IVF/KET 2025

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2229
4.3.26 12:12

@barbora5ivf
@Luci377
Ahoj holčičky, moc děkuji za podporu :hug:.
Já samozřejmě naprosto chápu, že to je dobrá zpráva, že je zatím vše v pořádku. Zároveň ale člověk tak nějak podvědomě doufá a čeká, že se objeví něco snadno řešitelného… že stačí nějaká pilulka, injekce, nebo správné načasování a konečně se stane zázrak…Tak nějak jsme asi přirozeně naprogramovaní si myslet, že stačí něco vyřešit, odstranit, smést z cesty a pak to konečně klapne. Je těžké si připouštět a přiznat, že prostě jen utíká čas, který už nejde vrátit.
Nezměnila bych na svém životě nic, vše mě zavedlo tam, kde jsem, jsem šťastná za svého skvělého manžela a tu nejlepší holčičku na světě, které jsem si přála a vysnila, ale vím, jaká by ze Sofinky byla úžasná sestřička a to mi láme a trhá srdce, že něco tak přirozeného nejsem schopna ji dopřát… Nepomáhá k tomu ani fakt, že si o sourozence, miminko, nejlépe 2 miminka psala i Ježíškovi… :(
No, bolí to prostě tak nějak víc a to jsem si myslela, že tím, že už jednu úžasnou princeznu mám, to bude lepší… opak je pravdou. Kéž by se nad námi konečně bůh i osud smiloval 🙏🏼 🍀 ❤️.
Jinak mi v říjnu bylo 40, Baru :kytka:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
4.3.26 12:33

@Lucinta to bude v pohode, znam spoustu holek meli dite a dlouho nic a po 40 se to zlomilo, ona se i ta plodnost nebo podminky meni, chce to jeste do toho rubat, 40 je jeste fakt v pohode. Ve spanelsku mi rikali ze zeny 40-42 jim tehotni ze 70% kdyz se na to zameri a odstrani prekazky, je treba to zkouset. Prokopavaji tam nazor ze za vsechno nemuze embryo, ale stejne dulezity je delozni faktor. V americe dokonce delaji pry minikyretaze/stery delohy pred ivf automaticky (rikalo mi v ivf centru). Proto jsem po tom tak sla a az v te gynmede se toho nebali.. A mas obrovskou vyhodu oproti zenam co jeste dite nemaji, tem to jde statisticky hur.. takze, vydrzat;), drzim palce :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
4.3.26 12:54
@barbora5ivf píše: Více

Líp než Barča bych to nenapsala :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1455
4.3.26 13:37

@Lucinta ahojky, chápu tvé pocity, měla jsem totiž dost podobné, když jsem si nechala udělat snad všechny vyšetření a všechny byla v pořádku a já nechápala čím to tedy je… ale nakonec jsem si tedy prostě řekla, že to asi proste není o žádným problému ale asi o osudu nebo čemu… a nechala jsem si konečně tu klidnou mysl, bez věcného přemýšlení, co se jeste kdyztak musi vyšetřit, kdyz to nevyjde… no a ono to najednou vyšlo a taky jsem tomu už moc ani nevěřila… a treba tyhle vyšetření s tim scratchingem maji taky něco do sebe… protoze se mi to taky povedlo hned další cyklus… a s tím ERA testem jsem taky do poslední chvíle nevěděla, zda se to stihne ty vysledky a jeste se mi tam nejak osudově posunula ovulace a tim pádem se to stihlo a jakoby najednou vsechno do sebe zapadlo… takze moc doufam, ze i u tebe uz to bude nejak podobně a brzy se tu budeme těšit z dalších pozitivních testu :srdce: :hug: :andel:

Příspěvek upraven 05.03.26 v 09:07

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2229
4.3.26 16:32

Holky, jste zlatíčka… nálada oproti včerejšku o 100% lepší 🍀 ❤️ 🙏🏼, děkuji Vám za podporu, moc si toho vážím :hug: :kytka:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
5.3.26 10:52

Holky, jestli tu v diskuzi ještě někdo kromě nás tří je. Dejte vědět kdo jste v jaké fázi ivf ať to tady neumře :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.3.26 11:02

Většina je pod stejným názvem diskuze, ale rok 2026

• Citovat
  • Upravit
539
5.3.26 11:38
@Anonymní píše: Více

Jojo taky tam jsem, jen jsem si říkala, že je možný, že někdo zůstal jen tady 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
5.3.26 13:20

Ahooj holky, hlásím se po delší pauze a vidím tu známé tváře a hodně dobrých zpráv a mám z toho obrovskou radost! Moc vám držím palce ať je všechno v pořádku ať už jste v kterékoliv fázi a konečně se dočkáte vytouženého miminka :srdce:

Já jsem v Clayo u stejné doktorky jako Lucinta :kytka: a chystám se na 5. kolo ivf pěkně od začátku… V prosinci mi bylo 40 a snažíme se o dítě už 6. rokem. Tak taky ještě doufám že to vyjde ale po tomhle pokusu to možná už vzdáme a zkusíme požádat o adopci.

Požádala jsem teď doktorku o vyšetření průchodnosti vejcovodů a dělohy (hyfosy) tak jdu příští týden, potom v den případného transferu ať mi změří hladinu progesteronu (to mi předtím nedělali) a prý zkusíme nasadit před transferem intralipidy. Tak uvidíme.
Taky děláme a zkoušíme co můžem a pořád doufáme že to vyjde :srdce:

Držte se holčičky a užívejte sluníčko, je to potřeba :* :srdce: :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
5.3.26 16:26

@Lucii_V ahoj děkuji za přání a hezkou zprávičku :srdce: taky ti moc přeji ať to konečně vyjde a vyšetření pomůže k dosažení vašeho snu o miminku :hug: pokud budeš mít náladu, tak se ozvi jak to budeš mít všechno za sebou :andel: držím pěsti 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
5.3.26 16:56

@Lucii_V ahoj, mam za sebou take 5 ivf a pomohla mi podle meho az hysteroskopie, jednak na zacatku cyklu vysetrit polypy (dr kovar) a spol a predtim jeste na konci cyklu velky scratching na prokrveni delohy (gynmeda dr spondrova). Otehotnela jsem v teze cyklu, kdy byla ta hysteroskopie s polypy. Po transferu jsem taky brala tyden aspirin. Otehotnela jsem na 11.transfer v 41 letech, prvni dite. Drzim palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.3.26 21:21

@Luci377
Ahoj, ja jsem uz ve 24tt. Takze tu moc nečtu ani nepíšu, nejak to nestíhám 😃. Meli jsme špatný 2.screen, takze mam za sebou magnetickou rezonanci ale naštěstí to nevypadá tak hrozne, jak vypadalo ale snad ro bude jen nejaka banalita, která se po porodu vyřeší menší operaci nebo tak něco.

Vsem tady držím palečky ☺️ ❤️

• Citovat
  • Upravit
539
6.3.26 06:49
@Anonymní píše: Více

Ahoj, gratuluji k těhotenství a držím pěsti 🍀 ať je vše v pořádku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2229
10.3.26 20:25

Ahoj holky, tak era test mám za sebou, žádná hrůza to nebyla, až jsem byla překvapená jak je to rychle a prakticky bez bolesti… Nebo mám holt práh bolesti fakt jinde, ale co jsem si četla recenze, tak jsem si říkala, jak to bude mazec a byla to naprostá pohoda. Taky mi brala sestřička odběry na hladiny hormonu, aby se vědělo, jak to tedy mám v pomyslný den transferu a eventuálně, aby se přitlačilo už dopředu…

S dr. jsem se domluvila, že prý zkusíme Intralipidy pred transferem, místo Prednisonu, co jsem už párkrát měla “pro jistotu” a jednou z toho byla holčička… A Taky budu mít Anopyrin, minule jsem si píchala Clexane, ale když bych náhodou musela píchat Prolutex, tak ať si nepíchám každý den 2 injekce…

No, tak kéž by to byl tedy vítězný koktejl 🙏🏼 🍀 ❤️. Tak teď jen čekat a čekat a snad přijdou výsledky dříve, než bych měla mít transfer…
Ted tu akorát propočítávám jak dlouho mam užívat Amelgen, aby to nepřišlo příliš brzy a aby se to hezky stíhalo s případným transferem…
A jak se daří Vám? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
10.3.26 20:41

@Lucinta ahoj, tak super že se to zase pohlo. Já jsem dnes 12dpt a poprvé jsem testovala. Samozřejmě negativní test, tak mě to vzalo a musím to zpracovat :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.