Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Luci377
Luci, na zitra držím vše co mám a posílám trochu té pozitivní těhotenské energie, aby jsi našla // 🙏🏼 ❤️ 🍀. Myslím na Tebe
.
Ahoj holky, tak já dneska takhle. Úplně jsem to ořvala, nechce se mi tomu vůbec věřit 🥹 nepřijde vám ta čárka na 11dpt moc slabá? Hlavně na tom plastovým testu?
@Luci377
Ahoj Lucinko, to je krásná zpráva po ránu, moc a moc bych Ti přála, aby to bylo v pořádku a čárečka sílila
🍀 ❤️. Každá jsme jiná a každé se to hcg začne z krve vyplavovat do moče prostě jinak.
Teď musí sílit
.
Koukám na svůj test 11. DPT a měla jsem podobný
.
Barvičku testu máš krásnou, fialovo/ruzovou, žádná do šediva, věřím, že to bude dobré 🍀 ❤️ 🙏🏼.
Ja na jiných testech, než mamačích měla pěknou čárku až jsem měla na mama stejnou jako kontrolní
… prostě mama testy za mě nejlepší a nejvíce barviva. Mám z Tebe velkou radost
.
@Luci377 za mě krásná čárka
juchuuuu, at siliiiii i nadále
ten plastový test neznám, ale mama testem mam natestovano dost a proste si myslim, ze super čárka… navíc treba v mém pripade, ja mela čárku tmavší nez jedna známá… a nakonec ona mela v krvi vic HCG, proste tam hraje roli taky, jak se to uvolňuje do moci, každému jinak… ![]()
@Luci377 Luci ten plastový pokud je to taky mamatest, mi taky předtím udělal slabou tu čárku oproti papírku
Držím pěsti at sílí dál
![]()
@Luci377 jupíííí jen tak dál Lucíí
![]()
Holky mám z vás strašnou radost a držím všechno co mám ať to dobře dopadne!!
![]()
Holky děkuji za uklidnění. Trochu se ta druhá čárka ještě vybarvila i na tom plastovým. Ten je z actionu, ale dnes půjdu dokoupit ještě mamatesty. Doma už nic nemám a cítím že budu mít potřebu to kontrolovat jestli tam pořád je 🙈
Děkuji za přáníčka, doufám že se bude držet a nepustí 🙏🏽 ![]()
Ahojky holky tak jsem dnes byla na krvi a hodnotu mám 1111.3
Ještě jsem dostala další léky a na utz jdu 22.6. ![]()
Jak vy se máte? Něco nového?
@Luci377
Ahoj Lucí, no tak to je opravdu krásný
😍. Potichoučku gratuluji. Vidíš to, já jsem měla 13. den po transferu 4denniho embryjka 444 a dr mi říkala, jaká je to luxusní hodnota, tak tedy 1111 je mega luxusní
. Mam velikou radost ❤️ a jen tak dál 🙏🏼.
Já mám ultrazvuk 16.6., to už budu v 8.tt, tak už by měl být hezký posun a hlavně srdíčko… Mám z toho samozřejmě strašný strach
. Snažím se doufat, věřit a modlím se za to, aby bylo všechno v pořádku 🙏🏼 ❤️ 🍀.
Je fajn, že budeš takto kousek za mnou a že tu budu mit eventuálně parťačku na to přečkat vždy do další kontroly. ![]()
@Lucinta Ahoooj 🙂 to jsi mě potěšila. A byla jsi pak ještě někdy znovu na krvi? Já pořád přemýšlím jestli jít ještě jednou nebo se na to vyprdnout ![]()
Jeee no to je super, to fakt budem mít tak, že prvně vždycky půjdeš ty a pak chvíli na to já
budem v tom spolu.
Věřím že utz bude super a srdíčko uvidíš
i když tvůj strach chápu ![]()
@Luci377
Až mě to samotnou překvapilo, tak jsem to zvládla bez kontrolního odběru 😇… Ja jsem pak měla za tyden rovnou utz před posledni infuzi Intralipidu. Tak jsem si ten týden udělala pro kontrolu jen doma test a pak uz jsem věděla, že to klaplo a miminko je kde má byt… Teď už je to čekání takové horší, že si uvědomuji, že to muže byt dobré, ale nemusi.
![]()
Asi prostě po tolika zklamáních je to takové přirozené, že máme obavy.
Ano ano, budu moc ráda, když v tom budeme spolu
. Držím našim bojovníčkum všechno co se dá, ať si to vybojuji až k nám do náruče 🙏🏼 🍀 ❤️.
Ahoj holky, jdu s dotazem. Na Ketu 5denního embrya jsem byla v pátek 5.6… už 3 dny mám na testu slabou čárku… Od včera mi tlačí v podbřišku a přijde mi jako kdybych měla dostat MS. Nikdy jsem to takhle neměla. Máte s tím nějaká zkušenost?
děkuji a jinak přeji všem hodně štěstí
:čtyřlístek:
@Lucinta a @Luci377 Holky, já vám oběma moc moc moc gratuluji a držím palce, aby bylo vše tak, jak má.
![]()
@Dakanka Myslím, že jsem takový pocit měla. Lehce jsem i špinila, ale téměř hned to přešlo. Tak držím palce, aby čárka jenom sílila ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď