Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj ženy, maminky. Mám dotaz, zatím sem tu nikde moc nenašla odpověď kterou bych chtěla. Snažíme se o miminko. 18.5. mi měla dorazit ms, místo toho už od toho data 4 dny “špiním” vždy ráno po noci trochu světle červené na utření po wc, dopoledne a pak uz vůbec nic. Takhle už 4 dny.. furt čekám zda se ms rozjede ale zatím to nevypadá. Už 4 dny to samé proste, jen tam po ránu mívám pár kousku tkáně fakt maličké a ne moc, tak mel to mate. Vždy týden před ms mam hrozne chute a ted vubec, naopak 2 dny sem nemela chuť vubec jíst. Mám pocit ze mam knedlik v krku občas, boli me bedra, jsem hrozne nafouklá a mam těžká prsa, taky mi párkrát bylo i na zvraceni. Ja osobně ten knedlik v krku a pocit na zvraceni takhle pred ms nikdy nemela, ani to nechutenství. Všude píšou ze to můžou být příznaky i očekávané ms Jen nevim zda pockat nebo zda to muze byt implantace? Všude píšou ze implantace je max 3 dny tak nevim. Jednoho syna uz mam a rohle jsem nezažila. Prosim o vaše zkušenosti, dekuju!
Místo sáhodlouhého prispevku sis měla udělat test a měla bys hned jasno.
Test negativní.. už je to 9 dnů z toho 2 dny se to rozjelo a to byla spíš “hlenovita” ms než normalni ![]()