Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj holky, jakou kaši si děláte ráno když hubnete, občas si udělám svoji domácí z vloček, občas od Mixit, tak chci nějakou změnu a taky v práci není možnost si vařit vločky a ohřáte v mikrovlnce mi nechutnají.
Hubnutí není jen o kaši… je to o celkovém celodenním příjmu. Mě třeba kaše nechutnají, nejím je.. a hubnu taky.
Já si dělám svou brunch kašičku, i když to opravdová kaše není. Ráno smíchám vaničku tvarohu, jogurt Activia, domácí vejce natvrdo nakrájené na kostky a hrst semínek (sezam, slunečnice, zlatý len, dýně..) anebo místo semínek oříšky (kešu, vlašské). To nechám 2-3 hodiny odležet, semínka změknou a jsou lépe stravitelná. K tomu hodně zeleniny a kousek čerstvého pečiva. Když potřebuji tu misku objemnější, ještě to naředím acidofilním mlékem nebo podmáslím.
Pri hubnuti i nehubnuti si kasi delam stale stejne - polotucne bezlaktozove mleko, minutove vlocky, trosku cukru, par kapek stevie, lyofilizovane ovoce, par minut povarim na plotne a na misce nahoru naleju topping od Vilgainu a dam lzicku nejakeho oriskoveho masla.
Normalne bych si na tvem miste tu kasi uvarila vecer predem a v praci akorat ohrala a dozdobila. Jinak tem minutovym vlockam (taky Vilgain), staci horke mleko a chutnaji docela obstojne, protoze se docela rychle nacucnou, tak muzes misto obycejnych vlocek zkusit je.
@KKK85 píše: Více
Já samozřejmě nejím jenom kaši. Pokud žádné kaše nejíte tak nevím proč mi odpovídáte ![]()
Když hubnu, tak jedině keto kaše.
Když chci žít zdravě tak různě a počítám kalorické tabulky, mám ráda si večer namočit chia semínka do mléka, přidám ovoce a je to super.