Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Lucinta píše: Více
Ahojky moc krasna čarka. Hlavne zadny stres. Ja jsem ted 11+6. Posledni embryjko. 10ti.lete snaženi..a taky sem nejak v 6 tt dokonce po dvakrat krvacela. Dost špiněla..Byla sem na pohotovosti. A vzdy mě uklidnovali ze se to stává. Picham clexan tak to tomu take prispivalo a rikali me ze mam citlivi cipek. Tak ze to je i tim. Hlavne bud v klidku nic nedelej. A bude to dobré ![]()
Ahoj všem, já vím, že to sem nepatří, ale chtěla bych Vás všechny moc poprosit, kdyby ste se podívaly na moji sbírku na Doniu. Jde o mého pejska, který přestává chodit. Potřebujeme na MRI do Prahy, ale stojí to hodně peněz. Vím, že pro někoho to není důležité. Ale snad se najdou i některé, co to mají jako já. Většina peněz je už na vyšetření vybraná. Ale ještě kousek chybí. A já už nevím, komu bych to poslala. Tak se snad nebudete zlobit, když to zanechám tady. Všem moc děkuju za cokoli
@Slunatko1
Ahojky, děkuji za sdílení a uklidnění, no, to víš, ono být v klidu s akční 4letou holčičkou moc nejde
.
Ale už jsem se naučila ji říkat i ne, tohle teď ne, maminka tohle teď nemůže, bolelo by mě bříško, nebo, že jsem moc unavená… A opečovává mě, než ji to přestane bavit 🤭.
11+6, vlastně 12+0 od zítra, je krásně
, kéž bych tam také byla a pak samozřejmě ještě vydržet do porodu 🙏🏼 🍀 ❤️.
Přeji hodně zdraví, lásky, spokojenosti a radosti Tobě i miminku
.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.