Mimčo v únoru 2012

• Otevřená skupina

Téma pro všechny, kdo čekají příchod miminka v únoru 2012

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11219
13.5.13 09:50

@Lenka86 To je dobře, že je malá bez reakce a snad se nic neobjeví ani za těch 14 dní. Ty jo, to jsem ani nevěděla, že může být reakce za tak dlouho a teď to všude slyším. No tak to kvůli dovolené 100% odložíme.

Luky má taky hodně suchou a citlivou kůži, tak ho nemamažu dělá se mu červená svědivá vyrážka. Nám hodně pomáhá mast A-Derma, je sice dražší, ale perfektní a dlouho vydrží, takže peněz nelituju.

Lukyho od pátku trápí zub, ale pořád ne a né vykouknout. V pátek měl průjem, teď furt slintá, nadává, vzteká se a chce vymýšlet zábavu. Naštěstí zatím hezky spí v noci i přes den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
13.5.13 10:37

Ahoj holky.
Leni, snad teda malá už nebude mít žádnou hroznou reakci. My budeme teprve v očekávání, dneska dostal ďobanec. Sestřička taky říkala, že reakce bude spíš až za týden, kdyby to bylo třeba už zítra, tak to není k tomu očkování. Tak teda doufám, že to nebude tak zlý, páč všechno očkování zatím zvládal celkem v pohodě, i když je jasný, že tohle je něco jiného…
Tu vyrážku na zádech ještě trošku má, ale hodně se to ztratilo, takže předpokládám, že to opravdu bylo po těch rajčátkách. A doktorka říkala, že to kvůli očkování nevadí. Sice taky plánujem na přelomu května června dovču, ale pak zas bude léto a kdo ví, co se vyvrbí, takže jsem mu to nechala dát hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1191
14.5.13 07:50

Čauky holky.. taky držím palce s těma reakcema..
my jsme měli jít už před 14 dny, ale zrušila jsem to, vzhledem k Eliášovo další nemoci.. tak máme jít teď ve čtvrtek, ale ještě uvidim, jestli to taky neposunu. Malej se sice už uzdravil, rýmu konečně nemá, zase to bylo hrozně dlouhý..:( ale několik dní po sobě se mi v noci budí a šíleně dávivě kašle, až se mi jednou pozvracel. No dokotor mi napsal na noc půlku Dithiadenu, takže to jsem tam nemusela chodit, protože v akutní fázi jsem mu ho taky sama dala..
ale už je to podle mě lepší..
Taky mi začal konečně opět ráno pít mlíko..a to už jsem myslela, že ho vyloučíme úplně.. ale asi mu tělo říkalo ne, když byl nemocnej a mlíčko ještě víc zahleňuje.. no a teď zase vypije ráno 200ml. Tak jsem ráda.. taky už je konečně celkově lepší, hodnější, je s nim lepší domluva, zase už hezky usíná sám a kaká a čůrá na nočník! Takže mam šílenou radost.. :potlesk: jako samozřejmě to neni pořád, ale takový první vlaštovky..:)
No a kam se holky chystáte na dovolenou?? A letecky nebo autem?? My pořád přemýšlíme.. za 1. nemůžeme jezdit jako normální lidi v létě, ale až někdy přelom září - říjen, kvůli manžovo práci, tudíž někam víc do tepla a za 2. stavíme barák, takže kdo ví, jak to bude s penězma. Taky jsme teď kupovali nový auto, takže jsme takoví vyždímaní..
Jinak by ale stejně připadala v úvahu buď naše oblíbená Mallorca, samozřejmě letecky a nebo někam do Chorvatska, tam teda autem, asi na noc..
ale jsem moc zvědavá, jaký budete psát zážitky s dětma.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
14.5.13 08:05

Ja pojedu k mori sama s kamaradkou, mala hrozne spatne snasi horko, tak to nechame az bude trochu starsi.
Jeste jedeme na tyden po Cechach, s kamaradkama a detma.
A mozna na par tydnu konecne za tatinkem, uvidime.

Jinak, mala zacala silene zvracet z auta, tak jsem zvedava jak to nase cestovani bude vypadat :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
14.5.13 08:54

Ahojky, tak mi to letos s dovčou máme asi taky vyřešený.. Jelikož také stavíme barák, tak jsme totálně vyždímaný. Do konce května se stěhujem a budem dodělávat za pochodu. Páč nám končí nájem a baráček, ve kterým jsme je už prodaný:(
Takže moře až příští rok. Ani mě to nemrzí, stejně bysme z toho podle mě nic moc neměli, ani áďa. Takže vyrazíme po čechách. Jezdíme takhle každý rok, tak jsem zvědavá jak to dá adélka:)
Reakce zatím žádná na očkování:) ťuk ťuk..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
14.5.13 09:52

My jedeme teď za 14 dní do Rakouska, máme to tam na jaře a v létě moc rádi, já nesnáším velká vedra a Luky taky ne a válení u moře s Lukáškem nepřipadá v úvahu, takže mi toto připadá, jako dobré řešení. Cesta trvá cca 5 hodin, tak se toho trochu bojím, protože Luky už toho v autě moc nenaspí a pak prudí, takže asi pojedeme celý den a budeme hodně stavět a dělat malé výlety.

Pak asi pojedeme ještě někam po čechách a budem se snažit být co nejmíň v Praze.

Včera jsem byla s Lukáškem u kamarádky (cestovali jsme MHD přes celou Prahu), Lukášek už byl při zpáteční cestě dost protivný a křičel na celý autobus :roll:.Jak jsme doralili domů, tak byl štěstím bez sebe, lítal a křičel, jak blázen.

Přikládám pár fotek našeho motorkáře :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
14.5.13 11:46

Já bych jela k moři hned, už jsem dva roky nebyla a mám deficit :) Ale museli bychom s prcekm, páč hlídání u nás nepřipadá v úvahu, a myslím, že na to má ještě dost času. Teď by si to nejspíš tolik neužil, navíc ty vedra… A letadlem bych se bála - se bojim sama, natož ještě se bát s prckem :lol: A autem by to byl asi taky očistec. Jezdíme k babičkám, cesta nám trvá něco málo přes hoďku, takže se vždy snažíme jet tehdy, když má spát, takže většinu cesty prospí, jednou jsme jeli dál (asi 3 hodiny cesty), to byl teda ještě mnohem menší, ale bylo to nepříjemný. Ještě jsme od té doby takovou delší cestu nezkoušeli…
No a jinak my bysme chtěli jet na Slovensko do termálů, milujem to, jezdili jsme tam několikrát ročně, pod stan, ale pro sebe jsme celkem nic moc nepotřebovali, s prckem si to moc neumím představit. Jelikož se nám dovča taky celkem blíží, tak už pátráme, kam bysme mohli jet někam do penzionku. Ale pojedem pravděpodobně nakonec někam tady v Čechách.

@IvčaL Ivčo, malej je roztomilej :palec: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1191
14.5.13 12:19

NO každopádně holky, kdybyste měl někdo cestu přes České Budějovice, určitě se ozvěte.. :)) rádi Vás s Eliášem uvidíme.. :))

Ivčo, malej je borec.. ale připadá mi docela cvalíček, viď?? :) ale to mi asi jen přijde, protože Elí teď nepřibírá, naopak zase zhubnul při tý nemoci.. takže máme pořád 10 - 10,5 kg..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
15.5.13 08:39

Ahoj holky, jak se máte?
U nás je to totální pohroma. Malé rostou zuby, je šíleně protivná, v noci se budí, řve, kňourá, mrčí, prostě na zabití.
Jinak na očkování čekáme, kdy nám přijde pozvánka..
Na dovču taky nepojedem, doma je pořád co dělat. A na víc chceme kupovat auto, takže penízky jaksi nebudou…
Taky už se snažíme o druhý, ale nevím nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
15.5.13 09:36

Veru, s tím cvalíkem jsi mě docela pobavila, protože manžel říkal, že tyhle fotky nemůžeme nikomu ukazovat, že tam vypadá jak buřt. Dělá to hodně to oblečení :lol:.Má trochu silnější stehýnka, taková pěkně vypracovaná, ale jinak je myslím akorát, má asi taky tak 10,5 kila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
23.5.13 14:05

Ahoj holky,
tak jak se dari?
U nas zase boje se spanim, jakmile madam vidi postylku, chytne hysterak, takze uspavani s flaskou ve velke posteli :zed: Ted si na to dost zvykla, takze dost casto spi celou noc se mnou.
Nevim, jestli je to separacni uzkost treba :nevim: ale nemuzu se od ni hnout, jinak jeci jak silena…
Navic ted je zase naprd pocasi a zabavit ji doma je nadlidsky ukol.

Mejte se fajn :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
24.5.13 12:33

Ahoooj,
tak my jsme 12. den po očkování, včera byl takovej mrzutej a zdál se mi horkej, ale teplotu mu změřit je umění, takže mi to ukazovalo jen 37, dneska už zas dobrý, tak snad už se nic neobjeví. Ale leze mu asi špičák, je to možný, že už tak brzo? Jsem to teda nezkoumala, kdy se mají klubat, ale už mu kousek kouká. Bude to upír :)

Teď taky bojujeme, ale né se spaním, to nám jde krásně, ťuk ťuk ťuk, zato s jídlem je to teď bída. Jí hrozně málo a hlavní jídla (obědy a véči) skoro vůbec nechce, to do něj dostanu tak 5 nebo 6 lžiček. Jogurty, pribináčky, chleba, to do něj většinou zahučí, ale pořádný jídlo nechce. Ale hladem asi taky netrpí, nechce místo toho nic jiného…

@Petulinaxx a to se vyspíš?? Když spíte spolu v posteli? Náš prcek se hrozně mele. I v postýlce cestuje jako blázen. Blbý ale je, že s ním necestuje i peřina, vždycky leží na ní a spí tak skoro celou noc odkrytej, trubka :(

Jinak u nás asi nic nového není, nechodí, nechodí na nočník, ani nemluví :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
24.5.13 13:28

Ahoj holky,
Petulino, u nás to je s tím spaním stejný. Spí do půl noci sama a pak to začne…Musím si k ní lehnout spíme spolu zbytek noci a já jsem pak rozlamana jako blázen.
Jinak pozvánka na očkování nám ještě nedošla, tak nevím.
Zuby rostou, ročník nehrozí, naštěstí s tím jídlem uz nebojujem. Včera sem ji vážila a má 10.6 kg, takže se taky pěkně pronese.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
24.5.13 22:32

Ahojky, tak mi jsme bez reakce po očkování. Naštěstí:)
Se spinkáním ani jídlem jsem do včerejška problémy neměly. Krásně chrupkala celou noc, jedla všechno.. a od včerejška se budí, noc byla šílená, knourá nebo se vzbudí s histerákem, takže asi zoubky. Nenechá si tam ale sáhnout:( Tak snad to zase bude brzy ok. Zvykla jsem si už spát celou noc :-DD
Jo, taky vás prckové ignorujou, když jste někde venku? Adéla to má docela na háku. Když jsme na hřišti, nebo v parku, běhá si, nechávám ji at si líta kam chce. Ale když na ni zaviolám, že někam nesmí, nebo at se vrátí, tak nic:( Bud dělá že mě neslyší, nebo se na mě otočí, zaculí se a jde si dál, takže ji tam pak honim, a ona se řehtá smíchy.
Jo a taky se už budem stěhovat konečně do svýho:) Budem nějaký čas bez netu asi, tak se tu možná pár dní neozvu.
Hezký víkend:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
25.5.13 10:31

Ahoj holky, já teď taky moc nestíhám, Lukáškovi teď roste několik stoliček najedou, takže pořád vyžaduje dost pozornost, vymýšlí lotroviny a v noci špatně spí. Spí třeba hodinu, pak se probudí tři hodiny je vzhůru a chce si hrát, ajkmile jen naznačíme, že by mohl jít do postýlky, tak řev jak blázen, až se z toho skoro dusí. Když už konečně znovu usne, tak se po chvíli ještě několikrát opakuje to samé.

Už se zase budí a musím vařit oběd, tak zatím pa pa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny

Členové skupiny