IVF/KET 2025

Napsat příspěvek
Velikost písma:
480
22.5.26 15:50
@Lucinta píše: Více

Ahojky moc krasna čarka. Hlavne zadny stres. Ja jsem ted 11+6. Posledni embryjko. 10ti.lete snaženi..a taky sem nejak v 6 tt dokonce po dvakrat krvacela. Dost špiněla..Byla sem na pohotovosti. A vzdy mě uklidnovali ze se to stává. Picham clexan tak to tomu take prispivalo a rikali me ze mam citlivi cipek. Tak ze to je i tim. Hlavne bud v klidku nic nedelej. A bude to dobré :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
22.5.26 22:55

@Slunatko1
Ahojky, děkuji za sdílení a uklidnění, no, to víš, ono být v klidu s akční 4letou holčičkou moc nejde :lol:.
Ale už jsem se naučila ji říkat i ne, tohle teď ne, maminka tohle teď nemůže, bolelo by mě bříško, nebo, že jsem moc unavená… A opečovává mě, než ji to přestane bavit 🤭.
11+6, vlastně 12+0 od zítra, je krásně :hug:, kéž bych tam také byla a pak samozřejmě ještě vydržet do porodu 🙏🏼 🍀 ❤️.
Přeji hodně zdraví, lásky, spokojenosti a radosti Tobě i miminku :andel:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
23.5.26 05:30

Tak posílám ranní pozdrav od Bublinky a věřím, že se včera jen pořádně zakousla 🙏🏼 🍀 ❤️. Test je krásný 🥹. Tak snad je vše v pořádku :andel:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
23.5.26 15:12

@Lucinta test zesílil ukázkově, mam z tebe ohromnou radost 🙏🏼 :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
652
23.5.26 20:25
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
24.5.26 22:37

Hlásím návrat z chaloupky a Bublinka se podle všeho opravdu pořádně zakousla a zavrtala a daří se ji krásně 11.den po Ket 4 denní bublinky 🥹 🙏🏼 🍀 ❤️. Já se snad budu poprvé za ty 2 poslední roky na úterý - na odběr krve i těšit… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
25.5.26 07:14

Tak jsem za v podstatě 4,5 dne zkusila 2. Digitál… A udělal mi radost 🥹. Ukazuje opravdu jak má 🙏🏼. Dnes jsem 12. den po Ketu. Zítra pojedu na krev a poprvé nemám strach a nejedu si potvrdit, že nic, ale že “něco” začíná 🙏🏼 ❤️ 🍀.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
25.5.26 08:07

@Lucinta nádhera, těším se s tebou a na krvi bude opravdu krásna hodnota :srdce: to bylo poslední embryjko? ☺️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
25.5.26 11:03

@Jane486
Děkuji moc, Jani, ano ano, naše poslední embryjko 🥹. Až jsem to vlastně vzdala, tak to vypadá nadějně 🙏🏼 🍀 ❤️.

Jakpak se cítíš v tech vedrech? Ja jsem rodila Sofinku 24.6. a ten rok (22) byl strašně teplý červen, bylo 35-37 stupňů a ja sotva funěla. Tak vždy myslím na holky, co rodí podobně, že tak nějak vzpomínám, že to bylo náročné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
652
25.5.26 11:26

Ahoj holky tak už mám bublinku 5AB u sebe a ležím na pokojíčku. Dneska jsem to vůbec necítila, nic nebylo nepříjemný, to se mi ještě nestalo 😊
Kéž by to tak vyšlo 🙏🏽 i když už jsem smířená s tím, že to zase nevyjde :roll:
Už 2× jsem měla po transferu zánět, tak jsem poprosila doktora aby mi pro jistotu napsal macmiror když odlitame do toho Egypta ať ho mám u sebe kdyby náhodou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
25.5.26 12:00

@Lucinta osud si s nami opravdu pohrává :D ale vi, kdy včas zasáhnout :srdce:

No zatim to jde… ale 30 stupňů jeste neni nastesti… az bude, tak se asi nehnu… za dva dny začínám 9 mesic… a uz se těším až budu zas 1 v 1 😅

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
25.5.26 12:41

Holky moc vám držím palce ať to všechno dobře dopadne :srdce: :srdce: :srdce: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
25.5.26 15:00

@Luci377
Luci, moc na Tebe myslím a přála bych Ti, abys mě následovala 🙏🏼 ❤️ 🍀, a za 14 dní, aby ses těšila na odběry stejně jako já.
Užij si hezky dovču, já jsem se od pátku “slunila” na lehátku, jen nohy a zbytek ve stínu a byla i v bazénu se ochladit, když se nemá člověk přehřívat a fakt to byl skvělý relax 😇.

Příspěvek upraven 25.05.26 v 16:31

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
25.5.26 15:11

@Jane486
To máš naprostou pravdu… někdy je to zajímavé, že vše tak nějak přichází až to člověk vzdává/vzdá… :andel:

Jo tak u nás teda už včera přes 30… naměřeno jak na chalupě, tak v Praze… dneska teda zatím ne, ale zítra určitě ano. Každopádně Ti přeji ať je ten poslední měsíc pohodový a pak už ta nejsladší odměna, už tu bude miminko…
Neskutečný jak se to vleče, když miminko nepřichází, ale když už tu je, tak je to rázem všechno strašný fofr 🥹 🤭.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.