Mimčo v únoru 2012
- Otevřená skupina
Téma pro všechny, kdo čekají příchod miminka v únoru 2012
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)
- Fotoalbum (541)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Martina28 moc na tebe myslím a držím palce, určitě dej vědět, jak jsi dnes dopadla. Určitě to zvládneš levou zadní, když jsi to zvládla jednou a za chvíli na to budeš vzpomínat jen jako na jeden z nejhezčích zážitků v životě
.
Já zatím na porod nemyslím, mám ještě 3 měsíce, ale hodně mi tvrdne břicho, občas i bolestivě, takže se děsím, aby to nebylo dřív.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, tak nic, za tyden na kontrolu, mala ma 3350g. Bojim se, ze to bude obr!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Martina28 Obr to určitě nebude, mohli jí klidně i půl kila přidat a za ten týden už tolik nenabere. Hlavně, že je vše v pořádku. Opatruj se ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jasně, Marti, já se taky bála obra, ale doktor říkal, že tu váhu stejně přesně nepoznají, že to může být +- půl kila. Takže můžeš mít škvrčka, nebo opravdu obra
Ale to snad né, bude to normální krásné miminko ![]()
Tak se drž, myslíme na tebe ![]()
Jinak vám holky děkuji za gratulace. Zatím je mi špatně, a ještě mám nízký tlak, takže je to príma, obzvlášť, když Oloušek nechápe, že si potřebuju chvilku poležet ![]()
A Ivčo s tím věkovým rozdílem máš pravdu, takhle to bude i pro ně lepší, že si spolu budou moct ještě i vyhrát. Snad ![]()
Akorát prostě je to naprd nemít tu žádnou babču na hlídání. I k té doktorce si prcka musím vzít, sestřička se na to netvářila a to malýho ještě nezažila, to bude řev ![]()
Tak se opatrujte a mějte se hezky, papa
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MarFr no tak to sem zvedava, jak to tam zvladnete u toho doktora.js sem to taky pytlikovala jak se dalo, to bylo hrozny. Dokonce ted kdyz sem byla objednana na monitor, tak si musel vzit deda dovolenou, aby pohlidal malou, protoze do porodky s ni to by fakt neklaplo…no holt je to slizitejsi, kdyz ma clovekuz jedno dite doma a maly…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak to vám tedy holky nezávidím, já mám v tomhle směru tedy pohodičku. Naši mají společně obchod kousek od nás a tak má mamka trochu volnější režim a může pohlídat, když potřebuju. K doktorovi se zase snažím objednávat hodně brzy ráno, tak tam jezdíme společně s manželem, který zatím Lukyho hlídá a jde pak do práce trochu později.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, tak dnes termin, kontrola v porodnici, cesty nepripravene, nic se nekona, ve ctvrtek opet kontola.Uz z toho zacinam byt nervni, ze zas budu prenaset ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Martina28 Držím palce, abys to měla brzy a rychle za sebou ![]()
Já mám zase opačný problém, jsem ve 27 týdnu, občas mám už bolestivé kontrakce a začíná se mi opět zkracovat čípek. V pátek jsem byla raději na pohotovosti, dělali mi monitor, kde byly taky vidět dvě kontrakce, v pátek mám přijít na kontrolní měření čípku, jestli bude stejně dlouhý, pokud se zkrátí, tak by si mě tam chvíli nechali, tak doufám, že se tomu vyhnu. Můj „úžasný“ pan doktor ovšem nic neřeší a dneska na kontrole mi řekl, že mám dělohu úplně klidnou, že to nemám tak prožívat a čípek v naprostém pořádku
.Doufám, že se vnutím v pátek do porodnice na pravidelné kontroly, protože s mojím doktorem fakt nejsem moc v klidu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@IvčaL tak to je mazec.Moje doktorka mi taky do prukazky poctive zapisovala graf vahy a cervix score, coz bylo uplne zbytecny.Ta mi namerila cs4 a v porodnici mi rikaji, ze porodni cesty jsou nepripravene.Tak nevim.
Ivco, to me hrozne mrzi, ze nemas tehotenstvi klidny.Snad to bude v pohode. Hlavne odpocivej.Ja vim, ze s Lukaskem to moc nejde, ze?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky..
já jsem se na nějakou dobu odmlčela, není to záměrně, ale prostě zapomínám.. ![]()
Je toho moc, chození do práce, Eliáš, stavba.. ale jinak se máme fain!! Často na Vás těhulky myslím, obdivuji Vás!! My se tedy na druhé taky chystáme, ale až někdy na jaře, manžel nechtěl, abych byla těhotná a měla stresy se zařizováním baráčku. Tak na konci léta se snad budeme stěhovat, když se nám to povede snažení, třeba bysme měli další mimčo zase na zimu.. ![]()
JInak Marti!!! Tobě přeju hodně štěstí, všechno to zvládni, budu na Vás myslet!! A Ty, Ivčo, taky je mi moc líto, že to opět nemáš v klidu, do toho Lukášek.. moc Ti přeju, aby bylo všechno ok
![]()
Jinak co se nočníku týče, my jsme na tom stále stejně. Je bez plen, čurá na záchod, bez problémů si řekne.. ale bobíka chce jen to plenky. Sedí na nočníku hodinu a nic.. pak si řekne o plenku a do chvilky je bobek…
tak doufam, že se nám to podaří odbourat..:(
No a pro pobavení Vám posílam odkaz na video: http://www.youtube.com/watch?…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, tak hlasim, ze nastupuju v nedeli na vyvolani.sem uplne zavrena a ory to nevypada, ze bych se nomalne otevrela, tak mu drzte pesti ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky Marti, to už musíš jít takhle rychle? Myslela jsem, že se může přenášet až 14 dní, když je všechno v pořádku. Třeba se ti to do té doby spustí samo a nebudou do tebe muset nic hustit. Zkoušíš všechny ty zaručené babské rady?
Sexovat, hopsat a já nevím co ještě ![]()
No každopádně, určitě na tebe budu myslet, ať to půjde jakkoliv, nejpozději teda v neděli či v pondělí se dočkáš mimíska, jupííí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@IvčaL Ivčo, ten tvůj doktor ti na klidu asi moc nepřidá, že. Tak snad ti v té porodnici vyjdou vstříc a budeš moct chodit tam. Hlavně ať je všechno v pořádku a mimísek ještě vydrží v pupíku. Myslim na vás, holky!!
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MarFr ja to mam tak rychle kvuli tomu cisari, jinak by me jeste urcite nechali.ale zase to ma vybodu, ze vim, kdy to bude.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Martina28 přeju pokud možno, aby se to do neděle rozjelo samo a nemuseli nic vyvolávat, ale i tak to bude určitě v pohodě a alespoň, jak píšeš, tak víš, kdy tě to čeká. Moc na tebe myslím a přeju hodně štěstí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- Veroniqe , 15.6.16 22:32
- IvčaL , 8.6.16 16:15
- MarFr , 14.12.15 14:28
- Kattarina2 , 15.10.15 21:33
- Martina28 , 18.5.15 13:00
- Tojo , 28.2.15 22:22
- Petulinaxx , 28.1.15 08:06
- Ewik I , 22.1.15 14:29
- Pavlix , 13.10.14 22:13
- Ivanka1971 , 17.6.14 06:44
- Evka73 , 26.5.14 10:35
- lowlands , 21.5.14 21:30
- Lenka86 , 6.5.14 09:16
- slizone , 30.4.14 13:48
- Rakosnicek1983 , 6.3.14 19:39
Moderátor skupiny
Členové skupiny
Nové diskuze
Otěhotnění potom Ayreen
- 20.5.26 23:11
- Butterfly1307
- 1
Slovník miminkovských slov
- 20.5.26 22:49
- Dn0712
- 3
Hubnutí 2026
- 20.5.26 23:23
- hejtmanka14
- 5
Syndrom polycystických vaječníků, má s...
- 20.5.26 23:22
- hejtmanka14
- 6
Reakce dítěte po rozchodu- u tatínka je...
- 20.5.26 22:29
- Anonymní
- 3
Hypotonie a mentální retardace – jsou i...
- 20.5.26 21:22
- Anonymní
- 6
Nástup na mateřskou 8, nebo 6 týdnů před...
- 20.5.26 20:17
- Vladusxx
- 8
MŠ Velvarská na Praze 6 – zkušenosti
- 20.5.26 15:59
- Pierrina
- 1
Maturitní knížky - rozbory: Kde sehnat?
- 20.5.26 20:44
- ka2ka
- 9
Chci mu dopřát skvělý sex
- 20.5.26 23:28
- Teaveg
- 39
Nové příspěvky
Přítel jde ve 30 na brigádu místo práce
- 20.5.26 23:51
- RajaMatangi
- 65
Čím vás kdy nejvíce naštvala návštěva u...
- 20.5.26 23:49
- Dakota J
- 171
Předbíhání ve frontě v LIDLu
- 20.5.26 23:41
- Sára2020
- 63
Tříleté dítě najednou nechce nikoho vidět
- 20.5.26 23:37
- Epilinka159
- 8
Jak dát najevo zájem mladšímu muži?
- 20.5.26 23:37
- Epilinka159
- 108
Těhotenství nepřichází – jak se s tím...
- 20.5.26 23:33
- Martina89K
- 13
Pleny DM Babylove – zhoršily se?
- 20.5.26 23:32
- Martina89K
- 10
Proč dítě 2 roky nejí
- 20.5.26 23:31
- Martina89K
- 14
Fotky duchů na testech - // až po limitu