IVF/KET 2025

Napsat příspěvek
Velikost písma:
650
3.7.26 16:43

@Lucii_V Lucinko 🥹 mám radost :srdce: tfuj tfuj 🍀 ať je vše v pořádku 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
3.7.26 17:31

@Luci377 moc děkuju Luciii :srdce: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.7.26 17:42

Ahoj holky,

Tak jsem tu měla rozepsanou zprávu a asi se neposlala, tak znovu 😅.

Naposledy jsem psala asi kdyz mi potvrdily těhotenství. Uz je to doba. A tak vam chci všem pogratulovat k těhotenství nebo miminkům a všem ostatním držím moc moc palečky 😍 🙏🏽 🩷.

My už máme doma 3 týdenní princeznu, která přišla na svět plánovaným CS, i přes to, že jsem chtěla VBAC ale musela bych se sama rozrodit, aby mě nechaly přirozeně porodit. Bohuzel se tak nestalo.

CS byl pro mě zase hrozny. Horší, než první akutní. Uz v životě ne 🙈.

Stále doma nemáme uspořádaný nějaký režim. Nedaří se mi to zatim nějak skloubit i se starším synem. Zitra už nám jde tatínek do práce, a tak nevim, jak to vsehcno zvládnu. Musim 🙈 🙏🏽.

Jinak malička de nam narodila bez konečníku, tak to mame o chlup složitější a stresující. Bude ji čekat operace a hned po porodu mi jo odvezli do Motola. Nastesti mi ji vrátily zpět. No co vám budu povídat. Strach střídá bezmoc.

Tak se všichni držte a hodně štěstí 🙏🏽 😍.

• Citovat
  • Upravit
172
6.7.26 08:47

Jůů ahoj, moc gratuluju k holčičce, mrzí mě že tam byly a jsou komplikace, ale hlavně že jste to zvládly a obě jste v pořádku :srdce: :srdce: Držím moc palce aby operace byla úspěšná a maličká byla úplně fit šťastné děťátko :srdce: :srdce: :srdce: Drž se, věřím že všechno bude dobré :hug: :srdce: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.7.26 12:49

@Lucii_V
Moc děkujeme 🙏🏽 😍

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.7.26 07:17

Holky, kolik jste, prosím, platily v Clayo za další transfery?

• Citovat
  • Upravit
5706
7.7.26 08:35
@Anonymní píše: Více

Dle ceníku je KET za 16k. Pokud chceš embryoglue, tak je to pak tuším nějak 20500.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.7.26 08:51

@Gracetheworld Děkuji moc za odpověď. Byla bys mi, prosím, ochotná poslat jejich ceník na email matylda@crfreenet.org? Nebo kdokoliv jiný? Moc prosím. :andel:

• Citovat
  • Upravit
5706
7.7.26 08:55

Večer na to mrknu, jsem teď v práci a ceník mám tuším někde doma s ostatními materiály z kliniky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2281
7.7.26 09:01

Ahojky, dle platného ceníku ;).
Basic bez ničeho je 16k,
Optimal je za 24k je tam kultivace v embryo glue, asistovaný hatching, na to mají svou metodu a transfer s EG.
Když chceš zkusit asset = máš dost embryí, aby se zkusila dát asynchronně (např. 3.+5. den) a pokrylo se eventuálně implantační okno, ten je za 28k.
Ceník mají volně přístupný na stránkách u balíčků.
My teď z jejich Optimalu čekáme druhé miminko 😇. Jsem v 11.tt.
Já je chválím kudy chodím, hlavně za přístup každého koho jsme tam potkali. Jinak ceny mají srovnatelné s klinikou, kam jsme chodili 20-25.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2281
7.7.26 09:06

Ahojky, moc děkujeme za zprávu a gratuluji Ti k holčičce. Mrzí mě, že máte start o něco komplikovanější, ale věřím, že vše bude brzy v pořádku a malinká Vám bude dělat jen samou radost :hug: :kytka: ❤️. Přeji Ti hodně sil, ať vše spolu hezky zvládnete a pak bych Vám moc přála, aby jste si mohli všichni užívat ve zdraví každý společný den ❤️ 🙏🏼 🍀.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.7.26 12:43

@Lucinta
Moc děkujeme 😍

• Citovat
  • Upravit
2281
14.7.26 17:22

Tak holky mě tohle těhotenství asi trefí… včera jsem byla na odběry ke screeningu a od 10h jsem opět začala špinit starší krví a pak do hněda… 12tt, takže mi blesklo hned hlavou, že že to je v pr…
Tak jsem přijela z odběrů, počkala až bude otevřeno na gynekologii a vyrazila tam, tlak 160/90, stres, panika, očekávala jsem to nejhorší…
Už mi jelo hlavou, že to snad není ani možný, že mám po odběrech na screening a tohle.
Viděla jsem ale něco, co jsem nečekala, už mi tam řádí krásné miminko, mrskalo sebou a mělo se čile k světu 🥹, až jsem se od radosti rozplakala. Jen tedy jeden hematom se vstřebal a vznikl další na jiném místě :zed:, ale prý je už vysoce nepravděpodobné, že by krvácení mohlo sebou vzít miminko a způsobit potrat, že je to i hormonálně podmíněno, že mi vlastně vynechává 3. menstruace a že to prostě muže být jedno s druhým, ale miminko je v pořádku 🙏🏼 ❤️ 🍀.
Tak příští týden screening…
Snad bude vše v pořádku, ať si mužu alespoň částečně oddychnout 🙏🏼.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
14.7.26 18:46

@Lucinta Lucíííí zrovna dneska jsme se bavily s kámoškou co má tenhle týden rodit že vlastně se budem bát celou dobu, i když to třeba je iracionální tak hlava jede.. hlavně při ivf, hlavně po špatných zkušenostech. Díky Bohu že jste v pořádku ty i miminko a věřím a držím palce, ať je to tak pořád :srdce:
U nás teda nevím jestli jsem vystresovanější já nebo manžel, já samozřejmě při každým píchnutí čekám krev a konec, on zase mě nechce pustit ani na 2 h cestu autem (jako spolujezdec) :D že minule se to přesně v tuhle dobu podělalo a tak radši být doma v klidu a nic nepokoušet… Je to fakt těžký no… Nezbývá než doufat, že to dobře dopadne. Ono to stejně dopadne jak má ať už cestovat budeme nebo ne, viď…

Moc na tebe myslím :srdce: A jinak jak se cítíš? Máš nějaké nevolnosti a tak? Mě pořád znervózňují ty občasné křeče v břiše a teď jsem zjistila že se mi krátí dech :D Když jdu a u toho si povídám tak se zadýchávám tak je to vtipný :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5132
14.7.26 20:14

@Lucinta tak hlavně že je všechno v pořádku. Jo tyhle strachy šou hrozny já Spinila skoro po každým stěru protože sem si píchala ten heparin. A jak píše Lucii strach bohužel nepřejde 🙈 jiný žensky to nepoznaj když se jen Otrou o trenky a čekaji. Já teď třeba panikarila zhruba týden Málej 10 dní nekakal tak dnes dostal čípek sice kakal ale z mýho usměvavýho chlapecka bylo ubreceny neštěstí ale už se zacina zas srovnávat teď usnul tak bude snad zase spát až do rána :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.