Mimčo v únoru 2012

• Otevřená skupina

Téma pro všechny, kdo čekají příchod miminka v únoru 2012

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11219
13.6.13 21:55

@MarFr Gratuluju čerstvému chodečkovi, teď to budete mít zajímavější :)
S tím kousáním je to u nás stejné, taky jsem samá modřina. Taky pořád přemýšlím, jak to řešit a dokonce jsem už i přistoupila k tomu, že jsem ho kousla taky a to opravdu dost a co myslíte - chechtal se tomu jak blázen :roll: - takže tudy cesta nevede, to by si akorát myslel, že se lidi normálně koušou. Tak jsem mu zkoušela vysvětlovat, že nemá kousat, ale jen pusinkovat a když jsem mu to názorně předváděla, tak brečel :roll: :lol:
Nezbývá tedy než doufat, že až mu narostou zuby, nechá i kousání. Ve školce bych to řešit nechtěla.

Dnes jsme byli celé odpoledne na hřišti, Luky tradičně lítal neustále v okruhu půl kilometru, takže jsem docela vyřízená a dokonce sám vylezl po schůdkách na velkou skluzavku, já ho jen jistila. Já byla nahoře vyklepaná a on naprosto v pohodě :).Tatínek dneska není doma, takže Luky usnul až v půl desáté, proč by maminka měla odpočívat, že? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1191
13.6.13 23:12

Čauky holky..
ozývám se po delší době a hlavně po dovče..
MartiF, moc gratuluju k chození, teď si opravdu teprve užijete.. :)
A Ivčo, máte krásné fotky, Lukášek je asi taky pěkný šídlo..
Leni, Ty vydrž!!! Všechno pomine a pak budete v baráčku pěkně sami. ;)
my jsme si dovču nakonec parádně užili, počasí vyšlo parádně, koupali jsme se všichni v moři, malej se zbavil rýmy (kéž už by to byla na dlooouho naše poslední nemoc), měl asi dva dny, kdy byl na zabití, ale naštěstí to pominulo..
ne že bych si extra odpočinula, ale i tak bych si to zopakovala:) měli jsme asi 20 metrů k moři, takže jsem Eliáše asi 1000× denně zachraňovala před sebevražednýma úmyslama - skoky do moře atd.. neustáel utíkal a smál se tomu jako blázen, na jídlo jsme museli chodit na střídačku, protože by tam rozboural celou jídelnu.. :D protě paráda..
a holky, s tim kousáním, mě eliáš taky kousal, tak jsem ho párkrát hrozně seřvala, protože to fakt bolelo a hlavně jsem ho naučila, co to je bebí a pak jsem mu to pořád ukazovala a on toho nechal.. tak kdo ví, snad ho to zase nepřepadne..
posílam taky nějaká fota :) jo a provizorně jsem mu tam nakreslila plavky, nechci sem dávat nahatý fotky.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
14.6.13 09:55

@Veroniqe Nádherné fotečky, moc vám to tam oběma sluší, Eli je hotový fotomodel, líbí se mi, jak ho máš oháknutého :palec: A to moře, hned bych se tam natáhla na pláž, to ale myslím tak na příštích deset let nehrozí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
14.6.13 10:46

Veru ty nakreslený plavky jsou boží :mrgreen: No a fotečky nádherný!! Vypadáte náramně spokojeně a tak to má na dovče být! :) Hned bych jela. Když já si to nějak neumím představit. Budu ráda, když se s Olišárem vůbec někam vypravíme…

S tím kousáním… taky jsem ho zkoušela kousnout, fakt dost, ale jen se na mě tak podíval a pak mi pořád strkal do pusy prsty, abych ho ještě kousla :D Dneska jsem mu dala na prdel, protože mě hlodnul tak nehorázně, že to se fakt nedalo vydržet, dělat jako by nic. Začal řvát, ale spíš kvůli tomu, že jsem na něj křičela a jediný výsledek byl, že se chtěl hned chovat a při té příležitosti se do mě opět zakousnul :zed: Bebí jsem mu zkoušela ukazovat, ale on naprosto nevnímá, takže to asi holt budu muset nějak vydržet, ale doufám, že ho to brzo přejde :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1191
15.6.13 09:54

Nejlepší je ukazovat bebí, když maj nějaký oni sami.. a že Elí má každou chvíli nějakou odřeninu.. :D Včera si u našich na zahradě rozrazil kamarádky malej čelo, tak jsme museli na chíru.. :( nakonec z toho byl 1 steh..

Jinak Vám díky za pochvalu, fakt jsem si vše užili..
Ivčo, s tim oblíkáním si tak nějak kompenzuju holčičku.. :lol: takže i když je to malýmu úplně šumafuk, tovíš, že se ho snažim mít vyladěnýho..
A když bude druhá holčička, bude muset nosit to samý, protože na ní už mi nezbydou penízky.. :lol:
jinak se mějte všechny krásně, užívejte si víkend a sluníčko!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1191
15.6.13 13:34

Mám pro Vás ještě jeden příšpěvek. Na dovolené se mi dostal do ruky časopis, který bych si normálně asi nečetla, ale z dlouhé chvíle při Eliášovo odpoledním spánku jsem ho na sluníčku přelouskala několikrát..
Prostě mě úplně praštil do očí článek a když jsem si to všechno přečetla, ani jsem nemohla věřit, že tohle fakt existuje..nehledě na to, že jsem v podstatě toho všeho součástí..
jedná se o různé publikace maminek tady na emimiu a hlavně tedy na MMB. Já teda chodim na MMB jen nakupovat nebo prodávat, ale to, co jsem se dočetla.. prostě se nemohu nepodělit..mrkněte na odkaz a divte se, stejně jako já!!!
 http://www.modnipeklo.cz/…0/mimibizar/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
15.6.13 14:02

@Veroniqe super fotky, Elias je frajer :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
16.6.13 08:15

MartiF, gratuluju k chozeni, teď si teprv užiješ…
Veru, fotky z dovči super! A ten článek masakr!
Jinak my jsme byli konečně na tom očkování, tak doufám, že žádná reakce nebude. Teď je malá na víkend u našich, tak máme veget :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
17.6.13 13:52

Ahoj holky, díky za gratulace, zatím se mi to chození zdá zábavné :lol: Ale to bude tím, že je ještě takový nejistý, až bude lítat, tak to bude asi horší :D
Ale jinak teď máme peklo s usínáním! Začlo to v sobotu, do té doby si krásně usínal sám a teď když se blížíme k postýlce, tak řev a když ho tam i přesto dám, tak je naprosto hysterickej, až se zalyká! Neusne jinak, než že jsem u něj a hladím ho po břiše (večer) a přes den usne na gauči u tv a pak ho teprv přenesu. No a v noci je to taky katastrofa, když se vzbudí, tak tam s ním prostě musím být, dokud zas neusne. Dneska se mu ale například usnout nepodařilo, takže byl vzhůru od čtyř hodin. No můžu říct, že od soboty jsem dooost vyčerpaná :mrgreen: :,( Co to zas je??? Doufám, že to brzo přejde :zed:

Jinak jsem se už asi 3× pokoušela přečíst ten článek od @Veroniqe a vůbec mi to nejde, stránka se mi sice načte, ale nemůžu na ní rolovat, pořád mi to hlásí, že neodpovídá. Tak zůstanu asi ochuzena :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
17.6.13 22:03

Marti, nic si z toho nedělej, to my to s tím spaním máme od té doby, co se měnil čas úplně s :zed: tejný
dopadlo to tak, že malá se mnou spí v ložnici a táta v pokojíčku :lol:,protože sem se každou noc musela stěhovat k maĺé do pokoje, jak řvala a tísnit se ve dvou na jedné posteli byl fakt horor..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
20.6.13 12:54

Ahoj holky, tak jak zvládáte ty vedra? mě to teda extra nevadí, konečně je teplo:) ale Adélka to nějak nedává:( včera jsme odpol. šli na koupaliště, to bylo bezva, voda se jí líbila, ikdyž byla studenější než má v bazénku, ale dobrý. Já si naivně myslela, že jsme ji utahali a večer bude spát jako špalek. A ono ouhle.. madam byla asi přetažená a taky asi z toho vedra, a usnula až po 22h :-D v noci se mi dost budila. Já se jí teda nedivim, mě bylo taky šílený vedro. Ale spinkala do 9h ráno:)
Ted zase chrupe. a odpol jdem zase na koupák, ale dneska to zabalíme dřív, aby se neopakoval ten včerejšek..
Užívejte si sluníčka ;-)
Jo a Marti gratuluju k chození:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
20.6.13 13:01

Já tedy doufám, že už se dneska ochladí, protože další den už asi nedám :oops:.Doma máme i v noci 30°C, vůbec se tu nedá vyvětrat. Ven se dá jít jen tak v 7 ráno a v 9 večer. Chodíme ráno na pěší „tůru“ kolem baráku a odpoledne do lesa, ale ani tam to není ono, zvlášť když Luky neustále lítá kolem a já ho musím honit. V úterý jsem mu hodinu tahala klíště, takže musíme opět o měsíc odložit Priorix. Snad nebylo nakažené, když se ho tak pevně drželo :|
Luky taky večer špatně usíná a přes den toho moc nenaspí, navíc je hrooozně vzteklý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
20.6.13 19:44

Já osobně se teda fakt těším na to víkendové pršení. To vedro je hrozný. Ven chodíme ráno a pak už vůbec, páč nemáme kam, všude praží sluníčko. Takže jsme doma, zatažený žaluzky, zavřený okna :zed: Prcek to ale kupodivu docela zvládá, až teda dneska je takovej jetější, ale to je tím, že v noci zase nespal a vstával v 5, pak se ráno vyspal v kočáře a odpo už nezabral a taky skoro ani nejedl, narval do sebe akorát Lipánka a jinak nic moc… Teď už chrní a leje z něj, z chudáčka :)
Ivčo, prosím tě, jak se ti podařilo vyndat Lukymu klíště? Já se normálně děsim toho okamžiku, kdy na něm nějaké objevím, páč si opravdu nedovedu představit, jak bych mu ho vyndavala, když nevydrží ani půl minuty v klidu! Myslim Oldu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
21.6.13 06:57

@MarFr Luky taky u ničeho nevydrží v klidu, byl to šílený boj, prostě jsem ho položila na zem (klíště měl ze předu na stehýnku), znehybnila jsem ho svýma nohama, jak se dalo a do ruky mu dala nějaké velké lákadlo, u nás je to třeba mobil, budík, meteostanice a tak, co mu ani běžně nepůjčuju, aby to chvíli zkoumal. S klíštětem jsem kynklala fakt asi hodinu než se konečně pustilo.Luky u toho samozřejmě ječel, vstával, utíkal a tak.No hned jsem šla koupit repelent, aby se to už co nejdéle neopakovalo. Hlavně ty nervy s tím, že by mohlo být nakažené :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
21.6.13 10:42

Ivčo, to se ti nedivím, že si měla nervy. Tak to asi sleduješ, aby to neměl červené, ne? Nebo co jinak dělat? Leda poslat toho klíšťáka někam na vyšetření - to zní blbě :) Tak na rozbor, nebo kam se to posílá.
Já už jsem repelent zakoupila, postříkám mu vždycky nohy a doufám, že na ruce mu to klíště nevleze :) Ty mu stříkat nechci, páč si je strká do pusy a to by asi nebylo moc chutné.
A taky jsem uvažovala, že bych si koupila nějakou tu pinzetu nebo kartu na odstranění klíštěte. Akorát si nejsem jistá, my jsme vždycky klíště taky kroutili, utrhávat se nemělo, že by nechalo v kůži nakaženou hlavu, teď zase říkaj, že se to má právě urvat, tak čert aby se v tom vyznal :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny

Členové skupiny