Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Lucinta Luciii držím všechno co mám!
Hrozně moc doufám v dobré zprávy z testování ![]()
@Lucinta tyjo tak to jsi dobrá, já nestestuju dřív jak 10. dpt jsem hroznej posera. Nejradši bych netestovala vůbec 🙈 😁
Jinak ve středu jsem byla na krvi skrz imunologii (výsledky prý budou cca za 14 dní) a zítra odpoledne mě čeká ta hysteroskopie, sice je to bez narkózy ale i tak jsem z toho nervózní a trochu se bojím. Manžel mi odjel pracovně do zahraničí, tak tam pojedu sama a i to, že tam nebudu mít žádnou psychickou podporu mě trochu znervózňuje 😁
@Jane486 @Luci377 @Lucii_V
Moc Vám holky děkuji za podporu ❤️ 🙌🏻 🍀. No je to teď takové “divoké” a už bych brala pozitivní zprávy a energii do žil…
@Luci377
Zítra na Tebe budu moc myslet, já jsem na hsk taky jela sama, ale předpokládalo se, že bude nějaký problém po císaři a chtěli rovnou vyřešit, takže mě uspali a manžel mě musel přijet vyzvednout… Ale já už jsem musela zvládnout sama i transfer, tam mi ta jeho nepřítomnost vadila tak nějak “jinak”. Uvidíš, že to bude šup šup a budeš hezky odpočívat doma a my jsme tu všechny pro Tebe, sama nebudeš
. Držím palce, ať je vše v pořádku. ❤️ 🙏🏼 🍀
Jste.moc hodný holky
děkuji
už sedím ve vlaku a jedu, ve 13.15 jdu na to ![]()
Tak holky, to by jste se really pos…raly… Včera mi bylo nějak divně celý den, odpo už mě tlačil žaludek víc, no a večeři, manžel mi chtěl udělat radost a “uvařil”, objednal nám 3 naše oblíbené burgery a batátové hranolky, no, snědla jsem pár hranolek, kousla si asi 4 sousta burgeru a měla jsem co dělat nevrhnout, udělalo se mi zle, tak jsem si šla lehnout rovnou s malou, nemohla jsem vůbec ležet na pravém boku, hned mi bylo
blivno… No tak jsem ležela chvíli na zádech a chvíli na levém boku, malá taky nic moc, budila se s pláčem, noční můry,… no když jsem konečně zabrala, tak ve 2 jako když do mě vjede elektrika a letěla jsem na wc, i když máme wc kousíček, tak to byl nadlidský výkon doběhnout… Podle mě šlo ven tak za týden, a ještě jak beru Anopyrin, tak mi praskla nějaká žilka a tekla mi u zvracení krev z nosu, takže si manžel myslel, že umírám… Dcerka brečela, že chce maminku a proč maminka blinká…
No, takže jsem tu naši virózu z minulého víkendu těsně “stihla”…. Manžel hned, že to je “jasný”, že to určitě vyšlo, tak jsem ho zpražila, že jo, že to vyšlo, že jsem se viróze nevyhla… ![]()
Na nevolnosti z miminka, těhotenství je fakt brzy, blinkat 4. den po transferu, byť 5denniho embryjka je podle mě blbost. I když dcerka i manžel blinkali celou noc xkrat, ja jen 1×, ale fest a komplet, pak už nebylo co…
Ale bylo pěkné, že měl radost, že by to třeba opravdu vyšlo
.
Takže u mě vlna “radosti a štěstí” pokračuje
.
@Lucinta jee no ty fakt nemáš chvíli klid viď? Tak snad už je ti dobře
A zase je boží jak nakonec přeci jen vypíchneš to dobrý, že měl manžel radost že to vyšlo
a kdo ví, třeba jo
Držím moc moc palce ať už je to všechno jen pozitivní ![]()
@Luci377 Luci doufám že to bylo v pohodě
![]()
@Lucinta ty vole 🙈 mě to normálně u tebe přijde už jak z blbyho filmu, všechny ty vjebvky co ti život hodil do cesty. Sakra, kdo víc by si to měl zasloužit? Tak moc ti to už konečně přeju ![]()
snad tě viróza neskoli a už bude jen dobře ![]()
@Lucii_V anoo vevnitř bylo všechno v pořádku, dle slov doktorky krásný pokojíček, odebírali mi ještě vzorky na biopsii tak výsledky budou za 4 týdny. Jinak teda holky musím říct mě to bolelo docela dost, ale bylo to naštěstí rychlý tak se to dalo zvládnout 🙂 @Lucii_V ty jsi teď vůbec v jaké fázi? Od úterý stimuluješ? Kdy máš kontrolu?
@Lucinta strasne věřím, ze to vyšlo…
na blinkání mi taky prijde brzy, ale kdo ví 😁 😁 😁
@Luci377 tak paráda!
tak držím palce ať jsou všechny výsledky v cajku
![]()
já stimuluju od minulýho úterý, dlouhý protokol a dneska jsem byla na kontrole. Viděla tam cca 8 folíků což je míň než v těch předchozích 4 cyklech ale co už, asi holt nemládnu
Však uvidíme..
Holčičky moc děkuji za podporu
. Tak snad něco uvidíte, tady je to někdy s tou kvalitou všelijaké
… Blivno je mi pořád, s dcerkou mě hned od začátku pálila žáha, tak je možné, že po těch letech je nějaký upgrade
a ze žáhy bude
… Ale všechno vydržím, všechno zvládnu, jen když ta naše bublinka vydrží a nebude to opět jen biochemko 🙏🏼 🍀 ❤️.
Tohle na mě teď vykouklo… 5.den 5denní embryjko. Snad něco uvidíte, strašně se mi klepaly ruce 🤭. Prosím zůstaň ❤️ 🍀 🙏🏼…
@Lucinta jasne, muze to byt uplne jine.. taky ted nemam uplne stejne tehotenstvi jako to prvni… stín tam vidim, ted hlavne at sílí a sílí 🙏🏼 🍀 🍀 🍀 🍀 posílám štěstíčko
Úplně jsem se vrátila zpátky, jak jsi psala, ze se ti třásly ruce… me bylo uplne zle vzdycky při tom testovaní… 🫣 😅
@Lucinta Obzvlášť na první fotce vidím nádherně! Moc držím všechno co mám aby se bublinka zavrtala a nepustila až do řádného TP
![]()
@Lucinta také vidím
posílám štěstíčko 🍀 🍀 🍀 🍀 Držím moc palce. ![]()
@Lucinta Taky vidím
přeju ať krásně sílí, už si to fakt zasloužíš
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.