IVF/KET 2025

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5120
20.5.26 10:46

@eM00 Ahoj hlavně žádný strachy jak u malý tak u malyho sem začala postupně vysazovat a v obou případech bez problému. Ono už ho snad od 10tt nepotrebujes vůbec a nechávají to jen pro jistotu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2237
20.5.26 12:43

Holčičky, já tomu teda pořád nějak “pro jistotu” odmítám úplně uvěřit… ale od rána bylo samé dloubání a píchání a tak jsem si říkala, že buď dobrý, nebo blbý… a zkusila po 6h plus od ranního opět test a ono asi dobrý, zase poskočil :andel: ❤️ 🙏🏼 🍀.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
20.5.26 16:21

@eM00 já bych to asi taky dělala postupně, byla bych asi víc v klidu než s tím seknout ze dne na den :nevim:

@Lucinta 🤩 ✊🏽 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1459
20.5.26 16:23

@Lucinta ja tě taaaak strašně chapu, ja ten poslední transfer udělala vzdycky test a jen na chvíli me to uklidnilo… a porad jsem cekala, kdy přestane sílit… a nevěřila jsem… a nakonec to proste bylo ono :srdce:

Mam radost a strasne drzim, vše co můžu, at zůstane až do porodu :srdce: :hug: sílí krásně :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2676
20.5.26 16:23

@Luci377 Progesteron mam postupně :)
Ten prednison jsem i s malým tenkrát vysadila najednou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
20.5.26 16:24

@eM00 tak na druhou stranu pokud ti to tak řekl doktor tak určitě ví co dělá 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2676
20.5.26 16:49

Dekuju všem, ale holky, co jste myslely, že jste vysazovaly postupně Prednison nebo Progesteron? :D

@Jane486 Citim se dobře :) Příští týden mám screening, tak se modlim at je všechno v pořádku ✊🏻 🍀 (ťuk ťuk ťuk) :srdce:
Co ty? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
20.5.26 16:59

@Lucinta Ahoj, moc ti držím palce! Přesně před rokem jsem taky testovala několikrát denně a psala sem. Květen je dobrý měsíc ;) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1459
20.5.26 19:41

@eM00 tak to je super, moc držím pěsti na screening a dej vědět :srdce: ja začínám 35tt, tak už se blíží finálová rovinka :mrgreen: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2676
20.5.26 19:46

@Jane486 Wow to to uteklo :srdce: Tak at jste hlavně zdraví :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2237
20.5.26 19:49

@eM00
Ja teda vysazovala postupně i to i to… Prednison v 9tt a Progesteron ve 12tt. Ale asi je to doktor od doktora… Ja vysazovala tak, jak mi rekla dr v centru a to ze mi muj gynekolog, kam jsem chodila na kontroly cele těhu rekl, ze muzu v 9tt vysadit jsem absolutně neprožívala a neřešila :lol: :mrgreen:. Takže ve finále bych to udělala hlavně tak, aby ses cítila v pohodě. :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2237
20.5.26 21:14

Holčičky, jsem magor já vím, ale mě ty testy prostě uklidňují… A nekouřím, nepiju, tak prostě čurám na testy no 🤣 🤣 🤣.

Chtěla jsem před spaním zkontrolovat Bublinku, že se mnou pořad je a čárka nabíhala krásně hned a fialová a tak jsem se osmělila na digitál a… 🥹 celá se klepu a dneska se mi bude spát moc hezky :andel:. Po 2 letech na Clear Blue vidim konečně + a 1-2tt… Prosím zůstaň, bublinko 🙏🏼 ❤️ 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
20.5.26 21:20

@Lucinta nejsi magor, pokud tě to uklidňuje tak testuj klidně 10× denně :D moc ti to přeju Luci a doufám že se k tobě brzo přidám 🙏🏽

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2237
20.5.26 21:38

@Luci377
Tak moc bych Ti to Lucinko přála 🙏🏼 🍀 ❤️. Držím všechno co mám 🙌🏻. Já snad začnu věřit @Diem16, že je květen dobrý měsíc 🍀.
Tak ať tu mám brzy parťačku :hug: :kytka:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2237
21.5.26 07:15

Holčičky, tak tentokrát to snad biochemko opravdu není 🙏🏼 ❤️ 🍀 🥹.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.