Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Lucinta a kolik dneska jsi?😊 mam strašnou radost, at je vše v pořádku až do konce ❤️ gratulujuuuu ![]()
@Jane486
Moc a moc děkuju, teprve 5+3, za 14 dní kontrola srdíčka, pak se snad o kousíček zase uklidním. Mám pocit, že to do teď utíkalo rychlostí blesku a teď se to vleče
. Nejraději bych věděla hned, že je všechno v pořádku 🙏🏼 ❤️ 🍀.
@Lucinta to čekání na každou tu kontrolu byl des 🙈 ale urcite bude vše v pořádku
ja se maličko uklidnila až po 2 screeningu 🙈
@Jane486
To máš Jani pravdu, já jsem to tak měla i s holčičkou, že jsem se uklidnila nejvíc po prvním a druhém sceeningu. Jsou to vždy nervy
.
Nezbývá než dál doufat a věřit… 🍀 🙏🏼 ❤️
@Lucii_V
Moc děkuji, Luci, také máme velikou radost, ale snažíme se zůstávat nohama na zemi… a věřit, že si k nám konečně druhátko našlo cestu a už s námi zůstane ❤️ 🙏🏼 🍀.
@Lucinta já si vždycky po úspěchu říkala ze sem čekala na to správně miminko, který si nás vybralo. Mě upřímně ten strach nepřesel ještě dnes a to už je malymu 3 tydny ![]()
@Srabek no on už bohužel nepřejde nikdy… strach o dítě je ten největší a na vzdycky… jinak moc užívejte ![]()
@Srabek
Tomu naprosto rozumím a chápu, mě s malou ještě nepřešel a myslím si, že ani nikdy nepřejde… když vidím moji maminku, jaké má o nás všechny obavy a babičky ani nemluvím
. Je to přesně tak, jak píše @Jane486, ten strach už nás nepřejde nikdy 😇.
Ať se vám s malým daří a ať proplouváš šestinedělím s lehkostí a klidem
.
@Lucinta to je krásný Luci 😍 :smiling_face_with3_hearts: držím pěsti ať jde vše jak má ✊🏽 🍀
Já jsem dnes 9dpt a od včerejšího večera mám migrénu. Vždy ji mívám před ms takže to nejspíš zase nevyšlo 🥺 😔 taky jsem včera rano trošičku špinila.
Zítra letíme domu z dovolené a v pátek mám v plánu testovat ![]()
@Luci377 migrena a spineni nemusí znamenat nic špatného u mě mírne zaspineni vždy znamenalo úspěch. Migrény i když na ne netrpim sem měla v každým těhotenství. Držím pesticky
@Luci377
Ahoj Lucí, moc děkuji za milé přání
. A k Tvé druhé části zprávy, já jsem teď přesně 9. DPT měla náběh na migrénu a taky jsem zašpinila dokonce proužkem krve kalhotky a špinila jsem téměř celý den a téměř po každém utření po wc. Měla jsem i v propouštěcí zprávě, že to je známka implantace. Taky jsem si říkala, že to je v pr…deli a vidíš to, jen se zavrtávala bublinka. Budu moc a moc držet palce na pátek 🙏🏼 🍀 ❤️. A zítra šťastný návrat domů
.
Příspěvek upraven 03.06.26 v 12:28
@Luci377 Luco neházej flintu do žita
Já trpím teď na bolest hlavy/migrénu minimálně 2× do měsíce
Držím pěsti ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď