Mimčo v únoru 2012
- Otevřená skupina
Téma pro všechny, kdo čekají příchod miminka v únoru 2012
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)
- Fotoalbum (541)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Martina28 Marti, já si taky brala Oldu k nám do postele. On se teda hrozně mrská a skáče a kravní a tak, a než usne, tak mu to třeba taky trvá 1,5 hodiny, ale já aspoň ležim a i když nespim, tak dělám že spim a trošku jako odpočívám. Jinak jak já s oblibou říkám, určitě by zabralo praštit ho pánvičkou po kebuli ![]()
Jinak jsme byli včera u dr., spadlo mu to na průdušky, dostal nový sirup, hrozně mu nechutná, tak jsem zvědavá, jak dlouho mi to vydrží pít… a za chvíli jedem do nějaké laboratoře, vezmou mu krev na krevní obraz. Doktorka si myslí, že by to mohla být i nějaká alergie a taky jsem se zmínila, jak blbě jí (nejí maso, ani další věci co by měl), tak uvidíme, co mu bude chybět ![]()
Tak se mějte holky, hezkej víkend. papa ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MarFr tak ať jste brzy zase zdraví a krev je v pořádku. Zkus mu sirup dát stříkačkou do koutku pusy, to si ani nevšimne, že něco v puse měl a spolkne to, dávám tak všechno. Luky jí taky mizerně, alespoň že stále pije dva sunary za den, jinak by neměl žádnou výživu. Sní tak rohlík, kousek pečiva s máslem, pár suchých těstovin v poledne do něj většinou alespoň narvu skleničku od Hippu, ale už i ty nějak přestává jíst, trochu ovoce a zeleniny, občas pidikousek masa, vůbec mě už nebaví nic vařit. Co by jedl pořád jsou sušenky, bábovky a to se mu snažím omezovat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@IvčaL tak to máme stejné, s tím jídlem. Bábovku by jedl od rána do večera a sušenky apod., ale též se snažím mu to nedávat. Sunar mi pije jen ráno, tak si taky říkám, že aspoň něco výživy do sebe dostane, jinak za den sní pribiňáka, někdy banán, jablko, okurku, kousek rohlíku a když něco uvařím, tak si zobne tak dvě sousta. Takže mě též nebaví vařit. Jediné čeho sní hodně, je bramborová kaše a občas trošku polévky, ale to jen tu vodu, jinak se všemu pečlivě vyhýbá ![]()
Na té krvi to byla katastrofa, řval jak kdyby ho operovali za živa a přitom ho jen píchli do palečku
Má tam dvě hodnoty mimo přijatelné hodnoty, či jak to nazvat, koukala jsem na net, co by to mohlo znamenat, ale radši jsem toho nechala, neb na mě koukaly hrozné nemoci. Nechám diagnozu radši na doktorce, snad to nic nebude.
Tak ještě užívejte sluníčka, než se to zas pokazí a mějte se ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MarFr s jídlem přesně jak u nás, ale říkám si, že oni vědí, co potřebují a řeknou si o to. DO jídla nenutím a doufám, že brzy začne jíst nějak normálně, ale vnitřně trpím, jak mi všechno hází na hlavu ![]()
Na krvi jsme byli o prázdninách a řval také podobně ještě půl hodiny potom, hold chlapi ![]()
Můžu se zeptat jaké hodnoty tam má odchýlené a jak? Tak trochu jsem to studovala, tak bych tě mohla uklidnit, že to nic není ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@IvčaL jo, přesně, řval pak ještě dobu
a celý den důležitě chodí se zdviženým zalepeným palcem ![]()
Prosím tě, tak má zvýšené monocyty 11,2 (rozmezí 1-9) a sníženou střední hodnotu ery, o maličkato (pár desetinek), hodnotu si teď nepamatuju a nevím, kam jsem dala papír
pak jsem ještě na net koukala, našla jsem něco rozumnějšího, tak si ty monocyty vysvětluju tak, že to má k té viróze či co ho to trápí a ta druhá hodnota je možná trošku nedostatek železa, nebo tak něco. Prostě jsem z toho žádnou hroznou chorobu nakonec nevyčetla, tak doufám, že to tak bude i doopravdy? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, tak my jsme se z toho uz jaks taks vylizaly…
S jidlem je to u nas taky mizerie.Jime pouze van. termix, makovy zavin, btamborivou kasi, maso vubec, to plive, zeleninu ani nahodou. Nastesti miluje snad vsechny polivky, tak aspon neco…
Jinak u nas postel nezabira…ja s Pavlinkou spim v pokojicku a manzel s Valus v loznici. Holky, normalne sem si ted uvedomila, ze my s manzelem jsme spolu v manzelske posteli nespali uz skoro rok…si pripadam jak v manzelstvi po 50 letech ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Sem rikala, ze uz vidim, jak spime vsichni ctyri v manzelske posteli. Valus je zavisla a ze by spala sama v pokojicku to nehrozi…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MarFr u těch monocytů jsou to opravdu jen lehce zvýšené hodnoty přesně jak píšeš, tak to odpovídá tomu, že měl nebo má nějakou infekci. Kdyby šlo o nějaké závažnější onemocnení, tak by byly hodnoty třeba 10× vyšší projevilo by se to i najiných krvinkách.
K té střední hodnotě Erytrocytů, opravdu když je nižší, tak to znamená nedostatek železa, ale pokud má normální hodnoty počtu erytrocytů, objemu erytrocytů, hemoglobinu a hematokritu, tak to taky nebude nic zásadního. Mírné odchylky má každý, tak se to pak musí posuzovat komplexně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, co nespíte?? ![]()
@IvčaL Ivčo, děkuji moc. Uklidnila si mě. Jinak má všechno v normě, takže snad to opravdu nic nebude. Při představě, že bychom na tu krev museli jít znova mě jímá hrůza ![]()
Marti a Valuš se takhle budí každou noc? Nám když tohle Olda dělal už dlouho a lezlo nám to krkem, tak jsme ho nechali v postýlce vyřvat. Je to hrozné, ale u nás to zabralo. Byl teda sám v pokojíčku. Když spal s námi v ložnici (ještě v postýlce), tak jak věděl, že tam jsme, tak nechtěl být v postýlce ani za boha, tak jsme ho vlastně loni po Vánocích lifrovali do pokojíku. Od té doby máme klid. Má teda občas období, kdy je třeba nastydlej, nebo se mu fakt nechce v noci spát, tak ho k sobě zase vezmem, ale je to vyjímečné.
Jinak že nespíte s manžou rok v ložnici, to ještě jde
Moje sestřenka s manžou spali odděleně víc než tři roky. Vlastně když o tom tak přemýšlím, tak možná spíš 6
Napřed měli jedno dítě, tak spal táta jinde a po třech letech další, tak spal táta s klukem v pokojíku a druhého prcka dali do pokojíku až taky po třech letech. Docházeli za sebou o půlnoci
Pro mě by to nebylo, páč většinou kolem deváté usínám ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MarFr kojíme ne
. Vstávám ve 4 a odsávám mléko a pak už nemůžu usnout a klábosím na emiminu
.
Přikládám dnešní foto Magdalenky ![]()
Dýchání má teď trochu horší, tak je zase skoro pořád na dýchacím přístroji, ale prý je to vzhledem k nezralosti normální a chce to čas. Jinak je to statečná šikulka, krásně přibírá, má už 1380g.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@IvčaL to jsou dobré fotky s tou tvou rukou
Je tak maličkatá! Myslim Magdalenku
A jak to vůbec je s krmením, oni jí krmí stříkačkou nebo nějak alternativně, nebo jí už třeba taky zkoušíš kojit když tam jsi? I když, když se jí špatně dýchá, tak by na to asi neměla sílu… promiň za blbý dotaz, neznám nikoho s nedonošeňátkem, vůbec nevím, jak to chodí ![]()
A už jí viděl Lukášek, nebo tam můžeš jen ty?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Klidně se ptej, mě to nevadí. Stejně na ní pořád myslím a na všechno kolem, tak se z toho alespoň můžu vypsat. S krmením je to tak, že dokud nebude sama dýchat, tak jí musí krmit jen sondou do žaludku, má do žaludku zavedenou tenkou hadičku a na to se vždycky napojí stříkačka s mlíkem a mlíko jí tam nateče. Jednou se zkoušela ze stříkačky, ale ještě na to neměla sílu, tak snad se dcýhání brzy zlepší a budeme moct co nejdřív zkoušet kojení.
Za dětmi tam můžou jen maminky a tatínci, ale Lukášek včera alespoň obdivoval fotky a překvapilo mě, jak je vnímal. Pořád říkal „Jé Májinka“ ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jéé, to je hezký
Možná to budeš mít jednodušší než Marťa, až si přivezete Magdalenku domu. Jak je Lukášek vytrénovanej, že musíš odsávat, a když se mu líbí na fotkách, tak třeba pak nebude už tolik žárlit ![]()
Jinak děkuji za vysvětlení toho krmení. Určo se to brzo zlepší! Na té jedné fotečce má ta očíčka tak zvídavě vykulená, to až uvidí prsíčko, to bude teprv valit kukadla a už nic jinýho nebude chtít ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MarFr já myslím, že Luky žárlit nebude, spíš u něj bude problém, že musí u všeho asistovat a třeba teď u toho odsávání, když u toho musím všechno důkladně desinfikovat, to moc dobré není. Hlavní výhoda je to, že já už budu po císaři fit, až mi jí dají domů.
Jo jo, je to naše zvědavka a pořád něco pozoruje, hlavně tatínek se jí moc líbí
.Když na mě leží a má hlad, tak se do mě zaboří a mlaská o 106,takže myslím, že by si s prsu ráda dala už teď ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@IvčaL jak se krasne drzi tou rucickou…to je tak roztomily.Ale stejne je to mazec, jak clovek ma moznost sledovat to miminko, jak se vyviji v tom inkubatoru. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- Veroniqe , 15.6.16 22:32
- IvčaL , 8.6.16 16:15
- MarFr , 14.12.15 14:28
- Kattarina2 , 15.10.15 21:33
- Martina28 , 18.5.15 13:00
- Tojo , 28.2.15 22:22
- Petulinaxx , 28.1.15 08:06
- Ewik I , 22.1.15 14:29
- Pavlix , 13.10.14 22:13
- Ivanka1971 , 17.6.14 06:44
- Evka73 , 26.5.14 10:35
- lowlands , 21.5.14 21:30
- Lenka86 , 6.5.14 09:16
- slizone , 30.4.14 13:48
- Rakosnicek1983 , 6.3.14 19:39
Moderátor skupiny
Členové skupiny
Nové diskuze
Dítě 16 měsíců skoro nic neumí
- 17.5.26 13:14
- ka2ka
- 6
Dodržujte zdravý životní styl?
- 17.5.26 13:01
- kyslík
- 27
Problémy při sexu, nevíte někdo proč?
- 17.5.26 13:11
- 884135
- 10
Latexové matrace - zkušenosti + jaký rošt?
- 17.5.26 09:45
- Hejkalka 7
- 1
Zkušenosti se znalcem Bröcklem
- 17.5.26 09:42
- Vydra9
- 1
Gynprodyl - užívání po potvrzené ovulaci...
- 17.5.26 09:11
- Bing56
- 1
Těhotenské testy - kvalita, zkušenosti,...
- 17.5.26 12:13
- Michelle_M
- 5
Jakým způsobem učíte zeměpis? Tipy na výuku
- 17.5.26 13:19
- Tomie
- 18
V šestém měsíci jen kilo nahoře
- 17.5.26 12:03
- ka2ka
- 37
Francouzské okno nebo sedací? Nemohu se...
- 17.5.26 11:06
- jita22
- 62
Nové příspěvky
Utratili byste psa?
- 17.5.26 13:26
- Bytsamsebou
- 246
Kornelije - šetření 2020
- 17.5.26 13:25
- malákráličice
- 113724