Mimčo v únoru 2012

• Otevřená skupina

Téma pro všechny, kdo čekají příchod miminka v únoru 2012

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1191
25.2.14 15:00

Teda Marti… uff!!! Běhá mi mráz po zádech!!
No já měla toho prvního hroznýho, vždyť pamatuješ, jak jsem to popisovala.. fujky fujky!! Tak uvidíme!!
Já bych teda do epidurálu nešla ani za nic, u mě jedině celkovka už jen proto, že vim, jak císař probíhá!! Takže ať radši nic nevim..
a s těma stehama vim, taky jsme vyndavali lidem po operaci srdce jen tyhle kličky.. ale to já neměla, měla jsem celkově vstřebatelný, takže mi už nikdo nic nevyndaval, proto jsem se ptala! Tak hlavně ať už je jen líp :hug: :hug:
A co Valča?? Ještě si přijde odstrčená nebo už je to lepší? Ten náš mazánek z toho bude určitě taky vyřízenej, až se všechno nebude točit jen kolem něj.. :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
25.2.14 15:43

Dnes jsem byla na te chirurgii s stehy mi vytahli, takze pohoda.Uz sem konecne o. k.
Jinak ted mame Valus nemocnou. Kasle a ma rymu jak sraky a od nedele teploty…dnes sem s ni byla u dr. a do ctvrtka by ty teploty mely ustoupit.No nevim, ted sem ji merila a ma zase 38.2 :-(Takze to zas tak dobry nebude.Jen mam strach, aby to nechytila Pavlinka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
27.2.14 17:43

Ivco, tak co malicka? Porad na vas holky myslim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
28.2.14 09:26

Ahoj holky, já jsem od včerejška doma, dost jsem si před porodnicí pobrečela, když jsem tam viděla ty šťastné rodiče, co si odváží svá miminka domů. Ale za dva měsíce také pojedeme všichni spolu. Malá je hrozně statečná, má sice opět žloutenku, ale jinak krásně papá, už jí dávají 15 ml mlíka a všechno krásně stráví. Dýchání je také trochu lepší, ale zatím jí tedy pořád musí podporovat (má ale jen takovou malou kyslíkovou masku na nosánku).Včera jí odpojili infuzi s umělou výživou a bude se zkoušet, jestli jí stačí jen moje mléko. U nás se teď všechno točí jen kolem odstříkávání a mražení mléka, musím odstříkávat každé tři hodiny, mlíko zamražovat a pak vozit do mléčné banky nebo chlazené rovnou za malou. Všechno musím pečlivě vyvařovat a desinfikovat, takže si už připadám jako v laboratoři, ale co bych pro berušku neudělala. Je to ještě běh na dlouhou trať, ale sestřička a doktoři jsou tam tak skvělý, že věřím, že všechno dobře dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
28.2.14 14:53

Tak to je dobre, ze sou tam vsichni hodni, to je cloveku hned lip…a nebud snutna, dva mesice utecou jako voda a budete brzy spolu.
Ja sem v porodnici brecela kazdej den, kdyz za mnou prisla Valuska a vzdycky se mi povesila kolem krku…me to bylo tak lito vzdycky..
Aspon si vsechno v klidu doma nachystas a naberes na berusku sily, protoze ty zacatky doma nebudou jednoduchy.My bojujem jak se da :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
11.3.14 11:26

Ahoj holky!
Tak jak je na tom Magdalenka a jak zápasíš ty, Marti? :)
My jsme teď nemocní. Prcek něco asi chytil ode mě, doktorka řekla, že to je laryngitida, moc se mi to nezdá, ale nejsem doktor, že. Má kašel jako blázen. Ven chodíme tak max na půl hodinky (můžem, ale prý nesmí běhat, což jde dost těžko), po delší době už ten kašel ani nejde zastavit, dokud se zas prcek neuklidní. Takže jarní počasí užíváme spíš přes okno :)
Jinak mě je stále špatně, od rána do večera. Včera už to na mě padlo a řvala jsem skoro celý odpoledne. No jo, nenadělám nic.
A Oloušek se naučil smrkat, tak mám radost. Aspoň něco, když nočník furt nic :) Ale zrovna jsem objednala spoustu slipečků, tak za chvíli na to vlítnu, prostě mu nedám už vůbec plínu a budu doufat, že mu to v hlavě docvakne :mrgreen:

Užívejte sluníčka, holky a mějte se, pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
11.3.14 12:19

@MarFr ach jo, takové krásné počasí a vy marodíte, tak ať je brzy zase dobře :hug: A nevolnosti ať ti taky dají pokoj.

Magdalenka hrozně šikovná, od soboty dýchá sama, sice se občas na chvíli zapomene nadechnout, ale stačí jí trochu pošťouchnout a je zase v pohodě. Prý je to úplně normální a až trochu posílí, tak doladí i dýchání. Krásně přibírá, už má 1304g, všechno pozoruje a je strašně hodňoučká, nechá ze sebou dělat cokoli a ani nepípne, jen když má hlad, tak začne významně mlaskat. Už jí zkoušeli dávat i mlíko ze stříkačky, zatím to moc nešlo, ale na první pokus dobrý ;).Jezdím za ní každý den odpoledne na tři hodiny a chovám jí na sobě, je to úžasné :srdce:
Tady je pár fotek z minulého a tohoto týdne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
11.3.14 13:23

@MarFr my jsme taky nemocni.Rymu uz chytla i Pavlinka, tak odsavame co to da. Jesteze exustuji ty odsavacky na vysavac…jinak my mame hromadu kalhotek ve skrini a maximalne se na ne chodime divat…kdyz sem zkusila ji nedat plinu, ale kalhotky, tak byla schopna v tom mokrym behat celej den. Takze ja na to kaslu a pockam az bude teplo…
@IvčaL Magdalenka je tak krasna, a jak si tam lebedi…a jak to zvladas s Lukaskem? hlidaji babicka s dedou, kdyz jezdis za malou kazdy den?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
11.3.14 14:27

@IvčaL Magdalenka je moc krasna, drzim palce at sili a mate ji brzy doma :hug:

U nas nic moc nove, mame ted hodne aktivit, do toho ja skolu, mozna nas ceka i stehovani…
Mejte se moc fajn a uzivejte slunicka :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
11.3.14 15:41

@IvčaL to je skříteček roztomilej :) Je moc dobře, že je Magdalenka tak šikovná. A ty už, Ivčo, určitě nejsi taky tak smutná, když si jí můžeš aspoň ty tři hodinky denně takhle užívat, což? Ale stejně to asi musí být náročné. Ještě že máš aspoň někoho, kdo ti pomůže s Lukáškem. Hlavně ať vám to jde takhle dobře i nadále a třeba se dočkáte už dřív než za ty dva měsíce :)
@Martina28 toho se taky bojim, že mu bude úplně jedno, že má mokrý všechno :mrgreen:, ale zkusím to. Musim, páč si pořád rozlepuje plínu, jak kdyby ho dřela, jsou to vždycky hrozný scény, když mu jí mám dát. Uvidíme, no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
11.3.14 20:36

@Martina28 tak ať jste brzy zase jako rybičky :hug:
Hlídají babička s dědou, naštěstí Lukášek je na to už zvyklý z těhotenství a oni taky, takže se pro nás moc režim nezměnil. Jen do denních aktivit jsem musela ještě začlenit pravidelné odsávání mlíka, ale Luky už naštěstí chápe, že se může jen koukat a na nic nesahat. Já se už po císaři cítím dobře, jen na běhání venku a krocení hysterického dítěte to zatím moc není ;)

Dneska malé museli vrátit dýchací masku, protože už na ní ty tři dny byly trochu moc, měla v noci hodně dechových pauziček, tak jí nechávali odpočívat. Ale tak strašně se jí to na tom nosánku nelíbilo, že si to pořád sundavala a rozčilovala se.Snad bude zítra zase veseleji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1191
13.3.14 21:52

Ivčo Magdalenka je tak krásná a tak maličká!!! :srdce: :srdce: moc držím palce, ať už brzy natolik silná, aby s Vámi mohla domů!!
Držím moc palce, všem.
Ať se všichni brzy uzdravíte.. u nás žádné extra novinky.. :)
Jen že jsme už skoro dva měsíce bez taťky, zase lítá po všech možných soustředěních. Ale v neděli už konečně přijede a bude tu zase pořád s námi.. už mi to taky začíná lézt dost na mozek, jak jsem na všechno sama..
ale nechci si stěžovat.
Mějte se všichni, papa :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
14.3.14 01:23

Veru, klidne si postezuj.Ja sem taky porad doma sama. Manzel porad v praci a kdyz ma volno, tak dela neco na baraku. Zacalo byt hezky, tak uz ma roupy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
14.3.14 01:39

Jeste bych holky potrebovala poradit, jak nejrychleji v noci uspat dite, protoze mi to trva dve hodiny a to se fakt neda…ted jsme vstavaly v jednu, takze nejpozdej ve tri zapadnu do pelechu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
14.3.14 05:21

@Martina28 u nás to rychle fungovalo jedině u nás v posteli, jinak jsem vstávala ve tři ráno, aby se alespoň manžel vyspal :roll:.Doufám, že Magdalenka bude pořád tak hodňoučká jako teď, jinak nevím, jak budu fungovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny

Členové skupiny