Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Tak holčičky dnešní krev je v pořádku, na 13.den po transferu 4. denního emb., mi paní doktorka vzkázala že luxusní hodnota 🥹. V krvi bylo hcg 444 ui/l a dnešní test je víc než krásný 🙏🏼 🍀 ❤️.
Za týden mám 1. utz před infuzí Intralipidu.
@Lucinta Luci 🥹 😍 to je krásná zpráva, úplně mi zlepšila den
já ti to tak přeju
boží ![]()
@Luci377
Moc a moc děkuji, Lucí, já se snažím ještě být nohama na zemi, všechny víme a známe jak jsou ty začátky křehké… Ale říkám si, že je potřeba věřit a doufat a modlit se, za to naše miminko, co se snaží, aby se k nám konečně dostalo 🙏🏼 ❤️ 🍀.
Jsem moc ráda, že jsem Ti pomohla k lepšímu dni
.
Tobě a Tvému broučkovi držím vše co mám
.
Holčičky posílám pozdrav z Egypta. 5dpt a jako vždy se cítím netěhotně tak uvidíme co z toho bude ![]()
Jak se máte?
@Luci377 cítit se klidně můžeš netěhotně, ale chápu, člověk se prostě sleduje 🙈 držím pěsti a moc si to užijte ![]()
@Luci377
Ahoj Luci, já mám také dny, že si říkám, že musí být něco špatně, že se nic neděje a dokonce mě třeba ani nepálí žáha, co byl i u dcerky takový můj “první signál” a pak večer lituji, že jsem si jen postěžovala, že dnes nic, protože pak mě žáha páli jako čert a pomalu nemůžu ani ležet a spát a pak taky prsa… ty se mi třeba na kus dne “vyfouknou”, další den, nebo večer zase nafouknou. No je to k zbláznění ten začátek
. Moc bych Ti přála, aby to u Tebe bylo v pořádku a vše dobře dopadlo 🙏🏼 🍀 ❤️. Já se mám moc fajn, jsme na chaloupce, bazén a sluníčko, čerpám Dčko a dobrou náladu, spálila jsem si včera ramena 🤭, ale přiznám se, že po tom všem začínám mít z úterý strach… Jednou jedinkrát, když to vypadalo nadějně jsem se Utz nedočkala, protože jsem začala špinit, pak krvácet i přes progesteron a testy mi slábly a pak jsem šla na odběr hcg a tam pokles, takže se čekalo, zda odejde samo, nebo bude nutná revize…
Tak jsem si dnes musela dělat test jiné značky, co byl minulou neděli ještě slabota a dnes je čárka téměř silnější než kontrolní, tak mě to trochu uklidnilo, ale stejně do toho úterka to bude ještě dlouuuuhé
…
Ty si to hezky užívej, zkus vypnout hlavu, já si teda tentokrát zatím taky nějak extra těhotně nepřipadám, tak třeba je to naopak dobré znamení
. Moc bych Ti to přála
.
@Lucinta jeeee, moooc gratuluji
To jsou nádherné zprávy. 🍀 🍀 🍀 Jak se cítíš? ![]()
Já toho mám teď nad hlavu.
do toho se mi mrňousek protahuje do žebra a jak už nemá moc místa, tak to občas bolí
Úspěšně jsme překonali tyden a den těhotenství s dcerou, tak nás těší, že tentokrát by to mohlo dopadnout, aby se pěkně „dopekl“ v bříšku.
i když si už říkám, že klidně může jít dřív, než v termínu, že už jsem dost unavená a bolavá
🤭 🫣 🫣 🫣
@Lucinta Ahoj Luci to je super, hezky odpočívej 😊 ![]()
S tím strachem to je hrozný že, prvně máme strach aby byly embrya, pak aby byl pozitivní test, pak zas aby byl utz v pohodě. Myslím že žena co podstupuje ivf asi strach mít nepřestane 🙈 ale nezbyde nam nic než věřit že je všechno tak jak má a že i na nás se konečně usměje štěstí ![]()
Děkuji za povzbuzení, v pátek se ukáže no ![]()
@Riki96
Ahojky, moc děkuji 🙏🏼 zatím se raduji pouze opatrně… Vývoj je zatím poprvé ukázkový, testy, hcg z krve odpovídalo, dokonce prý luxusní, tak z toho má člověk dobrý pocit, ale vše asi rozhodne v úterý kontrolní utz, zda je ten náš bojovníček/ce tam kde má a zda vše odpovídá… Mám z toho vitr, asi jako každá z nás po těch všech zklamáních a neúspěchu je to asi přirozená obrana
.
Ale jinak se cítím fajn, řekla bych i lépe než s holčičkou, ráno sice mívám žaludek na vodě, ale nic hrozného a přes den a nejvíc večer a v noci mě trápí žáha, ale to jsem měla i s dcerkou, tak i když je to nepříjemné, tak mě to svým způsobem uklidňuje
.
Chápu, že už je to pro Tebe nepohodlné, ale přesně jak píšeš, jen ať se prďolka dopeče a hlavně Ti přeji ať už je ten závěr klidný a pohodový a hlavně ať jste oba v pořádku a zdraví, to je nejvíc. Dobře vím, jak Ti je, já malou rodila 24.6., tehdy bylo pomalu měsíc v kuse přes 30, 36-38 bylo normální, sotva jsem funěla, nohy oteklý, a jak říkáš, malá se tam uvnitř mrskala jako kapr na souši
. Ale už jen chvilinku a budeš mít ten váš poklad doma
.
@Luci377
Je to Luci přesně tak, jak píšeš. Máme přirozeně a oprávněně strach se i radovat… ![]()
Já jsem si minulé těhotenství s dcerkou (1.IVF a 1. ET), dávala takové dílčí milníky = jakože, pozitivní test, ok, ale to už párkrát bylo, pozitivní krev, no tak skvělý, utz, je to kde má být?, je a bije srdíčko?, přežít 1. trim, aby byl v pořádku 1., 2. screening, dostat se za pomyslnou hranici, kdy jsou lékaři schopni miminko zachránit, vydržet co nejdéle a nejlépe do porodu…
Pomáhalo mi to většinou jen krátce, než se přiblížil den kontroly/vyšetření
, ale raději jsem si dávala takové postupné kroky a cíle na odškrtnutí…
Ty si hezky užívej oddych a na pátek budu držet pěsti
🍀
.
Tak holčičky, mám první fotečku té naší bublinky, je kde má být a vše odpovídá.
Za 2 týdny máme kontrolu na srdíčko ❤️.
Tak snad se bublinka bude dál držet 🙏🏼 ❤️ 🍀.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď