Mimčo v únoru 2012

• Otevřená skupina

Téma pro všechny, kdo čekají příchod miminka v únoru 2012

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
208
28.3.13 13:16

No Veru, malej ty zuby zatím teda fakt moc neprožíval. Možná u té první stoličky bych řekla, že v noci kvůli tomu plakal, ale těžko říct, tyhle další dvě stoličky jsem nijak neregistrovala, jen jsem mu tam dneska šáhla a píchly mě :) Jinak teda já se s čištěním zubů moc nepářu. Možná to dělám špatně… Prostě mu dám kartáček, ať si tam s ním šmrdlá sám. Musím mu teda dát bryndák, jinak by byl hrozně poslintanej a od pasty. On si teda ty zuby samo moc nevyčistí, spíš ten kartáček kouše, ale mě by z něj asi kleplo, kdybych mu je měla čistit sama. On se prostě vždy hned zakousne a já s kartáčkem nehnu, takže jsem to vyřešila takhle. A on se aspoň každý den na čištění zoubků těší :mrgreen:
Jinak s tím denním spinkáním jsem ho např. včera taky chtěla držet až někdy k tomu poledni, ale prostě to v devět hodin sám zaklopil v obýváku :( Asi je trochu pomalejší :) Vždyť my ještě ani nechodíme, nočník naprosto nehrozí, tak i s tím spaním budem muset asi ještě přežít :) Ach jo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
29.3.13 09:59

Tak testík negativní a dneska už se cítím zase docela normálně, až na klasickou únavu, která už ani nevím z čeho je, protože se i docela vyspím a Luky je teď (ťukám) docela v klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
30.3.13 08:14

Ahoj holky, tak u nás nic nového. Malá začíná být pěkná raubířka. A jak není po jejím, tak má záchvat vzteku.No máme se na co těšit :lol:
Jinak dnes jedu k našim, tak už se těším, tady se to nedá vydržet. S tou jarní únavou sem na tom stejně blbě. Unavená jak blázen :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
31.3.13 21:50

Ahoj holky, tak zoubek nikde:( tak vám nevím. s tím spaním je to u nás ted taky docela na prd:( večer kolem tý sedmý pul osmy jde spát, už bez mlíka-nechce ho, a pak se budí. Tak jí ho dávám jak kdy, někdy kolem 22,24,2h no a pak ráno.. Taky chrupká ještě dvakrát denně, Je to podle toho kdy vstane, když vstává kolem 8h, držim ji do oběda a jde až po poledni a když vstává kolem 6-7h. tak je v 9 tuhá.
Jojo, jarní únava mě taky přemáhá, už delší dobu:( Celkově je to ted takový utahaný, únavný.. manžel je furt pryč, tak jsem na ni sama. Byla jsem zvyklá, že byl víc doma, tedd je bud v práci, nebo na baráčku.. Ale už to snad nebude dlouho trvat!
Užijte si zítra Velikonoce:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
2.4.13 09:10

Ahoj holky, prosim vás, jak to děláte, když v noci (nebo ráno, když se prcek probudí a asi řve) dávate prckovi mléko? Já jsem včera zkusila dát Oldovi zase Sunar na ochutnání a on kupodivu vyžahnul celou flašku, tak jsem čučela jak blázen a tak bych to možná začla zkoušet. Ale nedovedu si představit, jak mu budu vyrábět mlíko právě třeba v noci nebo když se ráno vzbudí - většinou vždy prdelkou napřed ;) Páč než to mlíko vychladím - i když ho dám pod studenou vodu, tak to stejně dobu trvá, takže se prcek uřve. A necháváte ho zatím v postýlce, nebo co s ním?
Pardon, že se ptám jak blbec, ale todle je pro mě zatím španělská vesnice :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
2.4.13 10:17

Ahoj holky, doufám, že jste si krásně užily Velikonoce.My celkem ano, do toho jsme ještě slavili babičky narozeniny, takže jsme měli docela frmol.

@MarFr já v noci dávám stále jedno mléko, kdybych mu ho nedala, tak už neusne a bude řvát jak blázen, takhle se za chvíli uklidní a spí dál. Budí se tak jednou za noc, mezi 11 a 2,takže než jdu spát já, tak si v konvici převařím vodu a pak až se vzbudí, tak jí mám většinou tak akorát na mléko nebo jí jen trochu vychladím. Někdy se v noci vzbudí i manžel, takže ho zatím přebalí a když se vzbudím jen já, tak jdu při prvním kňournutí přichystat mléko a za chvíli jsem u něj. Když řve hodně, tak ho vezmu do kuchyně a dám ho do židličky. Mlíko mu pak dávám v pokojíčku a u toho se zase uklidní. Pak ho jen dám do postýlky a odcházím. Hodně se uklidnil od doby co má svůj pokojíček nebo spíš mě tak nebere, když tam kňourá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
2.4.13 10:20

Přikládám fotky našeho koledníčka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
2.4.13 10:44

@MarFr ja mleko davam pokud se v noci probudi, vodu neprevaruju, mame z kohoutku dobrou, takze se vsim vsudy jsem za dve minuty zpatky, mala se pitim unavi a spi dal. Uz mam teplotu nacvicenou, takze chladit nemusim.

@IvčaL paradni fotky ;-)

U nas nic moc noveho, akorat mala si v patek rozsekla hlavu, takze mame za sebou prvni navstevu pohotovosti :zed: Nastesti to nebylo nic vazneho, nebylo potreba ani siti. Ale ze by to zanechalo nejake nasledky a madam davala vetsi pozor co dela, tak to ani omylem :mrgreen: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
2.4.13 12:24

@IvčaL Super fotky, Luky vypadá, že si tu koledu vyloženě užíval :mrgreen:
@Petulinaxx ježiš, tak hlavně že je hlava celá. Co dělala??

Holky, moc vám dekuji za vaše postupy! Dost se mi líbí, že by se voda nemusela převařovat - to mě třeba taky vůbec nenapadlo. Tím se snad nic nezkazí, ne?
No já to zatím asi zkusím večer před spaním, to bude stejně největší problém a uvidíme, jak se s tím malej vyrovná :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1191
2.4.13 14:27

MartiF: Já dávám mlíčko malýmu ráno kolem 5-6 a dělám to tak, že večer, když jdu spát, což je kolem 11 večer si převařim vodu, necham trochu vychladnout a pak si ji přeliju do termo konvice. Do lahvičky si nasypu 6 odměrek mléka a vše si dam k posteli. Ta voda do rána trochu vychladne, takže je v konvici tak akorát teplá. Ráno když se vzbudí, tak jen naliju do lahvičky vodu (dělám to od oka, přece jen to mám už trochu v oku, kolik by tam mělo být), zamícham a hned mu to dám. Trvá to asi minutu, takže se nestačí ani pořádně probrat, nesvítim, nemluvim, jen mu dam flašku a když dopije, okamžitě pokládam zpět do postýlky, kde spí ještě tak do 7, půl 8.
Ivčo, super fotky..
Peťo.. to musel bejt mazec. Vim, jak jsme jeli s boulí na čele a to už jsem měla strach.. Tak hlavně, ať je to brzo zahojené..:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
3.4.13 08:31

Ahoj holky,
@MarFr -já malé taky dávám jednou v noci mlíko. Dělám to tak, že si převařim vodu, prejiju do flašky a až se malá výbudí, tak to dám na 40 sek.do mikrovlnky, přidám odměrky a je to. Dělám to tak od narození, protože by se mi malá uřvala k smrti.. :lol: Jinak s tou postylkou-naše malá spí v takové té cestovní síťové postýlce, protože je pro mi bezpečnější :lol: pořád se nám bouchala do šprušlí a okusovala nám barvu, tak jsme to vyřešili tak. Má tam matraci z postýlky a v pohodě.
@IvčaL -fotky sou super..máte krásnýho koledníčka

@Petulinaxx -hlavně,že to nebylo nic vážnýho

Jo a jinak sem se ptala mamky do kdy mi dávala sunar a ona, že do té doby než se narodila ségra, takže do 2,5 let..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
3.4.13 15:25

Koukám holky, že každá máte na to noční krmení jiné postupy :) Moc vám děkuju za inspiraci! Včera jsem zkusila dát Oldovi mléko večer před spaním, napřed to vypadalo dobře, pil, ale asi po 60 ml skončil a nechtěl ani za nic, pořád mě šťouchal do prsa a dožadoval se svýho :) No, asi kdybych ho dala do postýlky, tak by se uřval do spánku, ale nějak se mi nechtělo. Zatím ho spíš jen budu zkoušet… V noci, když se k němu přiblížím s flaškou s vodou, tak jen tu flašku zahlédne a už dostává hysterák, tak nevím, jak bych pochodila s mlíkem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
4.4.13 08:34

Ahoj holky, já taky dávám v noci mlíčko. Je to tak měsíc, co takhle zase blbne:( předtim spala v pohodě celou noc a to poslední mlíko dostala kolem 19-20hod. Ted ne, večer mlíko nechce, pak ji ho musim dát kolem 22h, a vydrží tak do 6h, dneska už neusnula, takže od 6h strašila a od pul 8 zase spí. Co to je tohleto?:(
Jinak já od narození dávám kojeneckou vodu, nepřevařuju, naleju do lahvičky, ohřeju v mikrovlnce, dám mlíko a pije..dělám to takhle od narození. A to mi doktroka myslim na roční prohl. řekla, že ji mám začít dávat obyč. vodu, aby si zvykala, ale tady neni zrovna nejlepší voda, já ji taky nepiju, takže dávám pořád kojeneckou. A myslim, že by to vadit nemělo.
Ivčo, krásný fotky.
Petulina - copak chudinka vyváděla?
Já kaky jen čekám, kdy to to naše šídlo někam napálí.
Jo, nevim jestli jsem to sem psala, adélka od 18.3. chodí:))) konečně…
Přidávám pár profi fotek: a jednu z velikonoc:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
4.4.13 08:45

Leni, krásný fotky, to u nás by žádná :lol: mašlička neprošla.
My ještě s focením čekáme. Malá když vidí foťák tak zdrhá..A jaké to bylo pózující miminko, když byla menší.
A super, že už chodíte!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
4.4.13 08:48

Ježiš, Leni, to je krásná princeznička! Moc krásné fotečky máte! :palec:
Tak vy jste ještě taky nechodili?? Já myslela, že je Olda poslední :) Tak to vám gratuluju!
Já malýmu taky dávám balenou kojeneckou vodu, jelikož máme taky hnusnou kohoutkovou. Teda z ní mu vařím, ale jelikož on pije vodu samotnou, tak to mu fakt nedávám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny

Členové skupiny