Mounjaro injekce - kdo také hubne?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
51
19.5.26 18:11

@Jaňuleeee Každý to má jinak. Já třeba vedlejšáky nemám, začala jsem koncem února. Píchám si v pátek večer, pokud by se něco dělo, mám víkend, abych se srovnala. Prostě to musíš zkusit a uvidíš. Do rezervy si kup něco na žaludek, na zácpu i na průjem. Třeba nic z toho nebudeš potřebovat a tyhle léky se v lékárničce neztratí :P.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.5.26 18:14

@Jaňuleeee ahoj, já také žádné zažívací potíže nemám. Píchám si od března vždy ve středu. Někdy ráno, někdy večer podle toho jak stíhám. Neboj se toho. Držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
19.5.26 18:23

@Tessie88
Já jsem se rozhodla takhle: dokud to půjde, budu se snažit pokračovat. Až se hubnutí zastaví, bez výčitek skončím. Pak MUSÍM za každou cenu váhu udržet. Dám si i nějaké normální jídlo, ale budu denně na váze. Jakmile půjde něco nahoru, okamžitě to musím dát dolů. Ono se pro mě líp udržuje než hubne.
A proč MUSÍM? Pochopitelně kvůli sobě, ale určitě kvůli mému okolí. Nechci, aby si někdo říkal - ta už zase tloustne :zed:!
Takhle jsem se už teď rozhodla a pak vím, že to mám ve svých rukou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
19.5.26 20:10

Pamětnice

Po delším čase zdravím účastníky fóra.
Jako doyenka MJ si u příležitosti výročí dosažení cíle dovolím krátké shrnutí.

Je to právě rok, co jsem na cílové BMI 22.
MJ beru od října 2024, počáteční BMI bylo 32.
Stabilní udržovací dávku mám 1.6 mg.
Vyřešeny problémy s cukrem, artrózou a cholesterolem.
Na tlak stále lék beru, ale slabší než dříve.
Zažívací problémy jen na začátku, pak již bez vedlejších účinků.

Absolutní spokojenost!
Držte se a přeji všem totéž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
19.5.26 20:44
@Petrakot píše: Více
:potlesk: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
19.5.26 20:57

@Petrakot
Velká gratulace :kytka:.
Prosím jaké si kupuješ pero? Kolik kliků z něj pícháš? A hlavně jak často? Zkoušela jsi vysadit úplně? A jestli jo, jak to dopadlo? Přibrala jsi od doby, kdy jsi dosáhla cíle?
Hodně otázek, že :lol:? Jsem fakt zvědavá na zkušenosti těch, kdo dosáhli hubnoucího snu :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
19.5.26 21:09

@Lani3
Kupuji 10mg pero (1/6dávky - 10kliků a minimální odstřik).
1× týdně.

Úplně vysasdit jsem nezkoušela, 1,6mg je výsledkem několikaměsíčního hledáni správného microdosingu po dosažení cíle (psala jsem, že to je přesně rok).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
19.5.26 23:33

@Petrakot No dobry, s bmi 32 bych se blížil k cíli.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
20.5.26 08:38

@Petrakot tak ode mě taky gratulace, to se hezky čte :palec: chci se zeptat - ted jak udržuješ váhu, jíš podle oka, nebo si vedeš jídelníček, popřípadě kalorické tabulky či tak něco? Myslím, že zrovna já jsem ten typ, co nad talířem mávne rukou se slovy „je to baj očko“ a tak si budu muset hlídat a zapisovat makra…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
20.5.26 09:02

@Velyska
No tak na nějaké počítání kalorií a plánování jídelníčků moc nejsem.
Vážím se, pokud nejsem na cestách, dle toho více či méně hřeším (mám ráda sladké).
A dbám na pestrost stravy, dostatek bílkovin, vlákniny a vitamínů.
To mi problémy nikdy nedělalo, jsem docela salátomil a ráda ryby.
Samozřejmostí je pohyb ale zase žádná umělá posilovna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
20.5.26 16:34

@vanilková zmrzlina ahoj, mne v novem peru zustalo 0,2 ml.

@Evidenční číslo @Tessie88 ahoj, jsem na MJ rok a 2 mesice. nyni davka 7,5. byla jsem tak 6m na 2,5, pak navyseni na 5 a ted jsem treti mesic na 7,5. ze by byly chute neovladatelne, to ne, ale urcite se ted lepe citim na 7,5. nicmene ja jeste nejsem u cile, nyni hubnu tak kg mesicne, coz muze pripadat jako malo, ale mne to staci. mam dole 34 kg, celkem 40 od nejvyssi vahy (tech 6 je bez MJ). to kg mesicne je tak posledni 4-5 mesicu. aspon mi prestaly padat vlasy, bylo to evidentne rychlym ubytkem, nikoliv jako vedlejsi ucinek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.5.26 05:24

Ahoj, stalo se vám že by jste za celý týden neschodily ani kilo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
22.5.26 10:05
@Anonymni57 píše: Více

Ano.
Nenech se tím stresovat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
229
22.5.26 12:10

@Anonymni57 No asi je to možné. Já po 3týdnech dole 4kg a po dvou dnech od čtvrté dávky najednou 1,3kg nahoře a druhý den se to drží. Tak nevím no. Pravda, že mám pár dní před svými dny, ale nevím, jestli to může být tím. Dřív jsem žádné velké výkyvy „před“ nepocitovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková