Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@muminek5 no, já naposledy taky neměla odvahu na testování a chtěla jsem si co nejdýl užívat tu naději že to vyšlo, a ono to fakt vyšlo
I když nakonec ZT ale taky jsem před krevním testem necítila nic jiného oproti předchozím pokusům
takže vždycky to může vyjít
a držím tobě i @Lucinta všechno co mám, hrozně moc vám to holky přeju
![]()
@Lucinta Lucinko tfuj tfuj tfuj 🍀 zítra na tebe budu moc myslet 🩷 🙏🏽 ✊🏽
@Lucinta držíme ti s malým Kajou na zítra pesticky včera se narodil tak snad budou ty nejúčinnější ![]()
@Srabek Mooooc gratuluju, ať vám dělá samou radost
![]()
@Lucinta Myslela jsem na tebe Lucí, držím všechno co mám
![]()
Ahoj holčičky, mockrát děkuji za podporu, byl to teď strašný fičak, manželovi jsem zařizovala a pořádala včera tajnou oslavu a ještě v kostýmech, všichni zúčastnění se zapojili a bylo to skvělý… ale poslední týden jsem chodila spát pomalu v 1, vstávala v 7, abych vše zvládala a pak ladila a dochystavala, když manžel nebyl přítomen, nebo spal. Tak teď snad zase bude občas čas
. Ale asi tahle “příprava” na transfer mohla zabrat… neměla jsem absolutně myšlenky, ani čas myslet na to, co se děje… V tu středu jsem ještě v předsálí řešila po tel s manažerem restaurace poslední detaily
. Dneska už mi teda padá pomalu hlava a spím v sedě, ale asi se už konečně natáhnu. Poslední hosté odjeli a já si natáhnu nohy. Zítra mám infuzi Intralipidu a kontrolu progesteronu, tak snad to bude vše ku prospěchu…
@Srabek moc Ti děkuji
a gratuluji ke krásnému chlapečkovi. Ať vám dělá jen samou radost a hlavně ať jste zdraví, celá rodinka.
@Lucii_V @Luci377
Lucinky, moc a moc vám děkuji, a kéž by to konečně vyšlo 🙏🏼 🍀 ❤️. Ať se tu opět rozjede vlna pozitivních zpráv.
Posílám fotky perníčků, kreré jsem pekla a zdobila na oslavu… poprvé jsem pohazovala polevou, byla to piplačka, ale vyšly docela hezky 😇. A taky první a doufám, že ne poslední fotku naší poslední bublinky, druhý den jsem našla 6 🍀 čtyřlístků a + 1 sedmilistek, to jsem fakt nikdy nenašla
.
@Lucinta perníčky nádherné
držím moc moc pěsti a posílám štěstí 🍀 ![]()
@Lucinta míč děkuji měli sme celkem dramaticky porod ze kterého se budu asi dlouho vzpamatovávat, ale sme z nejhoršího venku. Děláš perníčky i na zakázku? Sou nádherný
Budu bublince moc držet palečky ![]()
Tak holčičky, včera skoro nic… Dnes jsem 5. den po Ket 4denní bublinky. A test hezky poskočil 🥹. Uvidíme, co přinesou další dny… Dopo jsem měla 2. Intralipid a odběry na Progesteron…
2 testy - včera a dnes ráno, 1 test - dnešní večerní
, Bublinko naše, prosím zůstaň 🙏🏼 🍀 ❤️.
@Lucinta vidím, krásně poskočilo, a na 5 den úžasný 🤩 ale jelikož známe proklety biochemka…
tak přesně tak, teď hlavně bublinko zůstaň a nepusť se
🙏🏼 🙏🏼 🍀 🍀 🍀 myslim na vás ![]()
@Srabek
No, já bych o svém porodu první holčičky raději ani nepřemýšlela… jinak bych asi druhé nemohla rodit nikdy. V porodnici jsem byla od pondělí (odcházela mi plodová voda a měla jsem kontrakce), tak mi začali ještě ten den vyvolávat porod i kvůli preeklampsii, no vyvolávali mi ho každý den až do pátku, kdy jsem rodila i tak císařem, neotvírala jsem se, kontrakce se každý den stupňovaly k večeru, kdy mi museli přestat dávat vyvolávací tabletky, se slovy, “abych si přes noc odpočinula”. A v pátek ráno se mě i tak ptala doktorka, že pokud bych chtěla rodit přirozeně, tak mi zkusí ještě jinou vyvolávačku a ta určitě zabere…, to už jsem se fakt rozplakala, že už po 5 dnech, co tam nespím a jen přemýšlím a čekám fakt přirozený porod nedám, když sotva stojím na nohou. Tak jsem rodila císařem, ale kdyby ne, tak se ani nepřijde na to, že mi asi vysokým tlakem, kontrakcemi po vyvolávaní porodu každý den, atd rupl nějaký myom, nebo vřed, nebo něco nad dělohou a crčí mi tam v břiše krev.
Malá se narodila nalokaná krve a vody a musela ten první den byt na ventilátoru, strašně jsem se o ni tehdy bála. Manžel o nás obě, obzvlášť když ho pak vyhnali ze sálu, Sofinku převezli za nim, ať je alespoň s nim a pátrali odkud mi to teče, i díky tomu mam jizvu po císaři ne krásných 10cm, ale 25cm… Ale rodit normálně, tak tady dneska asi ani nepíšu tuhle zprávu. Doktorka mi pak říkala, že mam poděkovat Sofince, že se ji nechtělo na svět, že mi zachránila život… A tak to prostě asi na tom světě je, že má všechno svůj důvod a smysl, i když to tak na první dobrou nevypadá… Taky mi trvalo docela dlouho, než jsem si řekla, že to tak bylo, ale s druhym miminkem to tak být nemusí…
Každopádně je skvělé, že jste oba zdraví a spolu a už si malého budete užívat celá rodinka 🙏🏼 ❤️ 🍀. Ať vás provází jen sama radost, štěstí a hojnost. Hlavně pevné zdraví celé rodině 🍀.
Dnešní ranní 🙏🏼 ❤️ 🍀. Bublinko naše drž se prosím zuby nehty
.
@Lucinta Lucinko moc moc držím pěsti 🍀 ✊🏽 mrzí mě co jsi prožila u Sofinky a jsem ráda že to dobře dopadlo ![]()
já byla včera na UTZ a sliznice je necelých 13 mm takže super. Dnes mě čekají intralipidy a večer ovitrelle, od zítra zavádím amelgen. V pondělí jdu na KET a pak budu brát ještě prednison. Nic z toho jsem nikdy předtím neměla tak jsem zvědavá 🤔 jinak koncem příštího týdne letíme do Egypta, tak jsem z toho byla prvně trochu nesvá jestli neposunout transfer ale nakonec jsem si říkala že jestli se to má povest tak se to prostě povede i tam. Doktor o tom ví a říkal že ta dovolená nevadí. Ani koupání v moři. Jen se nesmím moc přehřívat. Tak jsem v klidu a už se i těším 🙂
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.