Mimčo v únoru 2012
- Otevřená skupina
Téma pro všechny, kdo čekají příchod miminka v únoru 2012
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)
- Fotoalbum (541)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Ahojky holky.. už jsem tady strááášně dlouho nebyla..:(
my máme pořád ty samé starosti, Eliáš je opět nemocnej, už po 6 za půl roku, paráda ne?? Tak už jsem si u dr. řekla o ATB, protože to už opravdu nešlo tohle.. dokonce jsme opět takhle nastydli zrovna po očkování, takže ani nevim, jestli nějaká reakce byla nebo bude, protože horečkovali jsme tak jako tak..
možná příští týden pojedeme do CHorvatska, jen tak na týden, abysme se pořádně nadýchali teplýho mořskýho vzduchu a snad už se z toho malej nadobro dostane..
co vy?? Jak se máte?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoooj…
Veru, tak snad vám ty ATB pomůžou, a na delší dobu! U moře byste to asi měli fajn, ale nevim, jestli tam vůbec teplo bude ![]()
Chlap má tento týden dovču, je opravdu nááádherné počasí, takže jsme byli zatím akorát tak na hřišti a na jedné procházce, jinak jsme doma. Teď když koukám z okna, tak to dneska asi nebude lepší
Nikam jsme nakonec nejeli, koukala jsem na počasí na Slovensko, tam je to stejný a nikam do penzionku tady v ČR jsme si řekli, že to nemá cenu, páč nám to nestojí za ty nervy. Olda začal v sobotu se vztekáním… Takový to bylo hodný dítě
Jakmile není po jeho, tak si klekne a řve. A že neni po jeho celkem dost často, páč on potřebuje mlátit do noťasu, vylézt k televizi a bušit do ní a další takové prima akcičky, takže je u nás furt řev. V pondělí jsme byli po úřadech, na takových „návštěvách“ byl vždycky hodňoučkej, jenom koukal a teď vyváděl, museli jsme se s ním vystřídat s taťkou venku, páč to se nedalo vydržet. Je to trochu únavný… No a tak jsem ráda, že má taťka dovču, že v tom teď nejsem úplně sama, asi by mě kleplo ![]()
Jo a taky se Olda snaží, občas, o své první samostatné krůčky, ale třeba včera se mu vůbec nechtělo, tak jsem zvědavá, kdy už teda začne capkat. Nebo jak dlouho to vlastně trvalo u vás, než se od těch prvních krůčků prckové opravdu sami rozchodili?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, tak my jsme chodili párkrát za ruku a pak sem ji pustila a trajdala sama…Jinak počasí fakt katastrofa! Zitra den deti, sme si rikali, ze pojedeme do zoo a asi pojedem víte kam…Jinak dovca nehrozí. Jo a naši dnes Marti jeli na slovensko a psali, ze je krásný počasí a teploučko.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No, zatim nic nezáviď, ono tam může bejt stejně, jako tady.. ![]()
Tady chčije a chčije.. to je fakt děs běs..
už jsme s Elím nebyli 6 dní venku..:( Je to fakt na prd, naštěstí přijeli dnes aspoň naši, tak jsme měli rozptýlení..
no a teď tady zrovna s manžou řešíme tu naši cestu.. bude trvat tak 6-7 hodin, takže dáme večer asi malýho spinkat, pak ho kolem 12 vzbudíme a dáme do auta a snad bude spinkat v autě, no.. aby se tak nějak probudil, až tam dorazíme.. kdo ví, možná je to optimistická představa.. nebo tady padnul návrh tu cestu rozděli na dvakrát.. jet jeden den, přespat třeba v Rakousku a pak už to nebude taková štreka.. co myslíte vy?? Poraďte, jak byste to s prckama udělaly.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Veroniqe to si more uzijte
My letos jedeme jeste na dovolenou v Cechach, more snad vyjde pristi rok
Ja bych ho dala spat odpoledne a pak az v noci do auta, aby byl unaveny a prospal celou cestu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky, ja bych to taky tak resila. Nevim jakej mate rezim, ale podle naseho bych dala malou spat normalne po obede a jela bych na noc, treba v osm, protoze to uz se mala chysta ke spanku a prospala by snad celou noc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No jo, takhle bych to normálně udělala taky.. ale jde o to, že ta cesta trvá kolem 7 hodin.. tim pádem, kdyby jsme vyjeli v 9 např. tak bysme tam dorazili kolem 4 ráno a vhledem k tomu, že ubytování by bylo až někdy ráno nebo dokonce dopoledne, tak fakt nevim, co bysme tam dělali.. chápete?? Proto se snažíme to naplánovat tak, že ho dam spát a kolem 12 ho přendáme do auta a vyrazíme.. tim pádem bysme dorazili do CHorvatska kolem 7 ráno, kdy on bude vstávat a dáme si někde snídani a prostě už se třeba budeme moct ubytovat..
takže to tak nakonec asi uděláme..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak to jo, to je fakt, ze ubytko neni hned brzo rano, ze? Tak takhle bych to taky udelala..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky, tak se taky po delší době hlásím:) U nás mazec teda. Ve středu jsme se konečně přestěhovali do toho našeho domečku a od pondělka tu máme tchánovce:(páč mají v baráku vodu. Musím vám říct, že je to dooooost kruty:( áda si ani nestačila zvyknout na nový prostředí a ted tohle. Nespí mi, páč je tu na ni frmol, další lidi navíc. Oni taky nejsou zrovna potichu a tchán ohleduplnej. Jak to tak vidim asi skončim brzo v blázinci, nebo ze mě bude alkoholik… je to hrolzný! a to myslim smrtekně vážně. Vím že za to nemužou, že jsou tady, ale tohle je fakt moc.
Musela jsem to někomu říct, nebo napsat. Manžel má naštěstí stejný názor, tak se nehádáme spolu a snažíme se to nák přetrpět. A doufáme, že voda brzo opadne a budou se moci vrátit dommu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky,
Leni, klidně si postěžuj! Já sem něco podobnýho prožila je to as měsíc zpátky..takže tě naprosto chápu a vím, jak ti je.Ale jednou to skončí a oni s váma nebudou věčně. Takže pevný nervy a vydržet!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky, díky marti:) Snažim se to vydržet, většinou se s malou a manželem zbalíme a radši vypadnem. Jenže to taky nejde pořád, hlavně ted jsme odříznutý od Mělníka, páč je prostě všude voda, prosakuje a zalejvá to i silnice:( takže se nedostanem ani za známýma, mýma rodičema, nikam:(
Nejhorší je ta ztráta soukromí. Spí v obýváku, protože baráček nemáme ještě uplně hotový, ale museli jsme se nastěhovat, protože nám končil nájem. Mají sebou psa, který neskutečně moc ztrácí chlupy, leze na sedačku, jim do peřin, a to je něco pro mě, já pedant na pořádek a čistotu. Ani se neobtěžovali zeptat, jestli smí! A to si ji vzali i ke stolu, k jídlu!! Tak to jsem už nevydržela a ještě se tchán nas… ale nic neřekl, naštěstí. Pořád si na něco ztěžuje, že ho bolí záda z toho gauče, že snima nemluvíme, nevěnujem se jim..
A to je jen špetka z toho všeho, co mi vadí!
Normálně jsem si i musela zapálit cigaretu. A to jsem byla pyšná na to, jak jsem v těhotenství přestala! ![]()
Jinak áda je v pohodě, začíná pěkně povídat, snaží se opakovat to, co jí říkám a je to sranda jak se snaží ![]()
Moje mamka ji naučila první sprostý slovo, tak jsem fakt byla „nadšená“. Ale když vidí, že na to nereaguju, tak to pomalu přestává říkat.
Holky užijte si dovču:) úplně závidím a nejradši bych se taky zbalila a odfrčela někam k moři a za sluníčkem:)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky,
taky jsem tu dlouho nebyla, vůbec nestíhám, Luky mě k počítači nepustí a když přes den chvíli spí, tak pracuju. Teď jsme se vrátili z krátké dovolené v Rakousku, byla tam pěkná kosa, pršelo, ale i tak jsme si to užili. Lukymu se stejně nejvíc líbili autobusy a parkovací automaty, takže byl nejradši, když jsme byli někde ve městě, v přírodě se nudil.Na konci pobytu bylo samozřejmě nádherně. Posílám pár fotek naší „letní“ dovolené. ![]()
K cestování - nám cesta trvala 6 hodin, ale zhruba v polovině jsme si udělali delší pauzu, aby se Luky trochu protáhnul. K mému překvapení dokonce tam i zpátky dvakrát spal (po zhruba hodině),mimo to to celkem šlo, jen jsem mu občas do nekonečna podávala dudlík nebo jsem musela zpívat a vymýšlet mu jiné zábavy. Zpátky jsme jeli dokonce deset hodin, protože byli trochu zácpy a jeli jsme celkově pomalu, ale všichni jsme to přežili. V nejhorších chvílích zabíraly křupky
.
Tak ať vám Veru cesta vyjde, Eli už je jen a jen zdraví a hezky si to užijete ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@IvčaL krasne fotky ![]()
Ja uz se cesty na dovolenou desim ted, mala zvraci i na kratke vzdalenosti, tak jsem zvedava jak zvladne dvouhodinovou cestu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, zdravím vás po delší době…
Ivčo, moc hezké fotečky, hned bych tam taky vyrazila!
Leni, doufám, že jste se doma nezbláznili a že u vás nedošlo k nějakému vraždění ![]()
No u nás je zásadní novinka, že Olda začal chodit, jupííí
Včera z ničeho nic. Má z toho děsnou radost, a já taky
Taky je parádní počasí, tak hned má člověk lepší náladu. Akorát teď prcek nějak špatně spí, budí se hrozně brzo, takže jsme se vrátili ke spaní 2× přes den. Vzhůru ho neudržim ani náhodou, on si prostě lehne tam, kde zrovna je a vytuhne. Nebo když jedem v kočáře, tak mi pravidelně usne 3 minuty před barákem. Takže jsem teď, přestože v dobré náladě, jak přejetá parním válcem, to brzké vstávání mě ubíjí.
No a už mu vykoukly oba horní špičáky a pěkně to kousání trénuje na mě. Kdyby mě viděl cizí člověk, tak by řekl, že u nás doma probíhá domácí násilí. To sice jo, ale od toho nejmenšího!! Jsem pokousaná jak blázen, modřiny všude
Už nevim, co s ním mám dělat. Teď jsem četla nějaké diskuze a prej to ty děti přešlo tak kolem druhého roku (jak které teda), tak to se mám ještě na co těšit ![]()
Mějte se hezky! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- Veroniqe , 15.6.16 22:32
- IvčaL , 8.6.16 16:15
- MarFr , 14.12.15 14:28
- Kattarina2 , 15.10.15 21:33
- Martina28 , 18.5.15 13:00
- Tojo , 28.2.15 22:22
- Petulinaxx , 28.1.15 08:06
- Ewik I , 22.1.15 14:29
- Pavlix , 13.10.14 22:13
- Ivanka1971 , 17.6.14 06:44
- Evka73 , 26.5.14 10:35
- lowlands , 21.5.14 21:30
- Lenka86 , 6.5.14 09:16
- slizone , 30.4.14 13:48
- Rakosnicek1983 , 6.3.14 19:39
Moderátor skupiny
Členové skupiny
Nové diskuze
Slovník miminkovských slov
- 20.5.26 22:22
- ANYk9
- 2
Hubnutí 2026
- 20.5.26 22:10
- stinga
- 4
Syndrom polycystických vaječníků, má s...
- 20.5.26 21:45
- kudrata_indianka
- 5
Reakce dítěte po rozchodu- u tatínka je...
- 20.5.26 21:33
- Černá Madonna
- 2
Hypotonie a mentální retardace – jsou i...
- 20.5.26 21:22
- Anonymní
- 6
Nástup na mateřskou 8, nebo 6 týdnů před...
- 20.5.26 20:17
- Vladusxx
- 8
MŠ Velvarská na Praze 6 – zkušenosti
- 20.5.26 15:59
- Pierrina
- 1
Maturitní knížky - rozbory: Kde sehnat?
- 20.5.26 20:44
- ka2ka
- 9
Chci mu dopřát skvělý sex
- 20.5.26 22:01
- stinga
- 36
Těhotenství nepřichází – jak se s tím...
- 20.5.26 20:47
- mintovka89
- 12
Nové příspěvky
Reakce dítěte po rozchodu- u tatínka je...
- 20.5.26 22:29
- Anonymní
- 3
Předbíhání ve frontě v LIDLu
- TerezaVoříšková
- 62
Přijímačky na osmiletá gymnázia 2026
- šalvěj
- 2395
Lze najít pořádného chlapa, který se umí...
- 20.5.26 22:25
- Venetia
- 519
Neštovice: Chytili je i sourozenci? A po...
- 20.5.26 22:24
- Klmarik
- 29
Sport vision - nosí se tam nějaká...
- 20.5.26 22:24
- Anonymní
- 27
Slovník miminkovských slov
- 20.5.26 22:22
- ANYk9
- 2
Pro a proti Linda x Ester