Mimčo v únoru 2012
- Otevřená skupina
Téma pro všechny, kdo čekají příchod miminka v únoru 2012
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)
- Fotoalbum (541)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Holky, děkuju moc.My jsme to jen zkusili, naplanovala sem to a ono to vyslo.Vsak sem tomu cely mesic nemohla ani verit. uplna haluz, jak my rikame
no co, bude to masakr!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Martina28 To určitě zvládnete a je super, že se to povedlo tak rychle bez IVF, jestli si dobře vzpomínám, tak si pochybovala o tom, že to půjde přirozeně ![]()
My už 7 měsíců snažení za sebou a pořád nic, snažím se to neřešit, ale kolem mě je teď každý druhý těhotný, všichni se mě ptají, kdy budeme mít holčičku do páru a do toho tyhle hormonální stavy, takže to mám stejně furt v hlavě
No ale věřím, že dřív nebo později se to prostě povede a když ne, tak máme Lukyho ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já sem si to taky tak říkala a pak sem byla strašně překvapená, že to vyšlo.
Už sem si říkala, že se objednáme do CARu a ani ne ![]()
bylo třeba
Teď jen čekám, kdy mě přejdou ty nevolnosti, protože mě nebaví vůbec nic a jen tak polehávám a nic nedělám.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Martina28 Určitě polehávej, jak jen ti Valentýnka dovolí, proč to lámat přes koleno, když ti tělo říká odpočívej, tak ho poslechni.Ono se to nezblázní a na vše bude čas, až ti bude dobře ![]()
Luky má od pátku průjem, měl šíleně opruzenej zadek a v noci se často budí a hodně nadává. Už jsme s ním chtěli i v sobotu na pohotovost, jak se strašně kroutil v postýlce, vypadalo to, jak ho hrozně bolí bříško, ale jak jsme ho vyndali a mohl běhat po bytě, tak byl okamžitě v pohodě. Teď ještě trochu víc kadí a je dost unavenej, ale už je to snad na dobré cestě. Má dietku, ale už by si rád dal mlíčko, tak ho zítra už zkusíme, snad se mu to nevrátí. Možná je to celé jen od zubů, ale já to nikdy nepoznám, tváří se každou chvíli že mu roste nejméně pět zubů najednou a pak z toho nic není.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, posledni dobou nestiham, chodim ted docasne do prace, do toho pak druha smena doma, tak jsem rada, kdyz vecer padnu do postele ![]()
@Martina28 gratulace k tehotenstvi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Čauky holky.. jak se Vám všem daří??
Dlouho se tu nikdo neozval, my se máme fain, Eliášovi asi rostou stoličky, tak je chvilkama dost „náročnej“
no a já mam jakousi infekci v močových cestách, bolí mě ledviny jako pes, tak to řešim s doktorama.
Jinak jsem chtěla napsat, jakmile jsem vlezla dnes na emimino, praštil mě do očí deníček Neštovice, má to dvě části, od uživatelky oggyaozzy. Fakt to stojí za přečtení..
mějte hezký den.. papa ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, luky má campylobakteriózu, je to střevní infekce podobná salmonele, s průjmem už válčíme tři týdny a minulý týden měl skoro 40 horečky, takže jsme šli na výtěr a tam toto.je to dost infekční, takže nikam moc nemůžem a k nám taky jen otrlí. do toho ty vedra, no fakt jsem už docela vysílená.
deníček jsem četla a po půlce raději zavřela, je to šílené, jak se může něco tak běžného zkomplikovat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, tak u nás nic nového. Valuš pořád zlobí, neposedí. Mimčo zatím v pořádku, příští týden jdu teprv na screening, tak uvidíme..
Jinak dneska snad trochu sprchne, teda doufám, ptz to už se nedá..
Snad se brzy všichni uzdravíte a bude zase dobře.
A já jdu přelouskat ten deníček.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Martina28 Držím palce, ať screening dopadne na jedničku a těším se na nějakou pěknou fotečku malého červíčka ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, tak jsem byla na screeningu. Napsali sice negativní, ale mě se to nejak nezdá.
Riziko D. syndromu dle věku matky 1/388 a T21 1/8600 Mě se to zdá strašně vysoký to riziko.
Co vy na to říkáte?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Marti to je úplně v pohodě, to podle věku matky je vyloženě jen tabulková hodnota, pokud je ti kolem 30,tak se riziko hodně zvyšuje, takže musíš koukat na tu hodnotu 1/8600,která ti vyšla podle hodnot z UTZ (T21 je také Downův syndrom, znamená to trisomie 21 chromozomu, která je právě u tohoto syndromu). Takže neboj neboj, to je krásný výsledek, kolik jsi měla s Valinkou?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak to si měla hodně nízké riziko, já měla asi 1/7000 a myslela jsem, že je to super.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, tak koukám že jsem tu pěkně dlouho nebyla a hned taková novinka. Marti moc gratuluju a držím palce at je vše v pořádku:) My druhé zatím ne e… Ted jsem se rozhodla, že se vrátím na pulku úvazku do práce od října. Potřebuju si asi už odpočinou.. Ale i od manžela. Od povodní je doma, ted už konečně sice začal chodit do práce, ale ponorka přetrvává:( Nějak nám to poslední dobou skřípe..uvidíme jak to dopadne. Je toho víc a nechci aby to odnášela adélka.
Jinak vedra trávíme na koupališti, je to malá vodnice. Dostat ji ven z vody je umění..Naučila se skákat ze strany bazenu do vody a hrozně ji to baví:-D
Chci se zeptat, mluví vám dětičky? áďa pořád něco breptá ale rozumět ji neni. Slovíček už umí dost, jen je občas komolí..
Hezký den holky.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj Lenko,
to mě mrzí, že máte s manželem krizi, ale to se určitě rychle spraví, až si budete trochu vzácnější. Být s manželem pořád, tak to asi nikde nebude růžové. Luky toho moc nenamluví, docela si rozumíme, ale reálných slov říká jen pár - máma, mami, táta, tati, bába, mimi a pak používá pro spoustu věcí jen počáteční slabiky nebo písmenka, ale já už přesně vím, co mi chce říct. Jako třeba, když skáče na lednici a říká „du“,tak vím, že chce jogurt ![]()
Jinak je to taky vodomil a chtěl by být pořád v bazénku, na koupaliště jsme ho zatím nevzali, nemůžeme dokud nebude mít negativní výtěr na tu Kampylobakterii, to už snad ale brzy bude, protože už jí vše a kaká normálně. aktivní je už taky až moc, tak je už určitě v pořádku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- Veroniqe , 15.6.16 22:32
- IvčaL , 8.6.16 16:15
- MarFr , 14.12.15 14:28
- Kattarina2 , 15.10.15 21:33
- Martina28 , 18.5.15 13:00
- Tojo , 28.2.15 22:22
- Petulinaxx , 28.1.15 08:06
- Ewik I , 22.1.15 14:29
- Pavlix , 13.10.14 22:13
- Ivanka1971 , 17.6.14 06:44
- Evka73 , 26.5.14 10:35
- lowlands , 21.5.14 21:30
- Lenka86 , 6.5.14 09:16
- slizone , 30.4.14 13:48
- Rakosnicek1983 , 6.3.14 19:39
Moderátor skupiny
Členové skupiny
Nové diskuze
Potratová pilulka Mifegyne - zkušenost
- 21.5.26 16:00
- Anonymní
- 608
Levne a zdrave
- 21.5.26 15:53
- Silverine247
- 9
Anežka nebo Loriana?
- 21.5.26 15:54
- lucynka25
- 14
Razítko od lékaře na přihlášku na vysokou...
- 21.5.26 14:55
- lucad77
- 31
Nájem nebo vlastní bydlení s hypotékou ?
- 21.5.26 16:03
- Kelsey1
- 48
Clormetin a pleť
- 21.5.26 10:33
- wspusjo
- 1
Držák na telefon – zorné pole
- Paní.Norrisová
- 15
Implantační krvácení 4 dny?
- 21.5.26 10:01
- JancaS84
- 5
SOS práce v pekárně a zdravotní potíže,...
- 21.5.26 15:58
- lucynka25
- 9
Vyšší odborná škola zdravotnická -...
- 21.5.26 14:14
- Anonymní
- 5
Nové příspěvky
Nájem nebo vlastní bydlení s hypotékou ?
- 21.5.26 16:07
- Anonymní
- 49
Milenky sem nová diskuze
- 21.5.26 16:06
- Velryba černá
- 106601
Lze najít pořádného chlapa, který se umí...
- 21.5.26 16:05
- Venetia
- 521
Přechýlení - ová u dcer. Je to už přežitek?
- 21.5.26 16:04
- Ploskutáček
- 138
Držák na telefon – zorné pole
- Paní.Norrisová
- 15
Znáte dobrý vtip? Sem s ním!
- 21.5.26 16:02
- Magical-eyes
- 43061
Pozitivní OGTT - vaše zkušenosti
- 21.5.26 16:02
- Anonymní
- 12
Potratová pilulka Mifegyne - zkušenost
- 21.5.26 16:00
- Anonymní
- 608
SOS práce v pekárně a zdravotní potíže,...
- 21.5.26 15:58
- lucynka25
- 9
Anežka nebo Loriana?
- 21.5.26 15:54
- lucynka25
- 14