 21:21

No to jo.Ja zas nemam vubec cas svicit sikmy brisni svaly. Proste neni kdy…tak mam docela strach, ze mi to zustane. Navic mam jeste 10 kilo nahore a to je uplna katastrofa! Koupila sem si drahy stahovaci pradlo, protoze kdyz nekam jdu a oblecu si kalhoty, tak se mi vyvali strasnej spek, kterej nejde zamaskovat zadnym trickem…
Uz i mamka mi rikala, ze se ji to nezda to bricho, ze ho mam velky, tak nevim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
10.4.14 04:17

@Martina28 neboj,určitě to bude dobré, vždyť jsi po porodu ještě krátce a počkej, až budeš obě holky honit venku, to se ti zpevní svaly o kterých si do teď ani nevěděla ;).Já mám v tomto výhodu, že jsem to břicho neměla ještě moc velké a jak se objevilo, tak zmizelo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
12.4.14 03:41

Ahoj holky, mam dotaz:je mozny, abych dva mesice po porodu uz dostala prvni mesicky? Je fakt, ze teda plne nekojim a sestinedeli mi trvalo jen 4 tydny, ale i tak…U Valinky jsem to dostala az sem prestala kojit uplne, tak me to docela zaskocilo. A to sem jeste ani nebyla na kontrole po sestinedeli…tak to je fakt sranda..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
12.4.14 05:53

@Martina28 možné to určitě je, já jsem to tedy dostala asi až půl roku po odstvavení, ale já měla vždycky dost velké problémy s cyklem.Ale vím, že jsou takové případy, kdy to naskočí hned. A jak myslíš, že šestinedělí trvalo 4 týdny, to jakože jsi krvácela? šestinedělí je prostě vždycky šestinedělí :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
12.4.14 07:55

Jojo myslela sem krvaceni.Dost me prekvapilo, ze to trvalo jen 4 tydny, protoze to prvni trvalo osm tydnu a to uz jsem z toho byla nervozni…
Taky se mi do rana rozjela silena bolest zad, ktera me vzdycky doprovazela kazdy mesic, tak uz to mam kompletni :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1191
12.4.14 18:03

Ahoj holky..
Ivčo malá je kouzelná, držim palce, aby s Vámi šla brzy domů.. :)
A naprosto chápu Tvé pocity ještě se třetím dítětem. Taky jsem si říkala, že třeba jednou, až děti odrostou, bych chtěla ještě třetí - a to ještě nemáme ani druhé.. :D
Marti, ze své zkušenosti ale vím, že na ty hrozné vzpomínky a na tu bolest jednou přece jen zapomeneš. Taky se děsim druhého císaře a vím, že to bude minimálně tak hrozný, jako ten první, ale prostě na to časem zapomeneš!
S bříškem si nedělej hlavu, jsi opravdu ještě čerstvě po porodu a pak postupem času radím jít na to stravou. Já jsem shazovala rok, pak mi došly nervy a šla jsem k dietnímu poradci. Shodila jsem za 5 měsíců všech 8 přebytečnách kil a doteď se mi to drží.
A možná si fandim, ale pevně doufam, že při druhým tolik nepřiberu, když už preventivně budu držet diabetickou dietu.. :lol:

A novinka u nás - ještě tedy nejsem těhule, ale už se snažíme, teď teprve druhý měsíc a já pevně doufam, že se to povede co nejdřív!! Tolik bych si přála tu holčičku :) :) tak nám držte palce a doufám, že se brzy budu moct pochlubit.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
13.4.14 00:31

Jé Veru, tak to držím všechny palce co mám, aby se zadařilo co nejdříve..
A k té změně stravy si asi musela i cvičit, že? To se právě obávám, že nebudu mít čas…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
13.4.14 07:18

@Veroniqe Ahoj Veru, taky moc držím palce, ať se vám povede mimi a hlavně teda ta holčička :) Nám se to nejspíš nepodařilo :mrgreen: Ale stejně tomu klukovi ještě úplně nevěřím, páč se mi prostě zdálo o holce a u Oldíka mi ještě na velkém utz ve 20. týdnu říkali, že to bude holka :)
@Martina28 Marti, možná nebudeš mít čas na cvičení, ale tak holky ti třeba nedávají zabrat? Určitě se ti bříško stáhne zpátky, neboj, je opravdu ještě brzo. A třeba je to i tím, že tě ta jizva ještě bolí, tak se tělu ještě nechce se pupíku zbavit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1191
13.4.14 20:42

Děkuju holky!!
Marti, cvičila jsem, ale úplně minimálně! Všechno je to o stravě!
Klidně bych Ti i poslala nějaký svý jídelníčky, ale třeba já mam zkušenosti s tím, že dokud jsem do toho neinvestovala peníze, tak jsem to nebrala vážně..
až pak, když jsem věděla, že na každý kontrole dam peníze a když se nebudu snažit, tak to bude jako kdybych je vyhodila z okna, tak až PAK jsem začala mít opravdu silnou vůli a největší odměnou jsou potom ty výsledky. Ze začátku to jde lehce a když vidíš, že za 14 dní máš 2 kg dole, je to paráda!!

No a musim se Vám pochlubit s našim největším úspěchem, ale dnes Eliáš konečně 2× po sobě udělal bobek na nočník!! Bylo to teda krušný, on je totiž už normálně bez plen, to už jsem určitě psala. Dokonce i na spaní i celou noc je bez plen, prostě paráda. Ale na to kakání si vždycky řekl o plenu. Tak už jsem řekla dost, protože kupuju pleny jen kvůli tomu, aby ji měl 3 minuty na sobě a vykakal se do ní.. no řekla jsem, že plenky jsme dali tý tetě co má miminko a že prostě plenky nosí jen miminko a dávala jsem mu 2 dny fakt dávky lactulosy, aby to v sobě nemohl držet dlouho..
Dnes už to nemohl vydržet, běhal tady, hledal plenky.. tak jsem mu svíkla kalhoty aby byl nahatej a dala mu doprostřed obýváku nočník, že se nebudu dívat a že až se mu bude chtít, ať to zkusí a světe div se!!! Fak se posadil, zatlačil a bobek byl na světě!! Ani nevíte, jako radost jsem z toho měla, lítali jsme tady jak šílený a měla jsem úplně slzy v očích, až mi povídá: Mamko, neplaač.. :))
No, co vám budu povídat.. po všechn našich strastech se zácpama, vědomým zadržováním, návštěvách pohotovosti a klyzmatech je tohle pro mě opravdu sladká odměna! Pevně doufam, že se to zlomilo a bude to všechno za námi.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny

Členové skupiny