IVF/KET 2025

Napsat příspěvek
Velikost písma:
548
16.4.26 20:15

@Lucinta jeee já vidím :andel: potichoučku gratuluji :srdce: tfuj tfuj tfuj 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
18.4.26 11:53

@Lucinta tak co Lucíí? nějaké další testování proběhlo? Myslím na tebe! :hug: :srdce: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2237
19.4.26 09:49

@Lucii_V
Ahojky Luci, děkuji, že na mě myslíš/te… snažím se poslední dny pochopit, proč zrovna já nemůžu mít konečně štěstí, padaly otázky, proč my a co jsme kdy komu provedli, že si nezasloužíme další děťátko :(
Bohužel, čárka opět vymizela, Ovetrill jsem neměla, byl řízený cyklus, takže to bohužel embryjko zkusilo, ale nevyšlo to… Ještě nám zbývá poslední embryjko… symbolicky 4denní jako byla i naše holčička… A po dlouhém uvažování, u mě to rozhodnutí a dospění k tomu trvalo přes rok :(
Uvažujeme, že pak už prostě asi jedině zkusit darované vajíčko…
No, je už to dlouhé a vyčerpávající… :oops:
Ale tenhle měsíc a celý cyklus nebyl zrovna ideální, tak se vlastně asi ani nedivím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
19.4.26 16:27

@Lucinta Bože… Luci mě to tak mrzí… :,( vůbec nevím co na to říct.. achjo..
Teď jak jsem byla v Clayo tak zrovna tam přišla paní s miminkem, měli ještě starší holčičku, vypadala tak na cca 9 let. No a Jarošová říká no, ta si taky zkusila, už jsem skoro nevěřila že to vyjde, ale zázraky se dějí :)
A my měli minulý víkend na návštěvě kamarádku co nás s manželem seznámila a připomněla nám, jaká neskutečná náhoda byla že jsme se vůbec poznali :) Tak jsem si říkala jak je to vlastně všechno úplně mimo naši kontrolu a jestli se něco má stát tak se to prostě stane. Takže teď do toho jdu s tím, že udělám maximum co můžu, a zbytek už je na osudu. Pokud to nevyjde, tak vypíšem papíry k adopci. A třeba zkusíme při tom i darovaný vajíčka nebo embrya, uvidíme :)
Moc na tebe myslím :hug: :hug: :srdce: a doufám že vyjde ten poslední sněhuláček :srdce: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1460
19.4.26 19:02

@Lucinta strašně me to mrzí :,( je to tak těžký, pořád v sobě hledat tu naději a pak dostat tvrdou ránu… :? bohužel někdy i kdyz uděláme vše, osud si to udělá po svém … držím moc pěsti na poslední pokus, a at se proste jednou dočkáte, at je to jakkoliv :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2237
19.4.26 22:00

@Lucii_V
Moc děkuji, Lucinko, jsi milá, dekuji za podporu :hug: ❤️. Nedá se asi moc co říct… Já jsem asi už otrlá a už mi to trvá kratší dobu se vzpamatovávat… Asi ani není divu no, po těch 12 letech snahy a doufání a zklamávání, už to asi zvládám rychleji… :roll:. Paradoxně jsem tentokrát “utěšovala” já manžela… ten propadal vzteku a marnosti, ale asi máme ohromné štěstí, že nás všechny tyhle sra… čky vždy ještě víc spojí a semknou. Takže mě naprosto dostal, dojal a fakt mi došlo, jak moc mě miluje, i když to prostě nebylo poslední dobou lehké a kvůli všemu možnému růžové… Tim, že máme poslední embryjko, tak samozřejmě padla “ta” otázka, co tedy dal, když by to neklaplo ani s tím posledním sněhuláčkem… Manžel si šetřil, že si ke 40 koupí Vespu, no a tak když jsem řekla, že jsem asi dospěla a dozrála až k tomu, že si tak moc přeji, aby měla Sofinka sourozence a abychom šli do domečku ve 4, že bych už zvládla i dárkyni vajíčka, ale že nevim, zda to zvládneme finančně… Ale, že si o tom čtu víc a víc a že můžeme vlastně mít dárkyni, která mi bude vzhledově i povahově a zájmy “podobná” a miminko a geny, které bude mít utváří snad až z 80% děloha ve které miminko roste… Tak mi na to řekl, že místo Vespy bude miminko…
Přála bych si samozřejmě, aby to nebylo potřeba, ale je to opravdu úleva, vědět, že to není eventuálně poslední možnost… 🙏🏼 🍀 ❤️.

@Jane486
Jani, děkuji za podporu :hug:. Píšeš to bohužel naprosto přesně…
Sama říkám, že to je mezi nebem a zemí… Tak uvidíme, co nám osud přinese…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
20.4.26 15:56

@Lucinta awwww :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: já jsem normálně dojatá, to je přesně to že na všem zlým je vždycky i něco dobrýho :srdce: To je tak krásný od něho, máte neuvěřitelné štěstí že máte takový vztah :srdce: Moc fám fandím :* :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2237
6.5.26 19:29

Tak děvčátka… za týden 13.5. ve 13h bude náš poslední transfer, s našim posledním embryjkem.
Snad nám naše šťastné 13ky přinesou štěstí :andel: … a manžel má 12.5. narozeniny, tak třeba nám i ty jeho narozeniny pošlou kousek zázraku 🍀 🙏🏼 ❤️.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1460
6.5.26 19:33

@Lucinta budu na vás myslet a držet pěsti :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
6.5.26 19:37

@Lucinta Přeji moc moc moc štěstíčka :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
7.5.26 12:06

@Lucinta Lucii držím všechno co mám ať je tohle ten moment kdy do sebe všechno zaklapne a vyjde to :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5120
7.5.26 13:08

@Lucinta myslím na tebe a moc držím pestičky ať mě za 9 měsíců doženes :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
8.5.26 12:18
@Lucinta píše: Více

Ahoj Luci, moc ti držím pěsti ať vám ty 13ky konečně přinesou štěstí 🍀 ❤️
Vím, že kdysi jsi tu psala o problému s progesteronem a teď, že ho více hlídáte, nevím přesně kdy, tak bych se,,raději,, chtěla podělit o svou zkušenost.
U nás na klinice bývá kontrola progesteronu před transferem. A nyní vzhledem k poslednímu embryu mi paní doktorka naplánovala kontrolu jen pro jistotou 5dpt a progesteron za 6 dni klesl z 80 na 40 a k 2-0-2 200mg mi přidali agolutin, za 2 dny byl pak progesteron 130. Ket byl teda v nativním cyklu, ale jen mě napadlo, zda ti to třeba pak taky neklesne po transferu a nedělá to neplechu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2237
9.5.26 22:14

@muminek5
Ahojky, moc děkuji za sdílení a postřeh. Mě většinou kontrolovali progesteron jen před transferem, v den transferu, a musím Ti říct, že je dost možné, že u mě tahle kombinace asi může takhle být… jednak se u mě přišlo na posunuté implantační okno o 24h, co už je tedy významný posun a taky je dost možné, že prostě potom, když už to embryjko zkusilo, co bylo vidět většinou na slabě pozitivních testech a biochemkách, že mohl ještě do toho klesnout progesteron a šlo to do kopru…
Teď bych měla jít týden po tranferu na 2. Intralipid, tak dr. poprosím o kontrolu progesteronu taky :hug:. Moc Ti děkuji 🍀 ❤️ 🙏🏼. A jakpak se Ti daří?

@Jane486 @Nienor1 @Lucii_V @Srabek @muminek5, holky mockrát Vám děkuji za krásná přání a podporu :hug: :kytka:, jste zlatý 🙏🏼. Maminkám i těm stávajícím i budoucím přeji krásný zítřejší den matek :kytka: ❤️ 💐.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
10.5.26 09:38
@Lucinta píše: Více

V souvislosti s těmi biochemickými mě to právě taky napadlo. Jinak taky jsem měla týden po ket intralipidy, tak jsem se ptala zda by šel ten progesteron v tu středu a paní doktorka to chtěla raději nechat na pondělí, tak možná ještě můžeš zvážit cestu navíc a raději to zkontrolovat dříve ❤️
Já jsem dnes 11dpt 6 denní euploidní hatchující blastocysty kvality 5BC. Tím že je to asi naposled nemám na test odvahu, tu jako nemám nikdy, ale teď obzvlášť. Příznaky co mám jsou bohužel asi z agolutinu a dexamedu.
Moc na tebe budu 13. myslet a držet všechno co mám :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.