Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@eM00 Ahoj hlavně žádný strachy jak u malý tak u malyho sem začala postupně vysazovat a v obou případech bez problému. Ono už ho snad od 10tt nepotrebujes vůbec a nechávají to jen pro jistotu
Holčičky, já tomu teda pořád nějak “pro jistotu” odmítám úplně uvěřit… ale od rána bylo samé dloubání a píchání a tak jsem si říkala, že buď dobrý, nebo blbý… a zkusila po 6h plus od ranního opět test a ono asi dobrý, zase poskočil
❤️ 🙏🏼 🍀.
@eM00 já bych to asi taky dělala postupně, byla bych asi víc v klidu než s tím seknout ze dne na den ![]()
@Lucinta 🤩 ✊🏽 🍀
@Lucinta ja tě taaaak strašně chapu, ja ten poslední transfer udělala vzdycky test a jen na chvíli me to uklidnilo… a porad jsem cekala, kdy přestane sílit… a nevěřila jsem… a nakonec to proste bylo ono ![]()
Mam radost a strasne drzim, vše co můžu, at zůstane až do porodu
sílí krásně ![]()
@Luci377 Progesteron mam postupně ![]()
Ten prednison jsem i s malým tenkrát vysadila najednou ![]()
@eM00 tak na druhou stranu pokud ti to tak řekl doktor tak určitě ví co dělá 🙂
Dekuju všem, ale holky, co jste myslely, že jste vysazovaly postupně Prednison nebo Progesteron? ![]()
@Jane486 Citim se dobře
Příští týden mám screening, tak se modlim at je všechno v pořádku ✊🏻 🍀 (ťuk ťuk ťuk) ![]()
Co ty? ![]()
@Lucinta Ahoj, moc ti držím palce! Přesně před rokem jsem taky testovala několikrát denně a psala sem. Květen je dobrý měsíc
![]()
@eM00 tak to je super, moc držím pěsti na screening a dej vědět
ja začínám 35tt, tak už se blíží finálová rovinka
![]()
@eM00
Ja teda vysazovala postupně i to i to… Prednison v 9tt a Progesteron ve 12tt. Ale asi je to doktor od doktora… Ja vysazovala tak, jak mi rekla dr v centru a to ze mi muj gynekolog, kam jsem chodila na kontroly cele těhu rekl, ze muzu v 9tt vysadit jsem absolutně neprožívala a neřešila
. Takže ve finále bych to udělala hlavně tak, aby ses cítila v pohodě.
![]()
Holčičky, jsem magor já vím, ale mě ty testy prostě uklidňují… A nekouřím, nepiju, tak prostě čurám na testy no 🤣 🤣 🤣.
Chtěla jsem před spaním zkontrolovat Bublinku, že se mnou pořad je a čárka nabíhala krásně hned a fialová a tak jsem se osmělila na digitál a… 🥹 celá se klepu a dneska se mi bude spát moc hezky
. Po 2 letech na Clear Blue vidim konečně + a 1-2tt… Prosím zůstaň, bublinko 🙏🏼 ❤️ 🍀
@Lucinta nejsi magor, pokud tě to uklidňuje tak testuj klidně 10× denně
moc ti to přeju Luci a doufám že se k tobě brzo přidám 🙏🏽
@Luci377
Tak moc bych Ti to Lucinko přála 🙏🏼 🍀 ❤️. Držím všechno co mám 🙌🏻. Já snad začnu věřit @Diem16, že je květen dobrý měsíc 🍀.
Tak ať tu mám brzy parťačku
.
Holčičky, tak tentokrát to snad biochemko opravdu není 🙏🏼 ❤️ 🍀 🥹.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď