Zdravá kaše na hubnutí

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1027
8.11.24 17:27

Zdravá kaše na hubnutí

Ahoj holky, jakou kaši si děláte ráno když hubnete, občas si udělám svoji domácí z vloček, občas od Mixit, tak chci nějakou změnu a taky v práci není možnost si vařit vločky a ohřáte v mikrovlnce mi nechutnají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7231
8.11.24 19:20

Hubnutí není jen o kaši… je to o celkovém celodenním příjmu. Mě třeba kaše nechutnají, nejím je.. a hubnu taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2992
8.11.24 19:25

Já si dělám svou brunch kašičku, i když to opravdová kaše není. Ráno smíchám vaničku tvarohu, jogurt Activia, domácí vejce natvrdo nakrájené na kostky a hrst semínek (sezam, slunečnice, zlatý len, dýně..) anebo místo semínek oříšky (kešu, vlašské). To nechám 2-3 hodiny odležet, semínka změknou a jsou lépe stravitelná. K tomu hodně zeleniny a kousek čerstvého pečiva. Když potřebuji tu misku objemnější, ještě to naředím acidofilním mlékem nebo podmáslím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5205
8.11.24 20:16

Pri hubnuti i nehubnuti si kasi delam stale stejne - polotucne bezlaktozove mleko, minutove vlocky, trosku cukru, par kapek stevie, lyofilizovane ovoce, par minut povarim na plotne a na misce nahoru naleju topping od Vilgainu a dam lzicku nejakeho oriskoveho masla.

Normalne bych si na tvem miste tu kasi uvarila vecer predem a v praci akorat ohrala a dozdobila. Jinak tem minutovym vlockam (taky Vilgain), staci horke mleko a chutnaji docela obstojne, protoze se docela rychle nacucnou, tak muzes misto obycejnych vlocek zkusit je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1027
8.11.24 21:08
@KKK85
@KKK85 píše: Více

Já samozřejmě nejím jenom kaši. Pokud žádné kaše nejíte tak nevím proč mi odpovídáte ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22796
8.11.24 21:57

Když hubnu, tak jedině keto kaše.
Když chci žít zdravě tak různě a počítám kalorické tabulky, mám ráda si večer namočit chia semínka do mléka, přidám ovoce a je to super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková