Mimčo v únoru 2012
- Otevřená skupina
Téma pro všechny, kdo čekají příchod miminka v únoru 2012
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)
- Fotoalbum (541)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
No Veru, malej ty zuby zatím teda fakt moc neprožíval. Možná u té první stoličky bych řekla, že v noci kvůli tomu plakal, ale těžko říct, tyhle další dvě stoličky jsem nijak neregistrovala, jen jsem mu tam dneska šáhla a píchly mě
Jinak teda já se s čištěním zubů moc nepářu. Možná to dělám špatně… Prostě mu dám kartáček, ať si tam s ním šmrdlá sám. Musím mu teda dát bryndák, jinak by byl hrozně poslintanej a od pasty. On si teda ty zuby samo moc nevyčistí, spíš ten kartáček kouše, ale mě by z něj asi kleplo, kdybych mu je měla čistit sama. On se prostě vždy hned zakousne a já s kartáčkem nehnu, takže jsem to vyřešila takhle. A on se aspoň každý den na čištění zoubků těší ![]()
Jinak s tím denním spinkáním jsem ho např. včera taky chtěla držet až někdy k tomu poledni, ale prostě to v devět hodin sám zaklopil v obýváku
Asi je trochu pomalejší
Vždyť my ještě ani nechodíme, nočník naprosto nehrozí, tak i s tím spaním budem muset asi ještě přežít
Ach jo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak testík negativní a dneska už se cítím zase docela normálně, až na klasickou únavu, která už ani nevím z čeho je, protože se i docela vyspím a Luky je teď (ťukám) docela v klidu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, tak u nás nic nového. Malá začíná být pěkná raubířka. A jak není po jejím, tak má záchvat vzteku.No máme se na co těšit ![]()
Jinak dnes jedu k našim, tak už se těším, tady se to nedá vydržet. S tou jarní únavou sem na tom stejně blbě. Unavená jak blázen ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, tak zoubek nikde:( tak vám nevím. s tím spaním je to u nás ted taky docela na prd:( večer kolem tý sedmý pul osmy jde spát, už bez mlíka-nechce ho, a pak se budí. Tak jí ho dávám jak kdy, někdy kolem 22,24,2h no a pak ráno.. Taky chrupká ještě dvakrát denně, Je to podle toho kdy vstane, když vstává kolem 8h, držim ji do oběda a jde až po poledni a když vstává kolem 6-7h. tak je v 9 tuhá.
Jojo, jarní únava mě taky přemáhá, už delší dobu:( Celkově je to ted takový utahaný, únavný.. manžel je furt pryč, tak jsem na ni sama. Byla jsem zvyklá, že byl víc doma, tedd je bud v práci, nebo na baráčku.. Ale už to snad nebude dlouho trvat!
Užijte si zítra Velikonoce:))
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, prosim vás, jak to děláte, když v noci (nebo ráno, když se prcek probudí a asi řve) dávate prckovi mléko? Já jsem včera zkusila dát Oldovi zase Sunar na ochutnání a on kupodivu vyžahnul celou flašku, tak jsem čučela jak blázen a tak bych to možná začla zkoušet. Ale nedovedu si představit, jak mu budu vyrábět mlíko právě třeba v noci nebo když se ráno vzbudí - většinou vždy prdelkou napřed
Páč než to mlíko vychladím - i když ho dám pod studenou vodu, tak to stejně dobu trvá, takže se prcek uřve. A necháváte ho zatím v postýlce, nebo co s ním?
Pardon, že se ptám jak blbec, ale todle je pro mě zatím španělská vesnice ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, doufám, že jste si krásně užily Velikonoce.My celkem ano, do toho jsme ještě slavili babičky narozeniny, takže jsme měli docela frmol.
@MarFr já v noci dávám stále jedno mléko, kdybych mu ho nedala, tak už neusne a bude řvát jak blázen, takhle se za chvíli uklidní a spí dál. Budí se tak jednou za noc, mezi 11 a 2,takže než jdu spát já, tak si v konvici převařím vodu a pak až se vzbudí, tak jí mám většinou tak akorát na mléko nebo jí jen trochu vychladím. Někdy se v noci vzbudí i manžel, takže ho zatím přebalí a když se vzbudím jen já, tak jdu při prvním kňournutí přichystat mléko a za chvíli jsem u něj. Když řve hodně, tak ho vezmu do kuchyně a dám ho do židličky. Mlíko mu pak dávám v pokojíčku a u toho se zase uklidní. Pak ho jen dám do postýlky a odcházím. Hodně se uklidnil od doby co má svůj pokojíček nebo spíš mě tak nebere, když tam kňourá ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MarFr ja mleko davam pokud se v noci probudi, vodu neprevaruju, mame z kohoutku dobrou, takze se vsim vsudy jsem za dve minuty zpatky, mala se pitim unavi a spi dal. Uz mam teplotu nacvicenou, takze chladit nemusim.
@IvčaL paradni fotky ![]()
U nas nic moc noveho, akorat mala si v patek rozsekla hlavu, takze mame za sebou prvni navstevu pohotovosti
Nastesti to nebylo nic vazneho, nebylo potreba ani siti. Ale ze by to zanechalo nejake nasledky a madam davala vetsi pozor co dela, tak to ani omylem
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@IvčaL Super fotky, Luky vypadá, že si tu koledu vyloženě užíval ![]()
@Petulinaxx ježiš, tak hlavně že je hlava celá. Co dělala??
Holky, moc vám dekuji za vaše postupy! Dost se mi líbí, že by se voda nemusela převařovat - to mě třeba taky vůbec nenapadlo. Tím se snad nic nezkazí, ne?
No já to zatím asi zkusím večer před spaním, to bude stejně největší problém a uvidíme, jak se s tím malej vyrovná ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
MartiF: Já dávám mlíčko malýmu ráno kolem 5-6 a dělám to tak, že večer, když jdu spát, což je kolem 11 večer si převařim vodu, necham trochu vychladnout a pak si ji přeliju do termo konvice. Do lahvičky si nasypu 6 odměrek mléka a vše si dam k posteli. Ta voda do rána trochu vychladne, takže je v konvici tak akorát teplá. Ráno když se vzbudí, tak jen naliju do lahvičky vodu (dělám to od oka, přece jen to mám už trochu v oku, kolik by tam mělo být), zamícham a hned mu to dám. Trvá to asi minutu, takže se nestačí ani pořádně probrat, nesvítim, nemluvim, jen mu dam flašku a když dopije, okamžitě pokládam zpět do postýlky, kde spí ještě tak do 7, půl 8.
Ivčo, super fotky..
Peťo.. to musel bejt mazec. Vim, jak jsme jeli s boulí na čele a to už jsem měla strach.. Tak hlavně, ať je to brzo zahojené..:))
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky,
@MarFr -já malé taky dávám jednou v noci mlíko. Dělám to tak, že si převařim vodu, prejiju do flašky a až se malá výbudí, tak to dám na 40 sek.do mikrovlnky, přidám odměrky a je to. Dělám to tak od narození, protože by se mi malá uřvala k smrti..
Jinak s tou postylkou-naše malá spí v takové té cestovní síťové postýlce, protože je pro mi bezpečnější
pořád se nám bouchala do šprušlí a okusovala nám barvu, tak jsme to vyřešili tak. Má tam matraci z postýlky a v pohodě.
@IvčaL -fotky sou super..máte krásnýho koledníčka
@Petulinaxx -hlavně,že to nebylo nic vážnýho
Jo a jinak sem se ptala mamky do kdy mi dávala sunar a ona, že do té doby než se narodila ségra, takže do 2,5 let..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Koukám holky, že každá máte na to noční krmení jiné postupy
Moc vám děkuju za inspiraci! Včera jsem zkusila dát Oldovi mléko večer před spaním, napřed to vypadalo dobře, pil, ale asi po 60 ml skončil a nechtěl ani za nic, pořád mě šťouchal do prsa a dožadoval se svýho
No, asi kdybych ho dala do postýlky, tak by se uřval do spánku, ale nějak se mi nechtělo. Zatím ho spíš jen budu zkoušet… V noci, když se k němu přiblížím s flaškou s vodou, tak jen tu flašku zahlédne a už dostává hysterák, tak nevím, jak bych pochodila s mlíkem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, já taky dávám v noci mlíčko. Je to tak měsíc, co takhle zase blbne:( předtim spala v pohodě celou noc a to poslední mlíko dostala kolem 19-20hod. Ted ne, večer mlíko nechce, pak ji ho musim dát kolem 22h, a vydrží tak do 6h, dneska už neusnula, takže od 6h strašila a od pul 8 zase spí. Co to je tohleto?:(
Jinak já od narození dávám kojeneckou vodu, nepřevařuju, naleju do lahvičky, ohřeju v mikrovlnce, dám mlíko a pije..dělám to takhle od narození. A to mi doktroka myslim na roční prohl. řekla, že ji mám začít dávat obyč. vodu, aby si zvykala, ale tady neni zrovna nejlepší voda, já ji taky nepiju, takže dávám pořád kojeneckou. A myslim, že by to vadit nemělo.
Ivčo, krásný fotky.
Petulina - copak chudinka vyváděla?
Já kaky jen čekám, kdy to to naše šídlo někam napálí.
Jo, nevim jestli jsem to sem psala, adélka od 18.3. chodí:))) konečně…
Přidávám pár profi fotek: a jednu z velikonoc:)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Leni, krásný fotky, to u nás by žádná
mašlička neprošla.
My ještě s focením čekáme. Malá když vidí foťák tak zdrhá..A jaké to bylo pózující miminko, když byla menší.
A super, že už chodíte!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ježiš, Leni, to je krásná princeznička! Moc krásné fotečky máte! ![]()
Tak vy jste ještě taky nechodili?? Já myslela, že je Olda poslední
Tak to vám gratuluju!
Já malýmu taky dávám balenou kojeneckou vodu, jelikož máme taky hnusnou kohoutkovou. Teda z ní mu vařím, ale jelikož on pije vodu samotnou, tak to mu fakt nedávám.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- Veroniqe , 15.6.16 22:32
- IvčaL , 8.6.16 16:15
- MarFr , 14.12.15 14:28
- Kattarina2 , 15.10.15 21:33
- Martina28 , 18.5.15 13:00
- Tojo , 28.2.15 22:22
- Petulinaxx , 28.1.15 08:06
- Ewik I , 22.1.15 14:29
- Pavlix , 13.10.14 22:13
- Ivanka1971 , 17.6.14 06:44
- Evka73 , 26.5.14 10:35
- lowlands , 21.5.14 21:30
- Lenka86 , 6.5.14 09:16
- slizone , 30.4.14 13:48
- Rakosnicek1983 , 6.3.14 19:39
Moderátor skupiny
Členové skupiny
Nové diskuze
Nejlepší chleba v Praze
- 1.6.26 22:41
- eliknok
- 1
Monstera - Lidl
- 1.6.26 22:25
- Anonymní
- 1
Tipy na výlety s puberťákem
- 1.6.26 22:21
- blabla01
- 1
Dárek od přítele, ale s jménem ex
- Zvedava1
- 7
Problém preeklampsie v těhotenství není...
- 1.6.26 22:11
- Cirrus fibratus
- 3
Nehojící se jizva po císaři
- 1.6.26 22:05
- Laura818
- 3
Mini dušík nebo ne
- 1.6.26 21:49
- Dara90
- 5
Maminka nejeví zájem a syn jí nechybí
- 1.6.26 22:13
- starfish_at_night
- 5
Cvičení po sekcí
- 1.6.26 21:09
- Niki271
- 1
IVF - zkušenosti a rady
- 1.6.26 20:31
- Anonymní
- 1
Nové příspěvky
Rozchod a možné tehotenstvo
- 1.6.26 22:54
- Černá Madonna
- 73
Šly byste na oslavu, když druhá strana...
- 1.6.26 22:48
- MamaZBrd
- 35
Milenky sem nová diskuze
- 1.6.26 22:45
- Arturie
- 109159
Jak byste reagovali vy na danou situaci?
- 1.6.26 22:43
- Catalina123
- 260
Nejlepší chleba v Praze
- eliknok
- 1
Dárek od přítele, ale s jménem ex
- Zvedava1
- 7
Snažení 2026