Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj vsichni, mam takovy docela zvlastni dotaz. Moje normalni vaha vzdycky byvala okolo 67-70kg, u tehle vahy jsem se drzela skoro cely zivot. Z niceho nic, jsem po delsi dobe stoupla na vahu a najednou vaha byla 75kg, zacala jsem cvicit, jist zdrave, prekopala jsem jidelnicek a ono nic, ba naopak, pribrala jsem behem mesice 4 dalsi kila navic a vaha proste ne a ne dolu, ani o gram. Cvicim dvakrat denne, zeru spalovace, abych se co nejvic potila, vysadila jsem pecivo, piju 2-3 litry vody denne a proste nic, ani za boha mi vaha nejde dolu. Je mi hrozne, jsem z toho nestastna, protoze uz opravdu nevim, co mam delat abych alespon 10kg shodila. Neporadite mi nekdo nejakou ucinnou dietu nebo nejake i kdyby drasticke hubnuti? Ketodiety a ruzne kraviny uz jsem vyzkousela, nejde to, prerusovane pusty taky… uz me nic vic nenapada, budu vdecna za kazdou radu, a jak jsem psala i treba nejake drasticke diety
Co znamená, že cvičíš dvakrát denně? Na spalovače se vybodni.
Ty diety, to bude klíč. Rozhodila ses a teď to půjde hůř. Nemá smysl to tlačit drastickýma dietama.
Záleží, jaký máš jídelníček a co znamená to cvičení. Co cvičíš, jak dlouho, atd?
Asi špatně jíš
ona představa jím zdravě se může absolutně minout. Jaký máš jídelníček?
@karolinw píše: Více
cvičit 2× denně je nesmysl. Kolik je ti let?
@pikola Cauky, narážím na tebe v diskuzích a máš názory k věci…Jen jsem se tě vždycky chtěla zeptat, proč mas na profiloce emoji facepalm?
@Viktorka33 píše: Více
Protože - používá k popisu situací, kdy jedinec vyjadřuje zoufalost, překvapení, sarkasmus či vyčerpání, občas také používáno v v konverzaci jedincem, který neoplývá příliš vysokou inteligencí.
@pikola Takže to je reakce na lidi zoufale, vyčerpané, z tvého pohledu méně inteligentní a sarkasticke…OKI
@karolinw píše: Více
Doporučuji kalorické tabulky a vše poctivě vážit. Jídlo je hrozně zrádné a dost se podceňuje. Je to vše o množství. A bacha na to, že zdravé = dietní. Například ořechy jsou kalorická bomba, avokáda to samé. Pokud po měsíci poctivého vážení a zapisování budeš stále přibírat, zašla bych k dr.
Pokud neznáš příčinu a váha ti stoupá tempem 4 kila za měsíc, daleko spíš než dietní chybu bych to viděla na zdravotní problém. Mně se přesně takhle projevila hypofunkce štítné žlázy, 4 kila za měsíc bez zjevné změny životního stylu.