Mimčo v únoru 2012

• Otevřená skupina

Téma pro všechny, kdo čekají příchod miminka v únoru 2012

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2282
24.2.13 06:40

@IvčaL vubec nevim jak to berou, ja mam prijmeni od P. Nemela jsem narok na materskou a sla rovnou na rodicak, tak jestli toto treba nehraje roli. Anebo mozna obvod Prahy :nevim:
Ja ale rovnou podepsala trvaly prikaz, takze penize mi stejne chodi na ucet a karta se vali v supliku.

Příspěvek upraven 24.02.13 v 06:55

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
24.2.13 06:49

@Petulinaxx Díky za rychlou odpověď? Další, co nemůže v neděli dospat :)
Já jsem taky v žádosti o rodičák zaškrtla, že chci posílat peníze na účet. Je fakt že jsem mateřskou měla, tak jsem o rodičák žádala později, tak jestli v tom nebude zakopaný pes. Taky by se mi válela doma v šuplíku, tak doufám, že to dřív zrušej než na mě přijde řada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
24.2.13 06:57

@IvčaL ja bych spala rada, dite ma jiny nazor :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
24.2.13 12:58

@Petulinaxx U nás je to stejné, od pěti řádí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
24.2.13 21:40

Ahoj holky, tak mě taky nic nepřišlo a rodičák mi chodí taky normálně na účet. :nevim:
Jinak oslava je za náma a přidávám pár fotek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
25.2.13 06:07

Dobré ránko :) Teda Marti, tendle dort jsi vyráběla??? Hustýýýý :potlesk: Obdivuju tě…Jak je možný, že někdo je tak šikovnej a někdo tak neschopnej (např. já :mrgreen: )?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
25.2.13 07:29

Holky, technický dotaz. Jak stříháte prckům nehty? Já jsem ho přes den vždy ukojila, ve spánku jsem mu je ostříhala a pak jsem ho teprve eventuelně přenášela do postýlky, ale když ho teď dávám rovnou usínat do postýlky, tak nějak nevím, jak se k tomu postavit :) Jak to děláte vy? Teda snad nemáte báječné dětičky, které vám drží i „za živa“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
25.2.13 09:35

Ahoj holky,

tedy Marti smekám před tebou, ten dort je překrásný, já bych si na takový složitý netroufla, i když mě to docela baví. Jsi šikulka :potlesk:

@MarFr Já nehtíky stříhala vždy „za živa“,když spí, jsem ráda, že konečně spí a tohle by ho okamžitě probralo.Na rukách to dělám tak, že ho dám do jídelní židličky (podmínka je že musí být po jídle a vyspinkaný, zkrátka co nejspokojenější),pak mu vezmu jednu ruku, do druhé mu dám něco zajímavého. Je to tedy boj a bojím se, abych mu neustříhla prst, musím mu tu ruku držet hodně pevně a být hodně rychlá (v práci jsem dělala s laboratorníma myškama, tak tohle je docela podobné :) ).Někdy mu prostě ostříhám jen několik nehtíků a s dalšími pokračujeme jindy.Nohy stříhám na přebalováků - položím ho na záda, do ruky mu dám zase nějaký neokoukaný předmět, vezmu si jeho nohu, stoupnu si k němu zády a jakoby ho zalehnu a jeho nohu si dám pod svoje podpaží a rychle stříhám - připomíná to spíš nějaký zápas :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
25.2.13 11:46

Ahoj holky, tak konečně jsem se sem dostala:-d Ty naše oslavy probíhaly celý víkend. Každý den někdo přijel. V pátek se nám opil tatínek, páč slavil rovnou i svoje narozky, v sobotu já, šlyí jsme ještě na ples a v neděli byl nálet půlky rodiny. Bylo to hektický a dost náročný. V neděli ráno jsem měla pěknou kocovinu, že jsem si nebyla schopná ani představit, že po obědě budem hostit půlku rodiny. Nějak jsem zapoměla, co se mnou ten alkohol dělá:-( Ale dobrý, přežili jsme to všichni, oslava se povedla a Adélka byla taky úžasná, tolik lidí tu bylo a ona to měla prostě na háku :-D pohodářka, taky ale večer padla za vlast už před 19hod. :) A to jí asi zase rostou zoubky.
No a ted k tomu mému zákroku. Bylo to šílený. Ale ani ne ten zákrok, ale to co tomu předcházelo. Ač dělám ve zdravotnictví, tak tohle byla katastrofa. Chování některého zdrav. personálu bylo šílený! Nástup jsem měla ve středu v pul 8, v 9h jsem byla na pokoji a rovnou mi dali premedikaci, tak jsem si myslela, že pujdu co nevidět na řadu, omyl!!! Během dopol. jsem se třikrát sestry ptala, kdy pujdu na řadu, odpověd byla vždy stejná- nevíme, až nám zavolaj ze sálu, pujdete. Potřetí -kolem poledne, jsem už byla dost nepříjemná, a sestra na mě vystartovala jak na nákýho haranta, že je daný operační program a malý výkony,.jako jsem já jsou mezi velkejma operacema a prostě musim čekat. Upozornuju vás, že jsem byla od rána nalačno, nepila jsem a zpremedikovaná. Bylo mi tak blbě od žaludku, motala se mi hlava, a když jsem jí to řekla, tak jen -hmmm a odešla! Trpim hypotenzí a když pravidelně nepiju, tak omdlívám. v 15h přišel manžel a šel je tam seřvat, -slyšela jsem ho aaž na pokoj. No a do 5min jsem byla na sále. Tohle je fakt šílený!!! Samozřejmně po narkoze mi bylo děsně špatně, muj tlak byl 95/50, a strašně se tomu divili. Čůzy jedny pitomý!!Fakt že jo. Pak už jsem byla v pohodě, a druhý den jsem šla domu. Výsledky budou za 14dní až, tak se na to snažim nemyslet:((
Taky přidávám pár fotek z narozenin Adélky:)
Jo a dort jsem taky měla obědnanej, na tohle nemám…:) a obdivuju ty, co to umí ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
25.2.13 14:11

@Lenka86 Fotky nádherné, dortík super, i když ne domácí :palec:
Tedy to chování některých zdravotníků je fakt otřesné, já taky trpím na nízký tlak a musím pravidelně jíst a pít, jinak bych jim tam taky omdlela a ještě kdyby do mě narvali prášky a měli mě dělat nějaký zákrok, no to si vůbec neumím představit, jak by mi bylo blbě :|
Můj nejděsivější zážitek s nemocnicí byl ve 25 týdnu, kdy jsem tam šla na pohotovost s tvrdnutím břicha po dvou minutách a silným krvácením, sestra na mě byla hrozně nepříjemná, že si mám jít ke svýmu gynekologovi a neotravovat je (bylo to v pátek večer).Když mě pak viděla doktorka, tak sestra otočila a začala kmitat :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1191
25.2.13 16:22

Čau holky..
Marti, nádhernej dort, jak už jsem psala na FB..:) Leni, super fotky a co se týče toho zdravotnictví, já prostě nemám slov. Já sama jsem sestra a bohužel je to tak, že ač spousta z nich by si to nikdy nedovolila, tak takovýhle krávy nám pak dělají super jméno a automaticky se všichni házejí do jednoho pytle..
Ke mě jak se chovali po císaři na jipce, to byl prostě hnus.. a to si přečetli, že jsem JIPková sestra.. fakt nechápu, co si jako chtěli dokazovat.
MartiF: S nehtama je to u nás podobně jako u Ivči, i když už ho jen tak něco nezabaví a jakmile vidí nůžky, tak je scéna.. takže prostě používam hrubý násilí, držim mu pevně tu ruku zády k němu a stříham rychlostí blesku.. s nohama je to horší, tam se prostě ne a nenechá.. tak si je většinou sám uláme. NO.. je to hrozný, ale je to tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
25.2.13 16:50

Já jsem právě taky sestra, a proto mě to taky pak takhle mrzí a štve..že nám tyhle sestry dělaj ostudu. Známá tam ležela taky, musela na interupci a šla v 15,30h, taky čekala od rána. Nikdo tam s nima nemluvil a když už, tak stejným způsobem jako se mnou.
S nehtíkama taky bojujem, a občas musíme stříhat s manželem dohromady:) jeden drží, druhej stříhá, a je to taky s řevem.
Jo a tu Skartu mám už taky, někdy od podzimu. Ale vůbec ji nepoužívám, vyplnila jsem nějakej papír a posílaj mi to stejně na muj účet. Tu Skartu jsem ani neaktivovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
25.2.13 20:07

Ahoj všem, moc sem nemám čas chodit, ale aspoň takto přeji všem osavencům všechno nejlepší, hlavně zdravíčko..tak nějak jsem to na rychlo přelouskala…
@Lenka86 Leni,já byla na konizaci v prosinci, nějak jak jsem to v rychlosti četla jsem nezaregistorvala, jestli jsi byla nebo ne, ale vzali mi malinký kousek čípku, na to, že stěry jsem měla ty nejhorší výsledky, tak výsledky za laboratoře z čípku dopadly dobře, nejhorší bylo čekání na výsledek, teď jsem byla na kontrole a Dr. říkala, že za měsíc nebude vidět, že mi tam kousek chybí. takže ti přeju a´t ti vše dobře dopadne!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
25.2.13 21:35

Ahoj holky, díky moc!
Jinak Marti, nehty jsou u nás vždycky velkej boj, ale vždycky vyhraju :lol:
Leni, je to teda mazec co se tady v tom státě děje :cert: Fotečky z oslavy krásný a dort taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
26.2.13 08:23

Ahojky, hanybany1 -na konizaci jsem zatím nebyla, měla jsem 3cytologie špatné, tak mě dr. poslal ještě na biopsii a až podle těch výsledků, uvidím co dál.
Já se z tý naší holky asi picnu, poslední dobou strašně špatně spinká:( a je mrzutá, mám podezření na zuby, ale už to trvá týden:( dneska v noci se asi dvakrát vzbudila, vstávala pak před 6h, a v 8h jsem ji dávala znova do postýlky, no a ted už ji tam zase slyšim:( ach jooo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny

Členové skupiny