IVF/KET 2025

Napsat příspěvek
Velikost písma:
447
21.5.26 07:31
@Lucinta píše: Více

Není je to krásná čárka :srdce:. Potichounku gratuluji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
481
21.5.26 08:30

@Lucinta
Já to M-I-L-U-J-U tady to testovací šílení!!! A plně tě v tom podporuju!!! Pro klid duše klidně i 5 denně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
21.5.26 09:10

@Lucinta Luciiiii držím všechno co mám ať to spolu zvládnete až do porodu :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
555
21.5.26 10:48
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2710
21.5.26 10:49

@Lucinta Hlavně se drž broučku :hug: :srdce: At sílí krásně dál :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2245
21.5.26 21:31

@Lucky88
Tak speciálně pro Tebe :lol: … posílám večerní pozdrav od bublinky z chaloupky 🥹 😇 🍀 🙌🏻.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1466
21.5.26 21:33

@Lucinta boziiii, me to taky bavi, ale sama jsem z toho vzdycky mela nervy v kýblu 😅 😅

Ale tohle uz vypadá opravdu na prosperující tehu krásné :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
481
22.5.26 08:39

@Lucinta

Jupíííí :srdce: Krásně sílí!!! Mám strašnou radost :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2710
22.5.26 08:43

@Lucinta Čekám na dnešní :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2245
22.5.26 13:17

Dnešní testík byl dost podobný večernímu, možná mi testy opět sílí večer jako s dcerkou…
Jen tedy testíky se sice krásně vybarvují a přesto jsem dnes zakrvácela, jen lehce, proužek, čárka na kalhotkách, mít tmavé, tak to asi ani nepoznám, pak lehounce po wc, spíš něco mezi růžovou a hnědou :roll:, ale vyděsilo mě to :(
A mám samozřejmě velký strach, ale v propouštěcí zprávě je napsané, že je to normální a stát se to může, tak se to tak snažím dát i do hlavy. Ale víte jaké to je, 9. tranfer, poslední embryjko, hlavou jdou různé myšlenky :oops:. No, snad to nic nebude a bublinka se jen zakousla do nějaké cévky. Navic beru Anopyrin, tak to asi taky trochu podporuje. No uvidíme. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
22.5.26 13:22

@Lucinta jasně, vždyť víš že se to tady holkám stávalo často a bylo to v pohodě, takže to fakt nemusí vůbec nic znamenat :srdce: :* ascorutin bereš? hlavně na sebe buď hodná :srdce: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1466
22.5.26 13:23

@Lucinta je to jen par hodin, me to pak fakt sílilo pořádně až obden a 9 nebo 10 den jsem taky zakrvácela a dokonce čerstvou krví a byla to asi jen hlubší nidace a nějaká cévka :wink: takze to bude určitě dobryyy :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5121
22.5.26 13:59

@Lucinta hale já mám zas zkušenost ze když zaspinim tak je to dobrý znamení budu držet pesticky ať je to tak i u tebe :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2245
22.5.26 15:17

Holčičky moc děkuji všem za uklidnění i povzbuzení 🙏🏼.
Jste zlatíčka :hug: ❤️ 🍀. No nezbývá než doufat a věřit Bublince :andel:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2245
22.5.26 15:20

@Lucii_V
Ascorutin mi dovezou na chalupu tchánovci. Beru ten Anopyrin, tak to možná podporuje trošku taky… :roll:
No snažím se být na sebe hodná, ale na chalupě je pořád co dělat. Ale budu se šetřit ❤️.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.