Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Luci377
Luci, na zitra držím vše co mám a posílám trochu té pozitivní těhotenské energie, aby jsi našla // 🙏🏼 ❤️ 🍀. Myslím na Tebe
.
Ahoj holky, tak já dneska takhle. Úplně jsem to ořvala, nechce se mi tomu vůbec věřit 🥹 nepřijde vám ta čárka na 11dpt moc slabá? Hlavně na tom plastovým testu?
@Luci377
Ahoj Lucinko, to je krásná zpráva po ránu, moc a moc bych Ti přála, aby to bylo v pořádku a čárečka sílila
🍀 ❤️. Každá jsme jiná a každé se to hcg začne z krve vyplavovat do moče prostě jinak.
Teď musí sílit
.
Koukám na svůj test 11. DPT a měla jsem podobný
.
Barvičku testu máš krásnou, fialovo/ruzovou, žádná do šediva, věřím, že to bude dobré 🍀 ❤️ 🙏🏼.
Ja na jiných testech, než mamačích měla pěknou čárku až jsem měla na mama stejnou jako kontrolní
… prostě mama testy za mě nejlepší a nejvíce barviva. Mám z Tebe velkou radost
.
@Luci377 za mě krásná čárka
juchuuuu, at siliiiii i nadále
ten plastový test neznám, ale mama testem mam natestovano dost a proste si myslim, ze super čárka… navíc treba v mém pripade, ja mela čárku tmavší nez jedna známá… a nakonec ona mela v krvi vic HCG, proste tam hraje roli taky, jak se to uvolňuje do moci, každému jinak… ![]()
@Luci377 Luci ten plastový pokud je to taky mamatest, mi taky předtím udělal slabou tu čárku oproti papírku
Držím pěsti at sílí dál
![]()
@Luci377 jupíííí jen tak dál Lucíí
![]()
Holky mám z vás strašnou radost a držím všechno co mám ať to dobře dopadne!!
![]()
Holky děkuji za uklidnění. Trochu se ta druhá čárka ještě vybarvila i na tom plastovým. Ten je z actionu, ale dnes půjdu dokoupit ještě mamatesty. Doma už nic nemám a cítím že budu mít potřebu to kontrolovat jestli tam pořád je 🙈
Děkuji za přáníčka, doufám že se bude držet a nepustí 🙏🏽 ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.