IVF/KET 2025

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1500
2.6.26 13:20

@Lucinta a kolik dneska jsi?😊 mam strašnou radost, at je vše v pořádku až do konce ❤️ gratulujuuuu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2352
2.6.26 14:06

@Jane486
Moc a moc děkuju, teprve 5+3, za 14 dní kontrola srdíčka, pak se snad o kousíček zase uklidním. Mám pocit, že to do teď utíkalo rychlostí blesku a teď se to vleče :roll: :oops:. Nejraději bych věděla hned, že je všechno v pořádku 🙏🏼 ❤️ 🍀.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2352
2.6.26 14:07

@Srabek
Moc děkuji 🙏🏼 ❤️ 🍀.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1500
2.6.26 17:33

@Lucinta to čekání na každou tu kontrolu byl des 🙈 ale urcite bude vše v pořádku :srdce: ja se maličko uklidnila až po 2 screeningu 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
236
2.6.26 18:27

@Lucinta Gratulujuuu! mám strašnou radost Lucii! Jen tak dál :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2352
2.6.26 19:06

@Jane486
To máš Jani pravdu, já jsem to tak měla i s holčičkou, že jsem se uklidnila nejvíc po prvním a druhém sceeningu. Jsou to vždy nervy :roll:.
Nezbývá než dál doufat a věřit… 🍀 🙏🏼 ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2352
2.6.26 19:08

@Lucii_V
Moc děkuji, Luci, také máme velikou radost, ale snažíme se zůstávat nohama na zemi… a věřit, že si k nám konečně druhátko našlo cestu a už s námi zůstane ❤️ 🙏🏼 🍀.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5132
2.6.26 20:12

@Lucinta já si vždycky po úspěchu říkala ze sem čekala na to správně miminko, který si nás vybralo. Mě upřímně ten strach nepřesel ještě dnes a to už je malymu 3 tydny :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1500
2.6.26 22:02

@Srabek no on už bohužel nepřejde nikdy… strach o dítě je ten největší a na vzdycky… jinak moc užívejte :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2352
2.6.26 23:13

@Srabek
Tomu naprosto rozumím a chápu, mě s malou ještě nepřešel a myslím si, že ani nikdy nepřejde… když vidím moji maminku, jaké má o nás všechny obavy a babičky ani nemluvím :oops:. Je to přesně tak, jak píše @Jane486, ten strach už nás nepřejde nikdy 😇.
Ať se vám s malým daří a ať proplouváš šestinedělím s lehkostí a klidem :hug: :kytka:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
705
3.6.26 10:11

@Lucinta to je krásný Luci 😍 :smiling_face_with3_hearts: držím pěsti ať jde vše jak má ✊🏽 🍀

Já jsem dnes 9dpt a od včerejšího večera mám migrénu. Vždy ji mívám před ms takže to nejspíš zase nevyšlo 🥺 😔 taky jsem včera rano trošičku špinila.
Zítra letíme domu z dovolené a v pátek mám v plánu testovat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5132
3.6.26 10:49

@Luci377 migrena a spineni nemusí znamenat nic špatného u mě mírne zaspineni vždy znamenalo úspěch. Migrény i když na ne netrpim sem měla v každým těhotenství. Držím pesticky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2352
3.6.26 12:24

@Luci377
Ahoj Lucí, moc děkuji za milé přání :hug:. A k Tvé druhé části zprávy, já jsem teď přesně 9. DPT měla náběh na migrénu a taky jsem zašpinila dokonce proužkem krve kalhotky a špinila jsem téměř celý den a téměř po každém utření po wc. Měla jsem i v propouštěcí zprávě, že to je známka implantace. Taky jsem si říkala, že to je v pr…deli a vidíš to, jen se zavrtávala bublinka. Budu moc a moc držet palce na pátek 🙏🏼 🍀 ❤️. A zítra šťastný návrat domů :hug: :kytka:.

Příspěvek upraven 03.06.26 v 12:28

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2916
3.6.26 12:26

@Luci377 Luco neházej flintu do žita :) Já trpím teď na bolest hlavy/migrénu minimálně 2× do měsíce :) Držím pěsti :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1500
3.6.26 15:46

@Luci377 ja taky zakrvácela presne 9 den po ket :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.