Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Lucinta Luciii držím všechno co mám!
Hrozně moc doufám v dobré zprávy z testování ![]()
@Lucinta tyjo tak to jsi dobrá, já nestestuju dřív jak 10. dpt jsem hroznej posera. Nejradši bych netestovala vůbec 🙈 😁
Jinak ve středu jsem byla na krvi skrz imunologii (výsledky prý budou cca za 14 dní) a zítra odpoledne mě čeká ta hysteroskopie, sice je to bez narkózy ale i tak jsem z toho nervózní a trochu se bojím. Manžel mi odjel pracovně do zahraničí, tak tam pojedu sama a i to, že tam nebudu mít žádnou psychickou podporu mě trochu znervózňuje 😁
@Jane486 @Luci377 @Lucii_V
Moc Vám holky děkuji za podporu ❤️ 🙌🏻 🍀. No je to teď takové “divoké” a už bych brala pozitivní zprávy a energii do žil…
@Luci377
Zítra na Tebe budu moc myslet, já jsem na hsk taky jela sama, ale předpokládalo se, že bude nějaký problém po císaři a chtěli rovnou vyřešit, takže mě uspali a manžel mě musel přijet vyzvednout… Ale já už jsem musela zvládnout sama i transfer, tam mi ta jeho nepřítomnost vadila tak nějak “jinak”. Uvidíš, že to bude šup šup a budeš hezky odpočívat doma a my jsme tu všechny pro Tebe, sama nebudeš
. Držím palce, ať je vše v pořádku. ❤️ 🙏🏼 🍀
Jste.moc hodný holky
děkuji
už sedím ve vlaku a jedu, ve 13.15 jdu na to ![]()
Tak holky, to by jste se really pos…raly… Včera mi bylo nějak divně celý den, odpo už mě tlačil žaludek víc, no a večeři, manžel mi chtěl udělat radost a “uvařil”, objednal nám 3 naše oblíbené burgery a batátové hranolky, no, snědla jsem pár hranolek, kousla si asi 4 sousta burgeru a měla jsem co dělat nevrhnout, udělalo se mi zle, tak jsem si šla lehnout rovnou s malou, nemohla jsem vůbec ležet na pravém boku, hned mi bylo
blivno… No tak jsem ležela chvíli na zádech a chvíli na levém boku, malá taky nic moc, budila se s pláčem, noční můry,… no když jsem konečně zabrala, tak ve 2 jako když do mě vjede elektrika a letěla jsem na wc, i když máme wc kousíček, tak to byl nadlidský výkon doběhnout… Podle mě šlo ven tak za týden, a ještě jak beru Anopyrin, tak mi praskla nějaká žilka a tekla mi u zvracení krev z nosu, takže si manžel myslel, že umírám… Dcerka brečela, že chce maminku a proč maminka blinká…
No, takže jsem tu naši virózu z minulého víkendu těsně “stihla”…. Manžel hned, že to je “jasný”, že to určitě vyšlo, tak jsem ho zpražila, že jo, že to vyšlo, že jsem se viróze nevyhla… ![]()
Na nevolnosti z miminka, těhotenství je fakt brzy, blinkat 4. den po transferu, byť 5denniho embryjka je podle mě blbost. I když dcerka i manžel blinkali celou noc xkrat, ja jen 1×, ale fest a komplet, pak už nebylo co…
Ale bylo pěkné, že měl radost, že by to třeba opravdu vyšlo
.
Takže u mě vlna “radosti a štěstí” pokračuje
.
@Lucinta jee no ty fakt nemáš chvíli klid viď? Tak snad už je ti dobře
A zase je boží jak nakonec přeci jen vypíchneš to dobrý, že měl manžel radost že to vyšlo
a kdo ví, třeba jo
Držím moc moc palce ať už je to všechno jen pozitivní ![]()
@Luci377 Luci doufám že to bylo v pohodě
![]()
@Lucinta ty vole 🙈 mě to normálně u tebe přijde už jak z blbyho filmu, všechny ty vjebvky co ti život hodil do cesty. Sakra, kdo víc by si to měl zasloužit? Tak moc ti to už konečně přeju ![]()
snad tě viróza neskoli a už bude jen dobře ![]()
@Lucii_V anoo vevnitř bylo všechno v pořádku, dle slov doktorky krásný pokojíček, odebírali mi ještě vzorky na biopsii tak výsledky budou za 4 týdny. Jinak teda holky musím říct mě to bolelo docela dost, ale bylo to naštěstí rychlý tak se to dalo zvládnout 🙂 @Lucii_V ty jsi teď vůbec v jaké fázi? Od úterý stimuluješ? Kdy máš kontrolu?
@Lucinta strasne věřím, ze to vyšlo…
na blinkání mi taky prijde brzy, ale kdo ví 😁 😁 😁
@Luci377 tak paráda!
tak držím palce ať jsou všechny výsledky v cajku
![]()
já stimuluju od minulýho úterý, dlouhý protokol a dneska jsem byla na kontrole. Viděla tam cca 8 folíků což je míň než v těch předchozích 4 cyklech ale co už, asi holt nemládnu
Však uvidíme..
Holčičky moc děkuji za podporu
. Tak snad něco uvidíte, tady je to někdy s tou kvalitou všelijaké
… Blivno je mi pořád, s dcerkou mě hned od začátku pálila žáha, tak je možné, že po těch letech je nějaký upgrade
a ze žáhy bude
… Ale všechno vydržím, všechno zvládnu, jen když ta naše bublinka vydrží a nebude to opět jen biochemko 🙏🏼 🍀 ❤️.
Tohle na mě teď vykouklo… 5.den 5denní embryjko. Snad něco uvidíte, strašně se mi klepaly ruce 🤭. Prosím zůstaň ❤️ 🍀 🙏🏼…
@Lucinta jasne, muze to byt uplne jine.. taky ted nemam uplne stejne tehotenstvi jako to prvni… stín tam vidim, ted hlavne at sílí a sílí 🙏🏼 🍀 🍀 🍀 🍀 posílám štěstíčko
Úplně jsem se vrátila zpátky, jak jsi psala, ze se ti třásly ruce… me bylo uplne zle vzdycky při tom testovaní… 🫣 😅
@Lucinta Obzvlášť na první fotce vidím nádherně! Moc držím všechno co mám aby se bublinka zavrtala a nepustila až do řádného TP
![]()
@Lucinta také vidím
posílám štěstíčko 🍀 🍀 🍀 🍀 Držím moc palce. ![]()
@Lucinta Taky vidím
přeju ať krásně sílí, už si to fakt zasloužíš
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď