IVF/KET 2025

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2352
13.6.26 22:35

@Dakanka
Ahojky, také jsem to tak nějak měla, že mě i občas pobolivalo břicho a 9 dni po Ketu jsem i zakrvácela a bylo to/je to dobré 🙌🏻 ❤️ 🍀. Tak budu moc držet palce, ať je to tak i u Tebe 🍀.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2352
13.6.26 22:42

@Nienor1
Moc děkujeme :hug: :kytka: ❤️.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5132
16.6.26 10:31

@Lucinta ahoj držím pesticky na dnešní utz a snad nám posles i fotecku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2352
16.6.26 16:51

@Srabek
Ahojky, moc děkuji, ano, fotečku posílám. Miminko se má čile k světu, srdíčko bilo jako o život a vše odpovídá 7+3/8tt. Tak za 2 týdny na kontrolu ke své gyn a pak uz jsem objednaná na 1. screening a prenascan.
Tak kéž by vše šlo dál tak jako do teď 🙏🏼 🍀 ❤️.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
16.6.26 18:42

@Lucinta awww to je úžasný, jen tak dál :srdce: :srdce: :srdce:
Já jdu ve čtvrtek na KET a dneska jsem si vzpomněla že vlastně doktorka chtěla dát intralipidy tak myslím že na to zapomněli.. Volala jsem tam a mám prý přijít zítra. Jen nevím jestli to není už pozdě - ty jsi šla Luci pár dní před, viď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2352
16.6.26 19:17

@Lucii_V
Luci, já jsem měla tuším 5 dni před, ALE, co tak vím, tak chodí holky různě a ten týden před Ket je v pohodě, tak bych se netrapila přesným termínem, pak po Ketu se jde týden po a 3 týdny po a to má podle mě větší význam, aby to bylo správně načasované. Budu na Tebe moc myslet a držím co se dá 🍀 ❤️ 🙏🏼.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1500
16.6.26 19:41

@Lucinta moc moc gratuluji :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1500
16.6.26 19:42

@Lucii_V držím pěsti :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
705
16.6.26 19:46

@Lucinta Luci to je krása 😍 určitě vše půjde stejně dobře jako do teď :hug: moc ti to přeju :srdce: zasloužíš si to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
705
16.6.26 19:47

@Lucii_V Luci držím moc pěsti ať se k nám taky konečně přidáš :srdce: já byla na intralipidy 6 dní před transferem, po už jsem pak kvůli dovolené neměla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
16.6.26 20:57

@Luci377 @Jane486 @Lucinta holky moc moc děkuju :srdce: No já právě jdu den před transferem tak mi to přijde divný.. a tak možná to bude ok, jinak by mi asi rovnou řekli že to už nemá cenu tak že dáme až po

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5132
16.6.26 21:11

@Lucinta no super v to jsem úplně doufala ❤️moc se za tebe těším.. ať mas za par měsíců tolik starosti co já :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
705
18.6.26 13:48

@Lucii_V Luci myslím na tebe 🍀 🩷

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
18.6.26 16:24

Ahojky všem, moc gratuluji za vysněné 2 čárky a těm co čekají přeji jen úspěch.
Ja byla dnes 13. Den po 5denni embryu na krvi a hodnota je 145,2. Nejsem si jista jestli to není málo :? po tech všech neúspěších co máme za sebou se bojím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2352
18.6.26 21:16

@Srabek
Děkuji, to víš, říkám si, že k té naší témeř 4 lete tryskomyšce to bude celkem “zajímavé” mít miminko. Ale s ohledem na to, jak moc si miminko přeje a jak moc se na něj těší, tak ro bude určitě veliká pomocnice 🥹. Člověk si rychle odvykl od toho, že to úžasně spící miminko, od půl roku vstávalo v noci ā hodinku a otravovali nás všechny 3 Sofinky zoubky a reakce po očkování a teploty u stoliček, atd atd atd…
Teď nás tedy občas potrápí noční můry a živé sny, ale to se snad taky srovná. Na miminko se všichni těšíme. Malá byla nespavec od 3 měsíců, tak jsem zvědavá, zda to bude s druhým děťátkem stejné, nebo bude na maminku “hodnější”.

A jakpak se cítíš? Jak se s miminkem sžíváte a jak se vám daří? Malá je určitě velká hrdá sestřička a pomáhá. Na to se třeba opravdu těším, že se bude malá zapojovat a bude mít takový ten “důležitý” pocit. 😇

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.