Mimčo v únoru 2012
- Otevřená skupina
Téma pro všechny, kdo čekají příchod miminka v únoru 2012
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)
- Fotoalbum (541)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Přesně jak píše Petulina. Dokapu zbytek.Ale jelikož jsem ho kupovala asi před měsícem, tak to budeme mít až tak do května ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky,
tak my byli včera konečně na očkování (hexa, prevenar) a Luky má dneska teplotu skoro 39,tak jsem mu dala Nurofen a doufám, že už bude dobře, je to nepříjemné, ale alespoň vím, po čem to má. Ale už se děsím toho Priorixu, na ten jsou prý reakce horší a Luky měl zatím pokaždé horečku.
Vigantol dávám jak si vzpomenu, většinou tak dvakrát týdně. Co dr to jiný názor a podle mě, dokud nebude pořádné sluníčko a nebudou běhat venku v tričku, tak by se občas dát měl. Taky jsem mu zatím ještě nedala rybu, aby doplnil vit D jinak. Doktorka mi ryby doporučila dávat dvakrát týdně. Jednou jsem zkusila lososa s bramborovou kaší, ale hodil mi to na hlavu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky jdu si pro radu, jake davate UM?
Mala je od malicka zvykla na Sunar Nutradefense, jenze co je na 3 tak se v jednu rano budi hlady, zkusila jsem Sunar Complex, ten ji sice zasyti, ale zvraci po nem ![]()
Nemate neco vyzkousene?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já taky dávám Nutradefence a nevšimla jsem si, že by ta trojka byla méně sytící, spíš naopak. Celou noc bez jídla sice nevydrží ani náhodou, ale není to horší než s dvojkou. Třeba má celkově větší potřebu jíst a druhem mlíka to nebude.
Co jí dáváš jinak přes den? a co k večeři?
Luky večer zfutruje hustou kaši z 200ml mlíka a pak vypije ještě 230 ml a ještě se taky na mlíko vzbudí kolem půlnoci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ivco, me je prave divne, ze kdyz ted mela par dni Sunar Complex, tak spala az do pul 6
ale zvracela ho ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jiné mlíčko nezkoušela, ale taky mi je občas divné, proč jiné děti vydrží celou noc bez jídla a Luky si musí dát ještě minimálně jednu velkou lahev. Třeba by ho jiné mlíčko taky víc zasytilo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky, tak biopsie dopadla celkem dobře, na konizaci zatím nemusím ![]()
S tím Vigantolem, mi ho máme dávat do konce března a pak až od listopadu zase. Každý dr.ti řekne něco jinýho, ale tohle zní logicky, přes léto je zbytečný ho dávat.
S tím jídlem přes noc, mě se taky dost budila, ale dokud byla na dvojce, asi 3týdny před narozkama jsem ji začala dávat Nutrilon3 a od tý doby v pohodě. Spinká celou noc, teda když ji zrovna něco netrápí. Ale jí večeři kolem 18h,–většinou chleba s něčím, a pak kolem 19-20h, ji dávám do postýlky s mlíkem, to vypije tak 120-150ml, pak si vezme čaj a usíná, budí se kolem 5-6h ráno na jídloo, pak spí do 7h.
Petulina a zkoušela si ji to mlíko nedat? zkusit třeba jenom dudlik, nebo čajík?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky,
Leni, to je super, že to dopadlo dobře..
Já sem malé koupila Nutrilon3 už v lednu. Dávam jí úplně plnou flašku-tj.260 ml+9 odměrek, což se ani nedává a stejně se mi budí kolem druhé ráno. Takže fakt nevím. Ale všichni mi řikají, že mám dávat kaši, ale tu sem dávala před tím a stejně nezabralo ani to..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky.. Jrn muj osobni nazor na to bueni-nemyslim si, ze to je hladem, ale zvykem. Me se malej vzbudi kazdy den v 5-pul 6 na mliko.. Kdyz mu ho nekdy nedam, a chvilku se otoci na bok a spi dal. Kazdy doktor vam rekne, ze dite od pul roka je schopno vydrzet celou noc bez jidla a paklize se budi, je to pouze ze zvyku. Kdyz jsem to malehi odnaucovala, asi dva dny plakal a pak jsem mu dala napit jen vodu. Od 5. mesicu v noci nejime.
Co se tyce um. Taky davam sunar nutradefence 3. Ale chci presedlat na normalni sunar. Uz oije mleko jen symbiolicky rano a vecer kolem 150 ml nekdy ani to ne a uprimne rikam, ze chci zkusit uz neco levnejsiho. Nehlede na to, ze ten normalni sunar je fakt na chut vybornej..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem taky chtěla pořídit nějaké levnější mlíčko, protože Luky ho vypije ještě hodně. Ráno 230 ml, večer z něj má kaši z 200 ml, pak ještě dalších 230ml a 230ml v noci.Ale když jsem to počítala, tak jsou ta mlíčka +-stejná, protže normálního sunaru, Beby atd je jen 600g a Nutradefense je 800g ![]()
Buzení je u nás řekla bych fakt ještě hlady, protože má přes den pořád ještě dost kojeneckou stravu, kousky stále odmítá a často bojkotuje obědy. V noci jsem taky zkusila nedat a dát jen vodu, ale bylo z toho šílené rodeo a stejně si tu lahev vynutil.Je to asi začarovaný kruh, protože kdyby tolik nejdedl v noci, tak by toho třeba snědl víc přes den ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Podle me to je u nas hlady, jidla ma pres den dost a od malicka byla zvykla spat celou noc, zmena nastala az od 3. ![]()
Taky bych chtela nejake levnejsi, vypije ho kolem pullitru denne, bohuzel ji Sunar neudelal dobre.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@IvčaL Já bych asi souhlasila s @Veroniqe, že se v noci budí ze zvyku. I když toho vypije hodně… Když jsem malýho kojila asi 8× za noc, a to opravdu jen necucal, ale vždy dobu pil, tak jsem nevěřila, že je možný ho to odnaučit. Ale po třech dnech (nocích) byl v noci bez kojení. A přesně jak říkáš, u nás to bylo taky tak, že přes den prd jedl, protože se futroval v noci.
Bohužel bez řevu se to neobejde, musíš se rozhodnout a vydržet to. A nebo tu někdo taky nedávno psal, zkusit snižovat tu noční dávku, třeba by to bylo pro Lukyho snesitelnější (a pro tebe taky
)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, tak u nás je to s tím buzenim bledě modrý. Jenže já na to nemám ji nechat řvát v noci, to by pobudila eaelej barák. Už jsem jí zkoušela dát na předvečeři trochu kaše, kterou slupla a na večeři mlíko, ale stejně nic. Vzbudila jako obvykle. Takže nic..U nás si myslím, že to buzení je i z hladu i ze zvyku.
Jinak u nás doma je dusno. Už sem to nemohla vydržet a řekla sem manželovi, že to takhle vážně nejde to naše bydlení takhle, s tchýní a 34 letým švagrem, co ani není schopnej se osamostatnit. Takže se samozřejmě urazil-chlap, že jo…a nekomunikujeme spolu. Takže sem zvědavá jak tohle dopadne…
Tak to bylo úplně z jinýho soudku..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Čau holky..
Marti, tak o tom bysme tady mohly zavést samostatnou debatu, protože já Tě tak dobře chápu!!! Sice to nemáme tak hustý, jako Ty, ale i tak toho mam někdy až do pr!!!
Taky jsme měli nedavno debatu, manža mi vyčetl, že nechci jezdit na víkendy k jeho rodičům.. ale nevysvětlim mu, že když je vidim celej tejden a máme je furt za prdelí a malýho vidí taky pořád, že chci mít aspoň o víkedu klid a nebo pojedu za mýma 100 km vzdálenýma rodičema!!! Takže jsme se taky rafli.. to je jako mluvit do dubu.. oni to prostě nepochopí, když jsou to jejich rodiče a né Tvoji!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- Veroniqe , 15.6.16 22:32
- IvčaL , 8.6.16 16:15
- MarFr , 14.12.15 14:28
- Kattarina2 , 15.10.15 21:33
- Martina28 , 18.5.15 13:00
- Tojo , 28.2.15 22:22
- Petulinaxx , 28.1.15 08:06
- Ewik I , 22.1.15 14:29
- Pavlix , 13.10.14 22:13
- Ivanka1971 , 17.6.14 06:44
- Evka73 , 26.5.14 10:35
- lowlands , 21.5.14 21:30
- Lenka86 , 6.5.14 09:16
- slizone , 30.4.14 13:48
- Rakosnicek1983 , 6.3.14 19:39
Moderátor skupiny
Členové skupiny
Nové diskuze
Záchrana vztahu a má to smysl?
- 23.5.26 15:04
- Hanča1234
- 16
Pozitivni ovu test po ultrazvuku
- 23.5.26 14:45
- karkarka
- 4
Jak si vaše děti zvykly na střídavou péči?
- 23.5.26 13:44
- Anonymní
- 1
Černá stolice u dvouletého dítěte. Co to...
- 23.5.26 14:45
- Hanča1234
- 6
Kytaristky: Jak na plynulé vybrnkávání,...
- 23.5.26 12:37
- Hobitka
- 2
Výměna radiátorů v topné sezoně
- 23.5.26 11:43
- 884135
- 26
Gril pod ovocnými stromy od souseda:...
- 23.5.26 13:18
- lucad77
- 5
Kdo může doporučit spolehlivý antikvariát...
- 23.5.26 12:34
- azaleila
- 31
Přes co prodat knihy?
- 23.5.26 13:07
- azaleila
- 42
Výkup knih
- 23.5.26 11:37
- Ploskutáček
- 25
Nové příspěvky
Nevěra manželek
- 23.5.26 15:14
- Anonymní
- 740
Výkup knih
- Zvedava1
- 26
Milenky sem nová diskuze
- marin
- 107091
IVF/KET 2025
- 23.5.26 15:12
- Jane486
- 9920
Jak si vaše děti zvykly na střídavou péči?
- 23.5.26 15:06
- Hanča1234
- 2
Záchrana vztahu a má to smysl?
- 23.5.26 15:04
- Hanča1234
- 16
Jeho ex, pejsek a já
- 23.5.26 15:03
- arinecka
- 35
Dovolená jako překvapení pro manželku s...
- 23.5.26 14:59
- Hanča1234
- 31
Láskyplně počítací...
- 23.5.26 14:59
- schnulla
- 30782
Čím vás kdy nejvíce naštvala návštěva u...
- 23.5.26 14:54
- Andrea9
- 207