Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Dakanka
Ahojky, také jsem to tak nějak měla, že mě i občas pobolivalo břicho a 9 dni po Ketu jsem i zakrvácela a bylo to/je to dobré 🙌🏻 ❤️ 🍀. Tak budu moc držet palce, ať je to tak i u Tebe 🍀.
@Lucinta ahoj držím pesticky na dnešní utz a snad nám posles i fotecku ![]()
@Srabek
Ahojky, moc děkuji, ano, fotečku posílám. Miminko se má čile k světu, srdíčko bilo jako o život a vše odpovídá 7+3/8tt. Tak za 2 týdny na kontrolu ke své gyn a pak uz jsem objednaná na 1. screening a prenascan.
Tak kéž by vše šlo dál tak jako do teď 🙏🏼 🍀 ❤️.
@Lucinta awww to je úžasný, jen tak dál
![]()
Já jdu ve čtvrtek na KET a dneska jsem si vzpomněla že vlastně doktorka chtěla dát intralipidy tak myslím že na to zapomněli.. Volala jsem tam a mám prý přijít zítra. Jen nevím jestli to není už pozdě - ty jsi šla Luci pár dní před, viď?
@Lucii_V
Luci, já jsem měla tuším 5 dni před, ALE, co tak vím, tak chodí holky různě a ten týden před Ket je v pohodě, tak bych se netrapila přesným termínem, pak po Ketu se jde týden po a 3 týdny po a to má podle mě větší význam, aby to bylo správně načasované. Budu na Tebe moc myslet a držím co se dá 🍀 ❤️ 🙏🏼.
@Lucinta Luci to je krása 😍 určitě vše půjde stejně dobře jako do teď
moc ti to přeju
zasloužíš si to
@Lucii_V Luci držím moc pěsti ať se k nám taky konečně přidáš
já byla na intralipidy 6 dní před transferem, po už jsem pak kvůli dovolené neměla.
@Luci377 @Jane486 @Lucinta holky moc moc děkuju
No já právě jdu den před transferem tak mi to přijde divný.. a tak možná to bude ok, jinak by mi asi rovnou řekli že to už nemá cenu tak že dáme až po
@Lucinta no super v to jsem úplně doufala ❤️moc se za tebe těším.. ať mas za par měsíců tolik starosti co já ![]()
Ahojky všem, moc gratuluji za vysněné 2 čárky a těm co čekají přeji jen úspěch.
Ja byla dnes 13. Den po 5denni embryu na krvi a hodnota je 145,2. Nejsem si jista jestli to není málo
po tech všech neúspěších co máme za sebou se bojím
@Srabek
Děkuji, to víš, říkám si, že k té naší témeř 4 lete tryskomyšce to bude celkem “zajímavé” mít miminko. Ale s ohledem na to, jak moc si miminko přeje a jak moc se na něj těší, tak ro bude určitě veliká pomocnice 🥹. Člověk si rychle odvykl od toho, že to úžasně spící miminko, od půl roku vstávalo v noci ā hodinku a otravovali nás všechny 3 Sofinky zoubky a reakce po očkování a teploty u stoliček, atd atd atd…
Teď nás tedy občas potrápí noční můry a živé sny, ale to se snad taky srovná. Na miminko se všichni těšíme. Malá byla nespavec od 3 měsíců, tak jsem zvědavá, zda to bude s druhým děťátkem stejné, nebo bude na maminku “hodnější”.
A jakpak se cítíš? Jak se s miminkem sžíváte a jak se vám daří? Malá je určitě velká hrdá sestřička a pomáhá. Na to se třeba opravdu těším, že se bude malá zapojovat a bude mít takový ten “důležitý” pocit. 😇
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď